καταρχην να ζητησω συγνωμη για το αρθρο το οποιο ακομα δεν ειναι ετοιμο καθως δεν εχω ουτε υπολογιστη δικο μου κ σε αυτον που χρησιμοποιω δεν εχει word ουτε μπορω να βρω απο καπου...
δευτερον θα ηθελα τη γνωμη κ τη βοηθεια σας. αυτην την κουκλιτσα την εχω απο παλια, ουτε θυμαμαι απο ποτε. ειναι κακης ποιοτητας ολοκληρη απο μαλακο-σκληρο πλαστικο (δε λυγιζει τιποτα) κ την ειχα παραπεταμενη κυριως γιατι καθε φορα που την επιανα τα μαλλια της θρυμματιζονταν στα χερια μου.
αποφασισα να της βαλω αρχικα, μαλλια κατι που ηταν αρκετα δυσκολο 1ον γιατι μαλλον δεν ειχα διαβασει καλα το μαθημα μου κ 2ον γιατι το κεφαλι της ειχε τρυπες οπου να ναι, διαφορων μεγεθων ή κ τελειως κλειστες, με αποτελεσμα να ανοιξω σε καποια σημεια το κεφαλι της να της βαλω τα μαλλια κ να τα κολλησω ολα απ την αρχη.
επειτα, ειπα, μιας κ πειραματιζομαι να την ξεβαψω κ να την βαψω. φταινε οι βαφες που ηταν σχετικα παλιες της αδερφης μου, φταινε τα πινελα, φταιει το χερι μου, φταινε τα φεγγαρια που πολυ με λεν τρελη, το αποτελεσμα ειναι το παρακατω.μου μοιαζει πιο πολυ με προχειρη ζωγραφια.(επισης δεν περασα κατι για να γυαλιζουν)
δε σκαω κ πολυ καθως ηθελα απλα να παρω μια ιδεα κ εχω σκοπο να προμηθευτω τελικα κ αλλες κουκλες τετοιου ειδους με σκοπο να εξασκηθω πρωτου πιασω μια ''πιο καλη κουκλα'' στα χερια μου για κατι τετοιο, αλλα πραγματικα θα ηθελα τη γνωμη σας για το τι πρεπει να προσεξω-διορθωσω.
η κουκλιτσα πριν κανω οτιδηποτε
ευχαριστω εκ των προτερων!!!!