theoritikos
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 128
Αμάν σαν ζόμπι βγήκα στις φωτογραφίες! Ρίγαρη τι έκανες στην μηχανή σου και βγήκα έτσι?
krios είπε:Η Juanita που είναι;
Μια χαρα εισαι. Εγω αποψε θα εχω εφιαλτες απο τη φατσα μου στην τελευταια φωτογραφια!theoritikos είπε:Αμάν σαν ζόμπι βγήκα στις φωτογραφίες! Ρίγαρη τι έκανες στην μηχανή σου και βγήκα έτσι?
Ελα ντε!!! Ειχε έρθει αρκετα μετά, είχα ήδη βγάλει τις πιο πανω φωτογραφίες και δε μου περασε καν από το μυαλό!krios είπε:Η Juanita που είναι;
O Χριστός και η παναγία επιτέλους βγήκα σχεδόν φυσιολογικός σε μια φωτογραφία!!!!Rygar είπε:Theorotikos, sonic, στο βαθος ο mike (με το γαμαρέεεεεεεεϊ στη μπλούζα), και αριστερά ο Γουόλης που βαριέται να σηκωσει το χέρι του να πιασει το ποτό του.
Υπαρχουν χειροτεροι απο εμας τους 5 Πουκ?pooky(1) είπε:Πω πω είμαστε όλοι για το άσυλο!!!!!!!!!!!
Dafni FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και στους φίλους πάντα θα φτιάχνω τα κουμπιούτερ τους!!!!!!!!!!!!!
Αυτή η φωτό με Theoritiko, SONIC και τον Wally είναι για να τυπωθεί σε μπλουζάκι με τίτλο "my other friends are a lot worse than these...... "
Να προσθέσω ότι η μπλούζα είναι δώρο του πολύ καλού φίλου exetlaios!!!!!!!!!!!!
Και όχι μόνο εσύ!!!!!bspus είπε:Μια χαρα εισαι. Εγω αποψε θα εχω εφιαλτες απο τη φατσα μου στην τελευταια φωτογραφια!
Συμφωνώ και επαυξάνω αυτή η μηχανή είναι ένα από τα καταραμένα αντικείμενα του Παρασκευή και 13 που στόχος του είναι να χαλάει το ηθικό αυτόν που φωτογραφίζει απεικονίζοντας τους σαν τέρατα και σημεία πχ τον Sonic σαν ανώμαλο από ταινία του Craven,τον Pouky σαν παλαίμαχο τρελό που το έσκασε από το Δαφνί και τον Theoritiko σαν ζόμπι από ταινία του Romero.Maddog είπε:Όλοι ομορφόπαιδα είστε βρε.Η μηχανή του Ρίγανη είναι που έχει το πρόβλημα.
Με τον καλο λογο στο στόμα!SONIC είπε:Συμφωνώ και επαυξάνω αυτή η μηχανή είναι ένα από τα καταραμένα αντικείμενα του Παρασκευή και 13 που στόχος του είναι να χαλάει το ηθικό αυτόν που φωτογραφίζει απεικονίζοντας τους σαν τέρατα και σημεία πχ τον Sonic σαν ανώμαλο από ταινία του Craven,τον Pouky σαν παλαίμαχο τρελό που το έσκασε από το Δαφνί και τον Theoritiko σαν ζόμπι από ταινία του Romero.
Στην πυρά λοιπόν!!!!
... δεν είχα νετ και δεν έμπαινα να το δω....Rygar είπε:Λοιπον, κερέσσω την 1η συνάντηση του καλοκαιργιού. Παρασκευή 28/5/2010 στο γνωστό καφέ-μπαρ Αθηναίων Πολιτεία, στο Θησείο .Προτείνω για τις 18.30 - 19.00. Επειδή πλέον νυχτώνει αρκετά πιο αργά θα'μαστε μεχρι τις 21.00 και ίσως και παραπάνω, εξαρτάται από το αν θα εξακολουθήσει να κανει πσύχρα μεχρι τότε. Και μετά εννοείτα μασαμπούκα στη γωνία απέναντι από τον ΗΣΑΠ ή όπου θελετε, εγώ εκεί θα φαω παντως Την εβαλα νωρίς νωρίς για να μαζεφτούμε πολλοί.
- Sonic
- ethaniel
- kyriazisv
- mike
- μαχοθλι
- MoBoRos
- namida
- amigovios
- Paspartoo
- James1980
- Saulot
- Audiodee
- Juanita
- Wally
- Χριστινα
- theoritikos
- DianaTheSuperstar91
- bspus
- divined
- siπήθικας
- Rygar
Νέκστ?
Παίζει να έχουμε συναντηθεί και 4 φορές τουλάχιστον.Rygar είπε:Απορώ βεβαια που με περιμενατε τόσο καιρό και δεν κανονίζατε μονοι σας,