Ιδού και οι δικές μου εντυπώσεις
Μια πολύ - πολύ όμορφη βραδιά
Έφτασα τελευταία ή σχεδόν τελευταία. Μπαίνω στο "Αθηναίων Πολιτεία", βρε μεγάλη παρέα από δω, βρε μεγάλη παρέα από εκεί, τίποτα. Με πλησιάζει ο σερβιτόρος, τι να του πω; Ότι ψάχνω κάτι φίλους που δεν ξέρω ούτε πώς μοιάζουν ούτε πώς τους λένε; Η caprice βέβαια μου είχε στείλει π.μ. με οδηγίες αλλά εγώ ήμουν μακριά από υπολογιστή όλο το απόγευμα.
Ευτυχώς με ενημερώνει για τον πάνω όροφο κι αρχίζω την ανάβαση. Σας μυρίστηκα από μακριά
Πάνω στην αμηχανία του "πώς πλησιάζουνε τώρα", με πέτυχε η caprice, με αναγνώρισε (ήμασταν και λίγες οι γυναικείες συμμετοχές
) και με οδήγησε στο τραπέζι.
Τα βασικά σημεία;
1. Δύο φύλα, δύο κόσμοι
Γυναικωνίτης και ανδρωνίτης
Υπολογιστές και candy, τηλεοπτικές σειρές και video games!!!! Την από κει μεριά ούτε που την καταλάβαινα, μου' πεφτε και λίγο μακριά χωροταξικά
2. Η Ελλάδα είναι ένας μικρός - μικρός κόσμος. Με την caprice βρήκαμε κοινούς γνωστούς, με την Χριστίνα συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε ήδη συναντηθεί
. Τι κακό κι αυτό βρε παιδί μου
, να θέλεις να κρυφτείς και να πέφτεις πάνω στον μπατζανάκη του θείου του κουμπάρου σου
3. Η αντιστοιχία ανδρών - γυναικών α-πι-στευ-τη!!! Έχοντας τελειώσει σχολείο θηλέων, σχολή με συντριπτικά περισσότερες κοπέλες, προερχόμενη από οικογένεια με 9 ξαδέλφες κι έναν (αλλά λέοντα
) ξάδελφο, το να βρεθώ για φαγητό με 2μιση κοπέλες (Χριστίνα μου, η γλυκυτάτη μικρή σου είναι η μισή
) και 7 άνδρες αποτέλεσε ένα μικρό πολιτισμικό σοκ
4. Η κουβέντα στο τραπέζι κύλησε πολύ ευχάριστα με τους saulot και φίλο αυτού και cutlaroc. Φαντάζομαι ότι κι εκείνοι διασκέδασαν
Τέτοια ασχετοσύνη με τεχνολογία ίσως συναντούσαν πρώτη φορά
. Κρίμα που δεν μπόρεσα να συζητήσω πολύ με τα παιδιά από την άλλη μεριά. Την άλλη φορά
5. Το διαλύσαμε κατά τις 12.30. 4 ώρες που πραγματικά ούτε κατάλαβα πώς κύλησαν. Σας ευχαριστώ όλες κι όλους :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:
...
...
και μετά πήγα να καταθέσω στον λογαριασμό του pooky 50 ΕΥΡΩ για τα καλά λόγια που είχαμε συμφωνήσει να γράψει Δεν ρίχνει και τις τιμές του ο άτιμος Κρίιιιιση κύριε!!!!!!