Ναι! Απο τότε!!!!Rygar είπε:Από εκείνο το περιβόητο κοπή τη πίτα;;
δέν λένε τίποτα παραπάνω απο το ότι ο τελετάρχης (που τα γένεια του πάντα να μακραίνουν) είχε την φώτηση πιο πρίν, he called dibs, πρόλαβε, έκλεισε τη θέση, αλφά τράπεζα πίστεως και άλλα συναφή.Η εκδήλωση έχει καθυστερήσει να ανακοινωθεί λόγω γραφειοκρατικών κολλημάτων του Αυγούστου....αλλά το press release θα έχει βγει μέχρι αύριο...
Βεβαιότατα. Πάντα υπάρχει όρεξη για νέο ...αίμαsoiram είπε:Εμ, νέους (στο forum εννοώ!!) δέχεστε;
Βεβαιότατα. Εκτός κι αν σε λένε Αλλλλκη...tsalk είπε:Aπο επαρχία κόσμο δέχεστε?
Πολύ φαιά ουσία χάλασες. Πες ενα "Δεν έρχομαι μπορώ και μονος μου" και τέλος . Απεφάσισα να μην το ξαναχαλάσω και σου εχω ξαναπεί ότι έχεις δίκιο καθε φορά. Και επειδή εχω τα cohones, ζητάω και δημοσίως ΣΥΓΝΩΜΗ και θερμοπαρακαλώ να έρθεις. Θα έρθεις; Ελα ρεεεεεε!!! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=njXr6tRdHw0]ΕΛΑ ΞΑΝΑΑΑΑΑ (αφιερωμένο BTW)Saulot είπε:Γιατί δεν το κανουμε στις 32, θα μπορέσω να μήν έρθω τότε...Πως πανε τα πράγματα (γιατι μάλλον δεν έχει γίνει κατανοητό)
Ο τελετάρχης ( η γενικά οποιος θέλει αλλα θέλει cohones να είσαι τελετάρχης) βλέπει το πέταγμα των πουλιών, ρίχνει τους ρούνους και βλέπει λαγουδάκια στο μοσαικό και κανονίζει μια ημερομηνία.
And thats it.
Όσοι μπορόυν έρχονται, όσοι δέν μπορουν, θα μας λείψουν.
Οταν αρχίζουν τα παράπονα, να μην πώ γκρίνιες το μόνο που καταφέρνουμε είναι να στεναχοριούνται και να τσαντίζονται πρισότερα άτομα απο το αν ακολουθηθεί η αρχική ημερομηνία.
Και ατάκες του στύλ, δέν λένε τίποτα παραπάνω απο το ότι ο τελετάρχης (που τα γένεια του πάντα να μακραίνουν) είχε την φώτηση πιο πρίν, he called dibs, πρόλαβε, έκλεισε τη θέση, αλφά τράπεζα πίστεως και άλλα συναφή.
Προσωπικά με βολεύει οποιαδήποτε Παρασκευή αλλα με εκνευρίζει απίστευτα, πιο πολύ και απο ηττα στο sensi απο την γατα μου, να μου χαλάνε το πρόγραμμα, μπορώ και μόνος μου,ευχαριστώ
Αντε ρε... ζηλεύω!!!!tsalk είπε:Aπο επαρχία κόσμο δέχεστε?
Φτούυυυυυ, με κόψανε πάλιRygar είπε:Βεβαιότατα. Εκτός κι αν σε λένε Αλλλλκη...
)
Εμμμ...Rygar είπε:Πολύ φαιά ουσία χάλασες. Πες ενα "Δεν έρχομαι μπορώ και μονος μου" και τέλος . Απεφάσισα να μην το ξαναχαλάσω και σου εχω ξαναπεί ότι έχεις δίκιο καθε φορά. Και επειδή εχω τα cohones, ζητάω και δημοσίως ΣΥΓΝΩΜΗ και θερμοπαρακαλώ να έρθεις. Θα έρθεις; Ελα ρεεεεεε!!!
Ούτε ότι θα έρθεις...Saulot είπε:Δεν ειπα οτι δεν θα έρθω...
Απ'οσο ξέρω, δε συμπίπτουν χρονικώς...statusgr είπε:Στη μάζοξη να έρθω ή στο sensible gathering χμμμμμμμμμμμμμμμμμ ;
Rygar είπε:Απ'οσο ξέρω, δε συμπίπτουν χρονικώς...