soufle είπε:
Η πλάκα είναι ότι έχω μία Malibu από repro της Mattel δεν πιάνει χαρτοσιά μπροστά στη φτιαγμένη. Άσε που εμένα μου φαίνεται ασχημομούρα-αλογομούρα η δική μου!
Αχ βρε soufle μου!!! Ποσο γελασα!!!!
Και εμενα αλογομουρα μου φαινοτανε στην αρχη η Malibu οταν την πρωτοειδα στο ιντερνετ, αλλα με τον καιρο οσο την κοιταγα τοσο πιο πολυ την συμπαθησα, οταν δε μου εστειλε την πρωτη μου η MytinyWorld και την ειδα απο κοντα, την λατρεψα, και τωρα πιστευω πως ειναι μια απο τις πιο ομορφες βινταζ κουκλες που εκανε η Mattel.
Μετα απο πολλα πειραματα μαλιστα αποφασισα να μην της αλλοιωνω το μακιγιαζ αλλα απλα να της το τονιζω ωστε να γινεται πιο γλυκεια αλλα παντα κρατωντας αυτο το φρεσκο μακιγιαζ "acqua e sapone", οπως λενε οι Ιταλοι (δηλαδη απλο, φρεσκο, μια κοπελα που ειναι ομορφη χρησιμοποιωντας μονο "acqua e sapone" = Νερο και Σαπουνι)
Βασικα στην Malibu το μυστικο ειναι να της τονισεις τις γραμμες στο ανω και κατω χειλος του στοματος της, χωρις ομως να της ξεπερασεις το χρωμα περα απο το οριο του καλουπιου. Δηλαδη το περιγραμμα πρεπει να ειναι μεσα απο το οριο. Αλλιως απο αλογομουρα γινεται κλοουνομουρα.
Στα ματια τραβηξα ελαχιστα το τελευταιο ματοκλαδο, πανω και κατω. Και εχει ελαχιστο ρουζ. Πιο πολυ εσβηνα παρα προσθετα.
Το μαλλι ειναι εξτρα, αν και το αληθινο της ειναι σαφως ανωτερο, φαινεται στην συγκριση (αλλα εδω ειχαμε χασει το σωμα, το μαλλι θα ψαχναμε οριτζιναλ?
)
Βαλε μας φωτο απο την ρεπρο σου, αφου ειναι ρεπρο της βινταζ δεν υπαρχει προβλημα να την ποσταρεις!