Μεταφέρθηκες, απολογούμαι για την καθυστέρηση. (Θα ξεσκονίσω και εγώ το Sorbonne μου)alkis21 είπε:Θα έρθω κι εγώ για να έχει κάποιον να μιλάει Γαλλικά η Juanita. Ca va, ma bichette?
Παρακαλώ να μεταφερθώ σε δική μου γραμμή αντί να είμαι ο +1 του Uninvited!
Τι έπαθες μωρέ; Α, μη μου λες τέτοια.....alkis21 είπε:Λυπάμαι αλλά θα πρέπει να ακυρώσω.
Έχω να πω ότι αν καταφέρετε να τον πείσετε ότι δεν γίνεται συνάντηση χωρίς Άλκη και ότι όλοι περιμένουν πως και πως την παρουσία του (με πολύ κλάμα όλα αυτά), θα τον καταφέρετε!pooky(1) είπε:Τι έπαθες μωρέ; Α, μη μου λες τέτοια.....
Uninvited είπε:Έχω να πω ότι αν καταφέρετε να τον πείσετε ότι δεν γίνεται συνάντηση χωρίς Άλκη και ότι όλοι περιμένουν πως και πως την παρουσία του (με πολύ κλάμα όλα αυτά), θα τον καταφέρετε!
Για να δουμε αν θα τα καταφερω να κατσω λιγο μαζι σας, γιατι παιδια στις 8¨30 βγαινουν οι Θεοι Blind Guardian και πρεπει να δωσω το δυναμικο μου παρον εκει(Fuzz Club),ντυμενος μεταλλικά παντα και με το αγαπημενο μου τζιν μπουφαν με τις υπογραφες απο Skyclad ,καθως και με το λατρεμενο μου t-shirt Guardian με τον δρακο πανω απο τα ερειπια!οποτε αν δειτε καποιον να ερχεται ντυμενος ετσι να ξερετε ποιος ειναι!! Αντε να παιξουν κανενα Last Candle ,να λιωσουμε στο μαλλιοχτυπημα!!!Juanita είπε:Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα συμμετέχει και ο Birlas Korkos που θέλει πολύ να μας γνωρίσει από κοντά... (που να 'ξερε... )
Με το τρένο σε 10 λεπτάκια θα είσαι εκεί.Birlas_Korkos είπε:Για να δουμε αν θα τα καταφερω να κατσω λιγο μαζι σας, γιατι παιδια στις 8¨30 βγαινουν οι Θεοι Blind Guardian και πρεπει να δωσω το δυναμικο μου παρον εκει(Fuzz Club),ντυμενος μεταλλικά παντα και με το αγαπημενο μου τζιν μπουφαν με τις υπογραφες απο Skyclad ,καθως και με το λατρεμενο μου t-shirt Guardian με τον δρακο πανω απο τα ερειπια!οποτε αν δειτε καποιον να ερχεται ντυμενος ετσι να ξερετε ποιος ειναι!! Αντε να παιξουν κανενα Last Candle ,να λιωσουμε στο μαλλιοχτυπημα!!!
Δεν υπάρχει περίπτωση να μη μας αναγνωρίσεις... :retrofan είπε:... Ερώτηση πρωτάρας: Πώς σας αναγνωρίζει κανείς; Από το πλήθος ή έχετε τραπέζι ρεζερβέ;
Φαντάζεσαι; Το ΕΤΑ σημαίνει Estimated Time of Arrival (όρος ναυτιλίας για τον κατάπλου)krem13 είπε:αν δεν υπάρχει πρόβλημα λόγω αριθμού ατόμων και αν καταφέρω να βρω το "Αθηναίων Πολιτεία" ( έχω πάει Θησείο πάρα πολλές φορές αλλά δεν έχει τύχει να το προσέξω #) ) τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθω και εγώ μια βόλτα.άσχετο το "ΕΤΑ" που γράφει στο αρχικό μήνυμα τι είναι; θα έρθουν και μέλη της ΕΤΑ ;