Αυτό μπορεί να παιχτεί και στο στοίχημα. Θα είναι ο τελετάρχης ή δεν θα είναι?pooky(1) είπε:Ρίγανη θα είσαι κι εσύ;
Tsalk τελικά Θησείο ή Εθνική Άμυνα να βρεθούμε όλοι;tsalk είπε:Πολύ καλά έκανες, αλλά ξέχασες να βάλεις το όνομά σου. (Και έχω βάλει και στοίχημα ότι θα έρθεις)
Δεν το ξέχασα (μπορεί να το χάσεις). Θα δω, τελευταία στιγμή και αναλόγως από το αν εχω παρει τη μηχανή μου μεχρι εκείνη την ώρα. Αλλιώς με το αμάξι, δύσκολο το κόβω...tsalk είπε:Πολύ καλά έκανες, αλλά ξέχασες να βάλεις το όνομά σου. (Και έχω βάλει και στοίχημα ότι θα έρθεις)
Rygar είπε:Δεν το ξέχασα (μπορεί να το χάσεις). Θα δω, τελευταία στιγμή και αναλόγως από το αν εχω παρει τη μηχανή μου μεχρι εκείνη την ώρα. Αλλιώς με το αμάξι, δύσκολο το κόβω...
Δεν φαντάζεσαι πόσο θα με βολέψει μια τέτοια απόφαση, τουλάχιστον για φέτος! Δυστυχώς όμως δεν θα είμαι στη συνάντηση μεθαύριο. :xm: Επομένως σας εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα, ακόμα και χωρίς (Ρύγαρο και) Σόφο!Juanita είπε:Το πολύ πολύ να γυρίσετε παρέα με τον Sofologiotato και τον Κυριαζή για να συζητήσετε και το ενδεχόμενο μεταφοράς των συναντήσεων στο Αυλωνάρι...