Στέλνω τα χαιρετίσματά μου με τον φίλο tsalk ο οποίος με πήρε τηλέφωνο ερχόμενος σε σας και περνώντας απ'την πόλη μου...Δυστυχώς επαγγελματικές υποχρεώσεις δε μου το επιτρέπουν να'ρθω...
Στην περίπτωση του theoritikos δεν μιλάμε για απρόοπτο. Έχει ένα μακρύ ιστορικό με υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής. Οπότε μιλάμε για απόλυτα προβλέψιμο.
Έφυγες μετά από μένα και έφτασες κιόλας; Ο Άσπρος Σίφουνας είσαι;;;;
Ήταν πάρα πολύ ωραία, αν και δεν μπόρεσα να μιλήσω με όλους. Είμασταν αρκετοί και φιλοσοφήσαμε πάρα πολύ.
Χάρηκα που γνώρισα τη Diana και τον Tsalk.
Κλού της βραδιάς ο Μάνος, ο οποίος κάτι είχε. Δεν τον έχω συνηθίσει έτσι! Ελπίζω να φταίει ο έρωτας και όχι τίποτε άλλο.
Χάρηκα ρε παλιόφατσες που σας ξαναείδα.
Ερώτηση: Μέλος του φόρουμ μας, ανακοίνωσε ότι απόκτησε όλα τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια του Dreamcast. Ποιος είναι, μα ποιος νά΄ναι...... Συγχαρητήρια από μένα!!! (Όποιος τον βρει κερδίσει χαλασμένη κονσόλα Nintendo..... )
Με καποια παιδια ειχα γνωριστει απο την προηγουμενη συναντηση και χαρηκα που τα ξαναειπαμε παλι!
Mεγαλη μου χαρα και τιμη ηταν που επιτελους γνωρισα απο κοντα και τον Τελεταρχα μας, τον Μανο και την Λορενα (αν και δεν μπορεσα να μιλησω πολυ με ολους) αλλα και τον ευγενικοτατο tsalk τον οποιο Θαυμαζω παρα πολυ για την δουλεια που εχει κανει σχετικα με την ΤV και γενικα σαν ανθρωπος μου εκανε παρα πολυ εντυπωση.
Ευχαριστω ολα τα παιδια για την ομορφη παρεα! Να εισατε ολοι καλα!!!
Τυχεροί είστε,εγώ σπουδάζω Πάτρα!Μέχρι σήμερα έδινα μαθήματα και από Δευτέρα κανονική παρακολούθηση στη σχολή!Γιατί δεν διοργανώνετε καμία συνάντηση γύρω στα Χριστούγεννα???????
Ηταν μια πολυ ομορφη συναντηση που κρατησε μεχρι αργα. (3 παρα εφτασα σπιτι)
Μετα τους καφεδες κτλ που γνωρισα πολλους νεους μεταξυ αλλων και την κουκλιτσα Ντιάνα, το σουπερ αστερι Όσοι τελικα μειναμε (που μειναμε αρκετοι ) πηγαμε για φαγητο σε ταβερνα που προτεινε ο DIM (εξαιρετικη επιλογη..)
Ακολουθησε τριτη σταση στον σταθμο του ηλεκτρικου (γυρω στην μιση ωρα) και.. τελικα το διαλυσαμε !