@ Birlas Korkos (και όχι Ρόκος ή Κρόκος δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω ακούσει για σένα!!!! ) : Μεγάλε συν-μεταλλά άρχοντα, δεν είμαι τίποτε χωρίς εσάς, το αγαπημένο μου τσούρμο, είμαστε όλοι ένα σύνολο μια κοινότητα. Τολμώ να πω ότι προσωπικά δεν δύναμαι και δεν δικαιούμαι τίτλων, αλλά σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
Αν και με τους Blind Guardian έχω τρέλα, πίστευα ότι θα έπαιζαν τραγούδια νεότερα, τα οποία όπως και είπαμε μου είναι απλά συμπαθή ακούσματα, τίποτε το εξωφρενικό, και πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα σκέφτηκαν έτσι και δεν έγινε sold out. Πολύ καλύτερα όμως έτσι μια και έχεις χώρο να χτυπηθείς και να ξεδώσεις. Ξέρω ότι τίμησαν την παρουσία τους και τις παρουσίες σας!!!! Μη ξεχνάς ότι δύο banners έχω στο Ναό μου, η μία από Hammerfall (θα σε κάνω φανατικό που θα μου πας... ) και η άλλη από Blind Guardian, μια και έχουν κάτι το πανέμορφα απόκοσμο που με παραθέτει σε ατμόσφαιρα D&D (όχι που δεν θα το πήγαινα σε games) ειδικά οι κυκλοφορίες μέχρι το 1998, μια και από εκεί και έπειτα θεωρώ ότι ο ήχος κάπου κονσερβοποιήθηκε και πλαστικοποιήθηκε, όπως στους περισσότερους.
Θα χαρώ σε επόμενη συνάντηση να έχουμε περισσότερο χρόνο να τα πούμε πιο εκτενέστερα!