Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Oυάου! Έ ρέ πασακλίκια!manos426f είπε:8.Paspartoo (+ 2 φίλες του)
Επρεπε να κάνεις και μια φωτοσοπιά στα 2 ακριανά δόντια. Να τα κανεις πιο μυτερά ρε!geoanas είπε:Μάλιστα κύριοι...ανακάλυψα τον χαμένο μου αδελφό !Η ομοιότης είναι εκπληκτική !
![]()
![]()
Καλά,δηλαδή εσύ τώρα πιστεύεις ότι γράφουμε ό,τι γράφουμε,μετά βάζουμε ένα "αστειεύομαι" και αυτό ήταν όλο,ότι γράψαμε περνάει έτσι στο ντούκου;Φίλθυ είπε:Oυάου! Έ ρέ πασακλίκια! (άστεϊζομαι, έλπίζω νά μήν παρεξηγιέσαι!)
χμ... κύττα νά δείς. Πρώτον επειδή ξέρω τόν πασπαρτού έκανα αυτό τό αστείο, τό κακόγουστο γιά σένα. Οπότε ελπίζω νά λύνεται η απορία σου γιά:manos426f είπε:Καλά,δηλαδή εσύ τώρα πιστεύεις ότι γράφουμε ό,τι γράφουμε,μετά βάζουμε ένα "αστειεύομαι" και αυτό ήταν όλο,ότι γράψαμε περνάει έτσι στο ντούκου;
Εντελώς άστοχο το αστείο σου,αν φυσικά το κατάλαβα καλά.
Εγώ γιατί να παρεξηγηθώ;Εγώ τις παρουσίες ανέφερα,αν και ομολογώ ότι το αστείο σου κάπου με ενοχλεί κι εμένα.
Απορώ όμως πού βρήκες το θάρρος για τέτοιου τύπου και είδους αστείο,τη στιγμή που:
α)Δεν ξέρεις κανέναν μας
β)Δεν έχεις δει αλλού στο forum τέτοιου είδους αστεία
γ)Ασφαλώς και μπορεί να παρεξηγηθεί έντονα ο Paspartoo και οι κοπέλες,διαβάζοντάς το αυτό,και με το δίκιο τους...
Πάσπ., γιά τό α, δέν αναφέρθηκα σέ όλους αναφέρθηκα σέ σένα (καί τήν παρέα σου. Οπότε θεωρώντας ότι εσύ δέν θα χαλιόσουν, δεν φαντάστηκα ότι θά προέκυπτε τόσο σημαντικό ζήτημα ώστε νά μέ εγκαλεί ο κος μάνος είς τήν τάξιν. Σαφώς καί έχεις δίκιο όσον αφορά τό ενδεχόμενο παρεξήγας από τήν παρέα σου οπότε συγγνώμη από αυτά τά 2 παιδιά. Υποθέτω ότι δέν θίχτηκες, εάν ναί, συγγνώμη κι από σένα.Paspartoo είπε:Αυτο βεβαια ψιλοδικαιολογει το γ) αλλα φυσικα οχι το α) και το β) που σωστα ανεφερες.
Στελνω τωρα pm στον Φιλθυ.
Πεστο ψέμματα!!!!!Juanita είπε:Κυριαζής: Που θα μου πάει;;; Θα γίνω Τελετάρχης στη θέση του Τελετάρχη και θα μεταφέρω τις συναντήσεις στο Αυλωνάρι...
![]()
Πεστο ψέμματα!!!!!Juanita είπε:Κυριαζής: Που θα μου πάει;;; Θα γίνω Τελετάρχης στη θέση του Τελετάρχη και θα μεταφέρω τις συναντήσεις στο Αυλωνάρι...
![]()