Κλέβοντας από τον τελετάρχη τη διαδικασία αναφοράς παρουσιών,να πω καταρχήν ότι ήμασταν οι κάτωθι (ελπίζοντας να μη μου διαφεύγει κανείς):
1.Λορένα
2.simonkey
3.tsalk
4.DianaTheSuperstar 91
5.circleag
6.bspus
7.namida
8.Paspartoo (+ 2 φίλες του,ονόματα δε θυμάμαι,δυστυχώς)
9.Pooky(1)
10.Saulot (+ ο φίλος του,Έκτορας)
11.theoritikos
12.manos426f
13.Maddog
14.Rygar
15.dim
Κλασικά καθήσαμε αρχικά στην καφετέρια και μετά 8 από εμάς πήγαμε να φάμε,σε ταβερνείο στο οποίο μας οδήγησε ο dim,όπου το φαγητό ήταν καλό,κατά τη γνώμη μου.
Παρόλο που εσχάτως έχω κάποια δυσκολία,όσο και φόβο μετακινήσεων,εξ΄αιτίας ενός πολύ ανησυχητικού τραύματος στον αριστερό αχίλλειο τένοντα (εξ΄ου και η διάθεσή μου pooky όντως δεν ήταν,τουλάχιστον αρχικά,και η καλύτερη..),κληροδότημα από το 5x5 ποδόσφαιρο,θέλησα να έρθω χθες και σίγουρα έκανα καλά.
Περάσαμε πολύ όμορφα,τιμήσαμε την επίσκεψη της....εχμ,αμ,ναι,....παρέας των φιλοξενούμενών μας,Λορένας και tsalk,γενικά νομίζω κινηθήκαμε στα γνωστά επίπεδα της GRM-ικής παρέας και του κεφιού που αυτή έχει.
Γνώρισα κι εγώ από κοντά την DianaTheSuperstar91 και τον circleag,όπως βέβαια και τον Έκτορα ,ενώ με τις άλλες δύο κοπέλες λόγω αποστάσεως δεν είχαμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε.Next time...
Βλέποντας τόσα νέα,αλλά και "παλιά" πρόσωπα στο meeting αυτό,μία μόλις εβδομάδα μετά το προηγούμενο,μπορώ να πω ότι δεν έχω καμία αμφιβολία πως στο Πρωτοχρονιάτικο meeting θα είμαστε (ας τολμήσω μια πρόβλεψη) 35+ άτομα,καθότι η παρέα μεγαλώνει και μεγαλώνει και μεγαλώνει..! (κάτι σαν το ΝΟΥΝΟΥ και τα γερά παιδιά!
)
Να 'μαστε καλά να το ξανακάνουμε....