Συναντήσεις RetroManiax 2006-2011 (Αθήνα)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
τι να πω για την συναντηση μας;;; φοβαμαι πως θα καταντησω γραφικη. για μια ακομη φορα, περασαμε τελεια !!!!
 
Δεν ειναι δυνατόν να περάσατε τελεια.Πώς; Χωρις εμένα; Καλά περάσατε, όχι όμως τέλεια. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Φαγατε τίποτα ή μπα; Κατσατε εξω, μεσα; Φωτό έχει;
 
Ευτυχώς δηλαδή που πρόλαβα και βίωσα μια συνάντηση μαζί σου στη Θεσσαλονίκη, φίλε Ρύγαρε!!! [Για να ξέρω τί έχασα χτες] :) Τις φωτογραφίες, αν δεν κάνω λάθος, τις αναλαμβάνει η Juanita.

Επιτέλους λοιπόν, μετά από δύο και κάτι χρόνια που είναι μέλος του GRM, ο Σαλονικιός Sofolog κατάφερε και κατέβηκε (για την ακρίβεια πετάχτηκε) στην Αθήνα... Το Αυλωνάρι Εύβοιας που ανέφερε πριν ο Wally αναδεικνύεται σε συνδετικό κρίκο μεγίστης σημασίας! Αν δεν ήμουν διορισμένος εκεί φέτος, δεν θα κατέβαινα τόσο εύκολα στην πρωτεύουσα. Όσο για την υποψηφιότητα του Kyriazisv, πρέπει να τη σκεφτούμε σοβαρά. :cool:

Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα επιτέλους από κοντά και μερικά μέλη του αθηναϊκού ντιβίζιον, καί παλιά και νέα. Είχα πάει από νωρίς στο «Αθηναίων Πολιτεία» και απολάμβανα μερικά παλιά τεύχη του Βαβέλ που είχα μόλις αποκτήσει (αχ αυτό το Μοναστηράκι). Στις επτά ακριβώς εμφανίστηκε ο Paspartoo, και σε λίγο ο Wally, θρυλικές μορφές αμφότεροι, οπότε είπα να πλησιάσω και να συστηθώ. Αφού καθίσαμε άρχισαν να έρχονται σιγά-σιγά και οι άλλοι. Την πιο εντυπωσιακή είσοδο την έκανε μακράν ο Saulot. :D Συνολικά ήμασταν 16 αν δεν κάνω λάθος, ε; Φυσικό ήταν λοιπόν που δεν συζήτησα με τους πάντες, αλλά θα τα ξαναπούμε σύντομα. :) Νά 'στε καλά βρε παιδιά!
 
Και γώ χάρηκα που σας είδα απο κοντά παιδιά.Πέρασα πολύ καλά.

Βέβεα μπορεί να μην θυμάμε ολονών σας τα nick (συγχορέστε με 1η συνάντηση είταν και ειχα αγχος)αλλά πέρασα καλά ,είταν ευχάριστη η παρέα.

Θα παρακαλούσα τη Juanita εάν postάρει μερικές φότο ,απλά να γράψει απο κάτω τα nick -name των παιδιών για να τους μάθω καλλήτερα.
 
Σωπα!! Μητσάρα πήγες κι εσύ ρε θηρίο; Κρίμα! Επιφυλάσσομαι για την επόμενη. :(
 
Εγώ εύχομαι να μην κάνετε συναντήσεις για να μην τις χάνω...

Ελπίζω αρχές-μέσα Νοεμβρίου κάτι να παίξει...
 
Rygar είπε:
Σωπα!! Μητσάρα πήγες κι εσύ ρε θηρίο;
Είπα ν' αποτελέσω το καλό παράδειγμα ;) Δεν μπορείς να πεις, ούτε μουρμούρα ούτε απουσία! Απλώς άλλη φορά θα διανυκτερεύω στην Αθήνα, δεν το ξανακάνω αυθημερόν. Από τις επτά το πρωί στο πόδι, ήταν λίγο σκότωμα να γυρίσω στο Αυλωνάρι μαύρα μεσάνυχτα. Αλλά για μια φορά το φχαριστήθηκα! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Juanitaaaaaa που εισαι;;; φωτος πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζ.....

Rygar ελπιζω φιλε να εισαι καλυτερα σημερα.
 
Συνάντηση Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009 (Θησείο)

Πριν προλάβουν να ειπωθούν οι εντυπώσεις όλων όσων παραβλέθηκαν στην συνάντηση της προηγούμενης Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου, ετοιμάζεται η επόμενη την Παρασκευή που μας έρχεται 25 Σεπτεμβρίου στο γνωστό πλέον καφέ - μπαρ Αθηναίων Πολιτεία στο Θησείο.

Ο λόγος της τόσο σύντομα διοργάνωσης της νέας συνάντησης είναι ότι τόσο εγώ όσο και η αγαπητή συνmod Λορένα θα βρισκόμαστε στην Αθήνα, και είπαμε να μην το αφήσουμε αυτό ανεκμετάλευτο και να βρεθούμε με όσους θα ήθελαν και θα μπορούν να μας δουν και να τους δούμε(επί Αθηναικού εδάφους).

Ελπίζω ο καιρός να είναι πάλι καλός και να καθίσουμε έξω να απολαύσουμε την υπέροχη θέα. Η ώρα που θα πρότεινα είναι πάλι η γνωστή, στις 7 με 7 και κάτι το απόγευμα.

Για να βλέπω συμμετοχές. (Η μασαμπούκα μετά το τέλος του καφέ είναι κάτι το αυτονόητο).

  1. Λορένα
  2. ChristosM
  3. tsalk
  4. DianaTheSuperstar 91
  5. circleag
  6. bspus
  7. video80
  8. Paspartoo
  9. Pooky(1)
  10. Saulot
  11. theoritikos
  12. Alkis21 (?)
  13. Maddog
  14. Rygar
  15. Siπήθικας
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έλεος βρε παιδιά. Όχι άλλο Θησείο, δεν αντέχεται πια. Χάθηκαν τα μέρη στην Αθήνα; Γιατί τόση επιμονή σε ένα μαγαζί με κακό φωτισμό, σε υποβαθμισμένη περιοχή όπου κάθε δύο λεπτά μας διακόπτουν ζητιάνοι, παιδάκια με μπαγλαμάδες, μίμοι, κοριτσάκια με λουλούδια, τσιγγάνοι να μας πουν τη μοίρα και το ριζικό μας και δεν ξέρω γω τι άλλο;

Πείτε με ψωνάρα αλλά προσωπικά έχω πάψει να βγαίνω στο κέντρο της Αθήνας από τα 20 μου, και πλέον πηγαίνω εκεί μόνο λόγω Retromaniax!

Προτείνω να πάρει πόδι το Θησείο και αντί αυτού να πάμε σε ένα ανθρώπινο μαγαζί όπως η Piu Verde στο Άλσος Παπάγου, 500 μέτρα από τον σταθμό Εθνική Άμυνα του μετρό.
 
Eίμαι εγώ τουλάχιστον ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόταση για αλλαγή του μαγαζιού.

Αν και δεν ζω στην Αθήνα, δεν διαφωνώ με τον Άλκη σε αυτά που λέει. Απλώς έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο μέρος (Θησείο) βολεύει τους πιό πολλούς και είναι γνωστό μέρος πλέον σε πολλούς. Διορθώστε με αν κάνω λάθος
 
Tωρα που πηρα φορα απο την προηγουμενη συναντηση, δεν θα ελεγα οχι.....

tsalk βαλε και εμενα μεσα στην λιστα! :)
 
(Αλλη μια) πετυχημενη συναντηση :)

Χαρηκα που σας ειδα ολους. Καποιους ξανα, καποιους για πρωτη φορα.

Απο τα κλου της βραδιας - η απροσμενη εμφανιση του Σοφολογιοτατου (τωρα που εισαι σχετικα κοντα δεν εχεις δικαιολογιες) - η παραμονη του κυρ Wally για πανω απο μια ωρα (προλαβε να πεταξει ατακες πχ οτι η στιβαρη (??) κατασκευη του "γομολαστιχα" ηταν ο καταλυτικος παραγοντας για την εμπορικη του επιτυχια κλπ κλπ) - η εμφανιση του ζευγους Alkis21 και Tataki μαζι με την κορη τους ... ναι εκει μπερδευτηκα προς στιγμην μεχρι να καταλαβω οτι δεν ηταν η κορη τους αλλα η DianaTheSuperStar91 η οποια αν και πηγαινει ακομα σχολειο (??) ειναι πολυ καλα ενημερωμενη για τα τηλεοπτικα δρωμενα, ειχε επαφη στο (απωτερο ?) παρελθον με home micros και εχει μεγαλη συλλογη απο console videogames - η εισοδος του Dynamic Blonde Duo, δηλαδη η ΧΡΙΣΤΙΝΑ με την φιλη της Ντινα (ελπιζω να μη σε τρομαξαμε πολυ Ντινα) - το γεγονος οτι η Χουανα κρατηθηκε περιπου 1 ωρα πριν αρχισει τα "Θα παμε για φαγητοοο ?? ε ? εεεε ?" και φυσικα ο Saulot (χωρις λογο, ετσι και αλλιως καθε εμφανιση του ειναι κλου).

Δυναμικη πρωτη εμφανιση απο τους φιλους Video80 (εντυπωσιακα υπομονετικος, με ολα οσα ακουγε τοσες ωρες), Bspus (που επεκτεινει τις εμφανισεις του απο το sensiblogathering) και Circleag (που μας πλησιασε γιατι ακουσε το ονομα Rygar - θα ηταν η ωρα που (ευγενεστατα παντα) τα εχωνα στον εκλιποντα..)

Και οπως παντα οι κολωνες των συναντησεων ηταν εκει - (o στα αληθεια ψηλος) Dim και Simonkey (Simon επρεπε να ερθεις για φαγητο, ηταν καταπληκτικα, εχασες και το θεαμα των guest stars να τρωνε αγκαλιασμενοι τα σουβλακια τους)

Ποιοι ηταν οι guest stars ? Ε μετα απο αρκετο καιρο εσκασαν μυτη ο ξαδερφος Kyriazisv (βγηκε σχεδον συγγενης με τον Sofologiotato..) και ο αφαντος Μαχοθλις (κατα κοσμον Maxouli, εφερε και ενα Wiz μαζι του, που το τεσταρε για αρκετη ωρα ο Saulot)

Ο πονοκεφαλος μου διατηρηθηκε στα γνωστα για την εποχη επιπεδα - να ναι καλα η φωτογραφος της συναντησης.

Ελαμψαν για της απουσιας τους - ο Rygar (ενω εβλεπε την προηγουμενη το βραδυ τον "Εξορκιστη" προσπαθησε να κανει το 360 κολπο της Μεγκαν αλλα τα καταφερε μονο κατα το ημισυ και εμεινε με το κεφαλι να κοιταει τα οπισθια του - συμφωνα με τους γιατρους του δεν ειναι κατι σοβαρο και θα επανελθει μεχρι την επομενη βδομαδα) η Μετς (εχασε για λιγα λεπτα το Εξπρες Λουβρος, Βερολινο, Μοσχα, Δημητσάνα, Αθηνα - δεν πειραζει Μετς θα ξαναβρεθουμε συντομα) ο Keeper7k (ανακυρηχθηκε ως ο Ανδρας της Χρονιας 2009 απο τη Μονη Πετρακη και επρεπε να παραστει σε δειπνο που του αφιερωσαν οι καλογριες της Μονης)

Οι υπολοιποι θα εχετε συντομα την ευκαιρια να κανετε το βημα και να παρευρεθειτε στις συναντησεις του forum - ηδη τη βδομαδα που ερχεται η Υποδιευθυνση Τηλεορασης του Retromaniax, δηλαδη ο Tsalk και η ψηλοτερη γυναικα μελος μας η Λορενα θα σας περιμενουν στο επομενο μητινγκ.

Τελειωνω (επιτελους) με το σχολιο, οτι φαγαμε πολυ νερο παιδια, παρα πολυ νερο...τουλαχιστον δεν θα διψασουμε τον χειμωνα οπως ειπε και ο χρηματοδοτης της χθεσινης εκδηλωσης κυριος Καβουρ..εε Wallys.
 
+1 για το Piu Verde. Εχω χρονια να παω αλλα θυμαμαι οτι εχει και καλο φαγητο.

Νομιζω πρεπει να αρχισουμε να ζηταμε ειδικες τιμες απο το Αθηναιον-Πολιτεια και το Γυριστρουλα. Χρυσα τα εχει κανει το φορουμ. Βεβαια βολευει πολυ γεωγραφικα.

Μεσα κι εγω για Παρασκευη
 
Συμφονω με τον Αλκη στο οτι στο θησείο μας διακόπτει ο κάθε ''γυρευός''.

Και μένα χθές με διέκοψαν 4-5 φορές (υποθέτω και τα άλλα πεδιά).Το Piu Verde δεν το ξέρο ,αλλά δεν έχω προβλημα εάν αποφασιστεί για εκεί αντί του Αθηναιων Πολιτεία.

Θα είθελα να σας προτείνω ενα μαγαζί οπου (κατα τη γνώμη μου) είναι καλλήτερα απο το Θησείο. Για τον ''Δυόνυσο'' τί λέτε ? Που βρίσκετε απέναντι απο την ακρόπολη.
 
+1 το Verde και από μένα. Ο χώρος είναι εκπληκτικός. Έχει τεχνητή λίμνη, με καταρράκτες, είναι μέσα στα πεύκα και μπορείς να μιλήσεις σαν άνθρωπος. Επίσης, δεν έχει γυρολόγους.

Αν γίνει στο Verde θα είμαι κι εγώ. Στο Θησείο την προηγούμενη φορά που έκατσα, κόντεψα να χώσω μπουκέτο σε πακιστανό που μας χτύπαγε με laser poiners στα μάτια.
 
Τωρα εμενα... γιατι με φανταζομαι να ρωτω τους περαστικους, προς τα που πεφτει το εν λογω μαγαζι :xm:

Παντως, το οτι θα ερθω.. θα ερθω (απλα αν αργησω, καπου εκει γυρω στην γειτονια θα ειμαι και θα ψαχνω να σας βρω :p )
 
Ήμουν πολύ χάλια χθες, είχα φριχτό πονοκέφαλο και νεύρα που δεν θα έβλεπα το μπάσκετ. Κι όμως δεν ήθελα να χάσω τη συνάντηση!

alkis21 είπε:
Λοιπόν αναλαμβάνω δράση μιας και ο τελετάρχης ασθενεί!
Το μαγαζί έχει πλαϊνή είσοδο - μπροστά από αυτή θα συναντηθούμε. Θα είμαι εκεί 7:30 ακριβώς. Για όσους δεν με γνωρίζουν, φοράω μαύρο τζιν & μπεζ πουκάμισο και θα κρατάω ένα μαύρο τσαντάκι (και μια γυναίκα). Μόλις μαζευτούμε 4-5 θα καθίσουμε σε τραπέζι οπότε όποιος δεν γνωρίζει κανέναν καλό θα είναι να μην αργήσει διότι δεν θα μας βρει.
Έτσι έγραφα χθες το απόγευμα ο καψερός. Τελικά, το μόνο αποτέλεσμα που είχε το παραπάνω post ήταν να παρασύρω τον Dim και την DianaTheSuperStar91 (η οποία κρατούσε και χαρτί που έγραφε 'Retromaniax' παρακαλώ) να περιμένουμε όρθιοι για ένα τέταρτο. Τελικά ευτυχώς πετύχαμε τον περιπλανώμενο Ηρακλή και βρήκαμε το δρόμο προς το τραπέζι.

Δεν γνωρίζω αν στα υπόλοιπα συμπτώματα της ψύξης του Rygar προστέθηκε χθες και το φτέρνισμα, καθώς τον μνημονεύσαμε ουκ ολίγες φορές ενώ προσπαθούσαμε να ακούσουμε τα τελευταία λεπτά του αγώνα από τα ραδιο-κινητά των Dim και Saulot - μέχρι και ο σερβιτόρος είχε σκύψει από πάνω μας. Τελικά κάποιοι από εμάς δεν αντέξαμε και μεταβήκαμε σε απέναντι καφετέρια για να δούμε την παράταση.

Γέλασα πολύ όταν ο Kyriazisv μιμήθηκε τέλεια τον Χίτλερ στο στιγμιότυπο που βγάζει τα γυαλιά με τρεμάμενο χέρι. Η Diana έκλεψε την παράσταση καθώς αν και μικρότερη των υπολοίπων κατά τρεις Ολυμπιάδες δεν ήταν καθόλου ψαρωμένη. Αντίθετα, μας ψάρωσε όλους όταν αναφώνησε πως είχε Amstrad "όταν ήταν μικρή". Το κατέστρεψε αμέσως μετά συμπληρώνοντας "εγώ έλεγα στον μπαμπά μου να μου πάρει κανονικό computer, με Windows". Ο Paspartoo δάκρυσε σε εκείνο το σημείο. Η Juanita όπως πάντα γλυκύτατη, ενώ από κάποιο λάθος της φύσης ο Bspus έχει το πιο σοβαρό παρουσιαστικό όλων μας.

Τέλος, η ανιδιοτελής πράξη της Χριστίνας να φέρει στη συνάντηση ένα top model εκτιμήθηκε από όλον τον αντρικό πληθυσμό της παρέας και ελπίζω να βρει μιμητές στο μέλλον.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα