Τέρρυ : Αδυναμία χαρακτήρος ή κάτι άλλο;

domniki είπε:
@ juanita , ειμαι εντελως αντιθετη στο συμφεροντολογικο χαρακτηρα που του προσαπτετε! Αν ο Τερρυ ειχε να διαλεξει αναμεσα στην Καντυ και στο θεατρο, την Καντυ θα διαλεγε, 100 φορες, 1000 φορες, στον αιωνα τον απαντα! Δεν επιλεγει το θεατρο. Επιλεγει να υποκυψει στις ενοχες.
Domniki μου, νόμιζα πως έγραψα πως ο Τέρρυ επέλεξε τη Σούζυ όχι για να μη χάσει το θέατρο αλλά θεωρώντας πως στο θέατρο θα βρίσκει ένα κομμάτι του εαυτού του...Και την πρώτη φορά που θυσιάστηκε για να σώσει την Κάντυ στο θέατρο βρήκε παρηγοριά...

domniki είπε:
Πραγματικα μενει με την Σουζανα απο οικτο. Νιωθει οτι ειναι ο δυνατοτερος απο τους δυο και εχει υποχρεωση να την βοηθησει, να την προστατεψει. Ξερει οτι η Καντυ ειναι δυνατη και θα επιβιωσει...δεν υπολογιζει ομως οτι ο ιδιος θα γονατισει αργοτερα και θα σερνεται στα μπαρ.
Και παλι θα πω οτι ο Τερρυ τον μονο που προδιδει ειναι τον εαυτο του. Και πληρωνει το τιμημα: χανει την ταυτοτητα του. Πιστευω οτι πανω απ'ολα εχουμε υποχρεωση απεναντι στον εαυτο μας, γιατι αν τον χασουμε δεν μπορουμε, οχι να στηριξουμε και να προστατεψουμε τους ανθρωπους που αγαπαμε, αλλα ουτε καν να σταθουμε στα ποδια μας εμεις οι ιδιοι.
Είναι ακριβώς αυτό που περιέγραφα παραπάνω.


Όλοι οι χαρακτήρες περνάν από τα στάδια



του θυμού



της απογοήτευσης



της ανασυγκρότησης και τελικά



της επιβίωσης


 


Το ίδιο συμβαίνει και με την Κάντυ, και με τον Άλμπερτ και με τη θεία Ελροϋ



και με τη Σούζυ και με τον Τέρρυ.



Το σημαντικό είναι πως σε αυτές τις φάσεις της ζωής μας χρειαζόμαστε κοντά μας κάποιον να μας πιάσει το χέρι και να μας στηρίξει


domniki είπε:
Η Καντυ εχει ακομα ελπιδα στη χαρα, στην αγαπη, στην ευτυχια. Ο Τερρυ δεν θα ζησει ποτε ξανα τον μεγαλο ερωτα, το καρδιοχτυπι. Εχει καταδικασει ο ιδιος τον εαυτο του...εκτος αν...εκτος αν ο Turri εχει δικιο και σε λιγο καιρο η Σουζανα αλλαξει σταση ζωης και ο Τερρυ μπορεσει να ξαναπεταξει κοντα στην μια και μοναδικη του αγαπη: στην Καντυ :heartcloud:
Πάλι θα κλάψει πάλι θα γελάσει τι κι αν η Κάντυ χαθεί


....


...Με μιά αγάπη δεν τελειώνει και η ζωή...


(Μαρινέλλα)
 
nina421 είπε:
Να ομολογήσω κάτι, παιδιά. #)
Επειδή έτυχε σε συγγενικό μου πρόσωπο φάση παρόμοια με Τέρρυ-Σουζάνα, γάμος δηλαδή από λύπηση επειδή ο ένας ήτανε άρρωστος και κλαιγότανε στην άλλη ότι χωρίς αυτήν δε θα ζήσει, έχω μεροληψία/προκατάληψη στο όλο θέμα. Είμαι καθέτως αντίθετη στις σχέσεις από λύπηση, από υποχρέωση, καθήκον και οίκτο, ιδιαίτερα όταν δεν υπήρχε και ουσιαστικός έρωτας. Για μένα πιάνεσαι κορόιδο και, το χειρότερο όλων, κορόιδο εν γνώσει σου. Δεν είναι θυσία, δεν είναι καθήκον, είναι βλα-κεί-α που την πληρώνεις για όλη σου την υπόλοιπη ζωή.

Συγχωρέστε με λοιπόν αν παρεκτρέπομαι σε λόγια σκληρά. Όταν ήμουνα μικρούλα, έβλεπα τη στάση του Τέρρυ ως γενναία απόφαση για την καημένη τη Σουζάνα. Τώρα όμως που μεγάλωσα και αφού ερωτεύτηκα και εγώ, κατάλαβα ότι όταν αγαπάς είσαι κτητικός και απόλυτος. Και όταν ο άλλος σου λέει "αγάπη μου, πρέπει να σε αφήσω γιατί μια που δεν είμαι ερωτευμένος μαζί της μου έσωσε τη ζωή και πρέπει για τα μάτια του κόσμου να ζήσω μαζί της", δεν μπορείς παρά να πάρεις ανάποδες και να του πεις ότι είναι #@$%@$! , χωρίς τσαγανό και πραγματική ισχυρή αγάπη προς εσένα. :takethat:

Στον κόσμο των καρτούν όλα είναι ιδανικά. Ανάγοντας τα όμως στην πραγματικότητα, κάποια πράματα με κάνουνε να κουνάω το κεφάλι... :eek:

Και πάλι, με το συμπάθειο, εε; :sweat:
Προς θεού νιώσε ελεύθερη να πεις αυτό που θέλεις!

ίσως με αυστηρά ορθολογικά κριτήρια να μην φαντάζει λογική η απόφαση του Τερρυ.Αλλά από την άλλη πλευρά δεν κρίνουμε την ορθότητα αυτής της επιλογής αλλά τα ψυχικά αποθέματα αυτού που την πήρε. Για να μπορέσεις να θαφτείς ζωντανός και να προκαλέσεις στον εαυτό σου ένα ψυχικό ακρωτηριασμό τέτοιου μεγέθους θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω:

1) Τρομερά δυνατός

2) Ερωτευμένος με την Σουζη και ψάχνεις δικαιολογία να ξεφορτωθείς τον φακιδομύτη Ταρζάν.

3) Να μη σε χαλάει με όποια από τις δύο μείνεις!
 
Turrican είπε:
1) Τρομερά δυνατός

2) Ερωτευμένος με την Σουζη και ψάχνεις δικαιολογία να ξεφορτωθείς τον φακιδομύτη Ταρζάν.

3) Να μη σε χαλάει με όποια από τις δύο μείνεις!
Με την εις ατοπο απαγωγη, μονο το (1) ειναι αποδεκτο :flower:

Δεν μου φαινεται να ειναι ερωτευμενος με την Σουζανα, αρα το (2) απορριπτεται...οσο για το (3), το φοβαμαι :cry:
 
Turrican είπε:
....1) Τρομερά δυνατός

2) Ερωτευμένος με την Σουζη και ψάχνεις δικαιολογία να ξεφορτωθείς τον φακιδομύτη Ταρζάν. Μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται :rofl: :rofl: :rofl:

3) Να μη σε χαλάει με όποια από τις δύο μείνεις! Η Κική και η Κοκό :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Που να του άρεσαν και οι δύο χωρίς ατυχήματα και βλακείες...

:worship:
 
Οχι Juanita, οι μεγαλοι ερωτες δεν κινδυνευουν απο αποστασεις και δυσκολιες. Οταν δυο ανθρωποι αγαπιουνται και μαλιστα με τοσο κοπο, τιποτα δεν μπορει να τους χωρισει...εκτος απο μια γιαπωνεζα συγγραφεα με ψυχικα τραυματα :banghead: Πού ειναι οι αγαπημενες μου γκιλοτινες :rant: ??????????????

Μηπως εχω κατσικωθει στο συννεφακι και δεν κατεβαινω...μαλλον θα φταινε τα ροζουλια emoticons :heartcloud:
 
nina421 είπε:
Να ομολογήσω κάτι, παιδιά. #)
Επειδή έτυχε σε συγγενικό μου πρόσωπο φάση παρόμοια με Τέρρυ-Σουζάνα, γάμος δηλαδή από λύπηση επειδή ο ένας ήτανε άρρωστος και κλαιγότανε στην άλλη ότι χωρίς αυτήν δε θα ζήσει, έχω μεροληψία/προκατάληψη στο όλο θέμα. Είμαι καθέτως αντίθετη στις σχέσεις από λύπηση, από υποχρέωση, καθήκον και οίκτο, ιδιαίτερα όταν δεν υπήρχε και ουσιαστικός έρωτας. Για μένα πιάνεσαι κορόιδο και, το χειρότερο όλων, κορόιδο εν γνώσει σου. Δεν είναι θυσία, δεν είναι καθήκον, είναι βλα-κεί-α που την πληρώνεις για όλη σου την υπόλοιπη ζωή.

Πολλοί κλαίγονται και χωρίς αναπηρία προκειμένου να κρατήσουν κάποιον κοντά τους.

Αν το ατύχημα συνέβαινε αφότου είχαν παντρευτεί, θα άλλαζε κάτι;;;;
 
domniki είπε:
Οχι Juanita, οι μεγαλοι ερωτες δεν κινδυνευουν απο αποστασεις και δυσκολιες. Οταν δυο ανθρωποι αγαπιουνται και μαλιστα με τοσο κοπο, τιποτα δεν μπορει να τους χωρισει...εκτος απο μια γιαπωνεζα συγγραφεα με ψυχικα τραυματα :banghead:

Οι μεγάλοι έρωτες είναι σαν τους καλούς καπετάνιους!!!


domniki είπε:
Πού ειναι οι αγαπημενες μου γκιλοτινες

Και εγώ διαπιστώνω σοβαρές ελλείψεις...
:D


Που πρέπει να διαμαρτυρηθούμε Domniki μου;;;;


 

 


 
Juanita είπε:

@ Nina μου, η ηθική είναι επίκτητη σε αντίθεση με τις ανάγκες του σώματος που είναι βιολογικές.Δε λέω πως ήταν συμφεροντολόγος... αλλά από το να χάσει



- και την ηθική



- και τον αυτοσεβασμό του



- και το θέατρο



θυσίασε την αγάπη του για την Κάντυ.



Δεν είπα ότι αυτό που έκανε ο Τέρρυ ήτανε ανήθικο. Είπα ότι δεν ήτανε σωστό και δίκαιο, διότι την Κάντυ αγαπούσε, όχι τη Σου. Και όπως τα έθεσες έτσι, φαίνεται ξεκάθαρα ότι

ηθική+αυτοσεβασμός+θέατρο > αγάπη για την Κάντυ

Ωστόσο σέβομαι κάτι όταν είμαι ειλικρινής και δίκαιος απέναντί του. Ήτανε ο Τέρρυ συναισθηματικά ειλικρινής και δίκαιος απέναντι στη Σουζάνα, είναι σεβάσμιο να υποχρεώνεσαι να μένεις με μια κοπέλα που κανονικά δεν αγαπάς; Δεν είναι υποκρισία αυτό στην ουσία; Άρα... για ποιον αυτοσεβασμό μιλάμε; Η επάνω εξίσωση γίνεται οπότε

ηθική+θέατρο > αυτοσεβασμό + αγάπη για την Κάντυ

Όπως και να το κάνουμε, παιδιά, στην πραγματικότητα το να διαλέγεις κάτι από εκβιασμό, υποχρέωση και καθήκον εγώ τουλάχιστον δεν το αποκαλώ θυσία, το αποκαλώ υποταγή. Για μένα ο Τέρρυ δε θυσιάστηκε ένδοξα, αλλά υποτάχτηκε στη μοίρα που άλλοι του επέβαλαν. Να 'χε αφήσει έγκυο τη Σου μάλιστα, να της είχε προκαλέσει ο ίδιος το ατύχημα φτού του, αλλά... έκανε κάτι από αυτά;;; Ξαναλέω, έριξε αυτός τον προβολέα και έβαλε από κάτω του τη Σουζάνα;;; Αφού λοιπόν δεν φέρει ΚΑΜΙΑ προσωπική πρακτική ευθύνη για το ατύχημά της, γιατί σώνει και καλά να φορτωθεί την ηθική υποχρέωση;;; :precry:

Κάτι σκέφτηκα μόλις τώρα. Άμα ο Τέρρυ είχε την υποστήριξη των γονιών του, τότε να δείτε ότι δε θα "φυλακιζότανε" με τη Σουζάνα. Θα πήγαινε ο Δούκας με ένα παχουλό επίδομα, θα βούλωνε τα στόματα των Μάρλοου και όλα καλά, ηθικά και άγια. Αλλά... ο καημένος ο Τέρρυ είναι μόνος του στην κόλασή του. Και για μένα, τόσο μα τόσο παγιδευμένος και αδύναμος, που υποκύπτει στο κοινωνικό πρέπει και δεν μάχεται για τον προσωπικό του έρωτα. :(

Ό,τι και να λέμε, ο Τέρρυ δεν είναι Ρωμαίος.

Ο Ρωμαίος έγραψε κοινωνία και κοινωνική ηθική στα παλιά του τα παπούτσια για να χαρεί τον παθιασμένο του έρωτα με την κόρη των αντιπάλων, την Ιουλιέτα.

Ο Τέρρυ άφησε την Κάντυ ούτε καν για άλλη αγάπη, παρά μόνο για τα μάτια του κόσμου...

:precry:

1) Τρομερά δυνατός2) Ερωτευμένος με την Σουζη και ψάχνεις δικαιολογία να ξεφορτωθείς τον φακιδομύτη Ταρζάν.

3) Να μη σε χαλάει με όποια από τις δύο μείνεις!
Ελεύθερα να μιλήσω, εε; Να βάλω λοιπόν
4) Αδύναμος να παλέψεις πραγματικά γι' αυτό που θέλεις ΕΣΥ ο ίδιος.

5) Δειλός να ορθώσεις ανάστημα, να βροντοφωνάξεις τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, να βάλεις τα πράγματα στη σωστή και δίκαιη θέση τους και να πάρεις την Κάντυ και να τη φιλήσεις σαν τρελός!

:p
 
Η ακεραιότητά του σαν άνθρωπος δε μετράει;;;;


Τα ιδανικά και οι αξίες που είχε θέσει στη ζωή του δεν παίζουν ρόλο;;;



Αλήθεια... πότε τα θυμόμαστε...



Όταν φουσκώνουμε από περηφάνεια επειδή κατά τη γνώμη μας είμαστε γεμάτοι από εσωτερικές αξίες



Ή όταν χρειάζεται να αποδείξουμε στην πράξη πόσο (Ά) ή (ά) νθρωποι είμαστε;;;


 


Αν είχε αφήσει τη Σούζυ στη μοίρα της πιστεύεις πως η Κάντυ θα τον ήθελε;;;



Ή μήπως νομίζεις πως η "Κάντυ" θα είχε τόση μεγάλη επιτυχία αν η Μιζούκι είχε επιλέξει να μείνει η Κάντυ με τον Τέρρυ (χώρια που θα ήταν αντίθετο στην ανατολίτικη ιδεολογία της)


 


Είναι πολύ σκληρό όταν ένας άνθρωπος έχει ανάγκη τη βοήθειά σου να του λες πως δε σε νοιάζει και πως σε περιμένει στη γωνία ο έρωτάς σου να φύγετε μαζί...


 


Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα όπως και ο Μιμίκος με τη Μαίρη μάλλον δεν πέρασαν τέτοια δράματα...


 


Και όταν λέμε τι θα κάναμε αν... καλό είναι να είμαστε λιγότερο απόλυτοι...
:flower:
 
Και για να πω την άποψή μου για το κατά πόσο ο Τέρρυ ήταν αδύναμος ή όχι


του καταλογίζω τεράστια ευθύνη στο γεγονός πως δεν μπόρεσε να μιλήσει εξαρχής στην Κάντυ και την άφησε ν΄ανέβει το Γολγοθά της γνωρίζοντας αφού την περίμενε στην κορυφή τι σταυρό πρέπει να κουβαλήσει...


 


Κατ΄εμέ, όφειλε να την προφυλάξει, γιατί το να το μάθει από τρίτους τέταρτους και να αντιμετωπίσει τη φάση με τη Σούζυ.ήταν πολύ χειρότερο



Και σ΄εκείνη την περίπτωση η Κάντυ θα επέλεγε τη φυγή μακριά του διαπιστώνοντας για μιά ακόμη φορά πως το ρ(Μ)ιζ(ουκ)ικό της δεν είναι ο Τέρρυ...


 


Αλλά με βάση τη λογική της Μιζούκι έπρεπε να περάσει και αυτό το δράμα προκειμένου να ατσαλωθεί και άλλο...
 
Είναι ακεραιότητα χαρακτήρα να μένεις με κάποιον από τύψεις ή τελικά υποκρισία; Αφού δεν μένεις από αγάπη, άρα υποκρίνεσαι ότι όλα είναι καλά, σωστά;

 


Ανατολίτικη ιδεολογία της Μιζούκι. Ναι, το έχω καταλάβει ότι αυτό τελικά παίζει στην όλη ιστορία. Για μένα όμως αυτή η ιδεολογία στηρίζεται σε θεμέλια από άμμο...


 


Ναι, είναι σκληρό να αφήνεις αυτόν που σε έχει ανάγκη. Σε ποιο όμως σημείο η ανάγκη γίνεται ψυχολογικός εκβιασμός και σκλαβιά;


 


Ο Ρωμαίος δεν σκότωσε τον ξάδελφο της Ιουλιέτας; Δεν ήτανε μέσα στις τύψεις;;; Την παράτησε όμως την Ιουλιέτα ή συνέχισε με το σχέδιο να κλεφτούνε;
:p

 


Είμαι απόλυτη όσον αφορά την ΚΑΡΔΙΑ. Άσε τα μυαλά και ιδιαίτερα τα μυαλά τρίτων τι λένε. Άμα η καρδιά σου είναι δυνατή και αντικειμενικά το μυαλό σου δεν έχει ενστάσεις, τότε...
 
nina421 είπε:
Είναι ακεραιότητα χαρακτήρα να μένεις με κάποιον από τύψεις ή τελικά υποκρισία; Αφού δεν μένεις από αγάπη, άρα υποκρίνεσαι ότι όλα είναι καλά, σωστά;
 


Δεν υποκρίθηκε πως όλα είναι καλά... Σήκωσε το σταυρό του, απλά...


 




nina421 είπε:
Ανατολίτικη ιδεολογία της Μιζούκι. Ναι, το έχω καταλάβει ότι αυτό τελικά παίζει στην όλη ιστορία. Για μένα όμως αυτή η ιδεολογία στηρίζεται σε θεμέλια από άμμο...
 


Για μένα πάλι, σε γερά θεμέλια αφού τα χρήματα δεν (εξ)αγοράζουν συνειδήσεις. Η φιλοσοφία τους εφαρμόζεται στην πράξη και δεν έχει διαβρωθεί από την κοινωνία του χρήματος...



Οικονομικά να το δεις είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει αντιπληθωρισμό...





nina421 είπε:
Ναι, είναι σκληρό να αφήνεις αυτόν που σε έχει ανάγκη. Σε ποιο όμως σημείο η ανάγκη γίνεται ψυχολογικός εκβιασμός και σκλαβιά;



Το αν θα γίνει η ζωή μας μέγγενη να μας πνίξει το επιλέγουμε εμείς.



Δεν έχει να κάνει με το ποιός είναι δίπλα μας αλλά με το πως λειτουργούμε στην καθημερινότητά μας. Και η Σούζυ έχει δικαίωμα στη ζωή και τον έρωτα και διεκδικεί τον άνθρωπο που καλώς ή κακώς ερωτεύτηκε... Και ο Τέρρυ δεν έχασε τα πάντα... Αν ένας άνθρωπος είναι η ζωή μας όλη τότε θα έπρεπε να είχαμε ομαδικές αυτοκτονίες...Θα πιάνονταν χεράκι χεράκι οι τρεις τους στην ταράτσα του Νοσοκομείου και θα τους έβρισκε η κα Μάρλοου με τις φράουλες να κοιτάνε τις νιφάδες ανάποδα...


 




nina421 είπε:
Ο Ρωμαίος δεν σκότωσε τον ξάδελφο της Ιουλιέτας; Δεν ήτανε μέσα στις τύψεις;;; Την παράτησε όμως την Ιουλιέτα ή συνέχισε με το σχέδιο να κλεφτούνε;
:p  


Κοίτα... αν θυμάμαι καλά... δεν είχε και το καλύτερο δυνατό τέλος...



Κακή συνεννόηση γαρ...


 

 




nina421 είπε:
Είμαι απόλυτη όσον αφορά την ΚΑΡΔΙΑ. Άσε τα μυαλά και ιδιαίτερα τα μυαλά τρίτων τι λένε. Άμα η καρδιά σου είναι δυνατή και αντικειμενικά το μυαλό σου δεν έχει ενστάσεις, τότε...
Αν η λογική συμβάδιζε με την καρδιά ο κόσμος μας θα ήταν διαφορετικός και ο μέσος όρος αυτοκτονιών στις μικρές ηλικίες τεράστιος...
 
Juanita είπε:
Θα πιάνονταν χεράκι χεράκι οι τρεις τους στην ταράτσα του Νοσοκομείου και θα τους έβρισκε η κα Μάρλοου με τις φράουλες να κοιτάνε τις νιφάδες ανάποδα...
:rofl: :rofl: :rofl:

Σε ευχαριστώ για την υπέροχη νοητή εικόνα!!

:rofl: :rofl: :rofl:

Όσο για τη Γιαπωνέζικη ιδεολογία, ναι, οικονομικά τους βγαίνει καλά. Ψυχολογικά όμως; Πόσο ελεύθεροι είναι να ακολουθήσουν την καρδιά τους; Και πόσο ουσιαστικές και αληθινές είναι οι σχέσεις τους και όχι συμβιβαστικές και μοιρολατρικές;

Τι καλά που δεν είμαι Γιαπωνέζα!!! :p :boss: :D
 
nina421 είπε:
Κάτι σκέφτηκα μόλις τώρα. Άμα ο Τέρρυ είχε την υποστήριξη των γονιών του, τότε να δείτε ότι δε θα "φυλακιζότανε" με τη Σουζάνα. Θα πήγαινε ο Δούκας με ένα παχουλό επίδομα, θα βούλωνε τα στόματα των Μάρλοου και όλα καλά, ηθικά και άγια. Αλλά... ο καημένος ο Τέρρυ είναι μόνος του στην κόλασή του. Και για μένα, τόσο μα τόσο παγιδευμένος και αδύναμος, που υποκύπτει στο κοινωνικό πρέπει και δεν μάχεται για τον προσωπικό του έρωτα. :(

Ό,τι και να λέμε, ο Τέρρυ δεν είναι Ρωμαίος.

Ο Ρωμαίος έγραψε κοινωνία και κοινωνική ηθική στα παλιά του τα παπούτσια για να χαρεί τον παθιασμένο του έρωτα με την κόρη των αντιπάλων, την Ιουλιέτα.

Ο Τέρρυ άφησε την Κάντυ ούτε καν για άλλη αγάπη, παρά μόνο για τα μάτια του κόσμου...

:precry:

Ελεύθερα να μιλήσω, εε; Να βάλω λοιπόν

4) Αδύναμος να παλέψεις πραγματικά γι' αυτό που θέλεις ΕΣΥ ο ίδιος.

5) Δειλός να ορθώσεις ανάστημα, να βροντοφωνάξεις τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, να βάλεις τα πράγματα στη σωστή και δίκαιη θέση τους και να πάρεις την Κάντυ και να τη φιλήσεις σαν τρελός!

:p
Συγχαρητήρια καλή μου για τον κρυστάλλινο τρόπο σκέψης σου! Σε καταλαβαίνω απόλυτα τι ευνοείς και να είσαι σίγουρη ότι θα σκεφτώ πολλές φορές αυτά που είπες σήμερα!

Ο Τέρρυ δείχνει να κάνει κάνει μια μεγάλη υπέρβαση μένοντας τελικά με την Σουζάνα και σίγουρα αυτή δεν χάνει σε τίποτα από αυτήν του την πράξη!Πιθανότατα γνωρίζει ότι δεν την αγαπά τόσο πολύ ώστε να θέλει πραγματικά να ταυτίσει την ζωή του μαζί της.Παρόλα αυτά σε πρώτο στάδιο μοιάζει να τον έχει τρελή ανάγκη και συμβιβάζεται και με τη σειρά της με αυτό.

Δεν γνωρίζω τελικά αν μπορεί αυτό να πετύχει! Δεν ξέρω τι τέλος θα έχει! Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο Τέρρυ ξεπέρασε την δικαιοσύνη των ανθρώπων που υπαγορεύει ότι αν έχεις 2 πορτοκάλια δώσε το ένα στον άλλον! Αυτός τήρησε την θεία δικαιοσύνη που λέει ότι αν έχεις δύο πορτοκάλια προσωποποιήσου ότι δεν σου αρέσουν και δώσε τα και τα δύο.

Θα μπορούσα να δεχτώ ότι ο Τέρρυ είναι αδύναμος! Μα ψάχνοντας προς τα πίσω τη ζωή του δεν διαπίστωσα πουθενά ψήγματα αδυναμίας.Συνεπώς μάλλον πήρα λάθος δρόμο και θα πρέπει να αναζητήσω αλλού την αιτία. Πιστεύω ότι η όλη φάση πάτησε σε κάποια πολύ βαθιά του πιστεύω και όχι σε ολοκληρωτικό χάσιμο του ελέγχου! Εγώ στην θέση του αν είχα φτάσει σε τέτοιο οριακό σημείο να διαλύσω τη ζωή μου θα ζήταγα βοήθεια! Θα μίλαγα και με την ίδια την Candy !!! Θα ήθελα σίγουρα να να βρω διεξόδους!!

Το ότι στέρησε από την Candy αυτό το δικαίωμα μου γεννάει νέες υποψίες και με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ήταν αποφασισμένος από την αρχή για το τι θέλει να κάνει... Αν ήταν πραγματικά αδύνατος ένα ωραίο πρωινό θα εξαφανιζόταν και μη τον είδατε... Και σίγουρα ξέρουμε άπειρα παραδείγματα ανδρών που το έχουνε κάνει αυτό...ακόμα και στα σκαλιά της εκκλησίας!!

Ανανεώνω λοιπόν την λίστα και με τις δικές σου προσθήκες και καλώ όλα τα συμβαλλόμενα μέρη να την συμπληρώσουν άφοβα με ότι νομίζουν μπας και βγάλουμε τελικά άκρη για το τι συνέβη!!!

Έτσι έχουμε:

1) Τρομερά δυνατός

2) Ερωτευμένος με την Σουζη και ψάχνεις δικαιολογία να ξεφορτωθείς τον φακιδομύτη Ταρζάν.

3) Να μη σε χαλάει με όποια από τις δύο μείνεις!

4) Αδύναμος να παλέψεις πραγματικά γι' αυτό που θέλεις ΕΣΥ ο ίδιος.

5) Δειλός να ορθώσεις ανάστημα, να βροντοφωνάξεις τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, να βάλεις τα πράγματα στη σωστή και δίκαιη θέση τους και να πάρεις την Κάντυ και να τη φιλήσεις σαν τρελός!
 
Turrican είπε:
Συγχαρητήρια καλή μου για τον κρυστάλλινο τρόπο σκέψης σου! Σε καταλαβαίνω απόλυτα τι ευνοείς και να είσαι σίγουρη ότι θα σκεφτώ πολλές φορές αυτά που είπες σήμερα!
Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια! Τα εννοείς, ε; Δε νομίζω να με δουλεύεις; :p

Και για να σας δώσω άλλη μια κρυστάλλινη εικόνα :ccool: , βλέπω τον Τέρρυ ως εξής:

Είναι στριμωγμένος σε μια γωνία. Οι Μάρλοου και η κοινωνία του θεάτρου του φωνάζουνε "με τη Σουζάνα, με τη Σουζάνα!!", "ουυυυυυυυ, άσε την Κάντυ, με τη Σουζάνααααααα", "ούυυυυυυ που θα αφήσεις το ανάπηρο το κορίτσι μόνο του, κακόκαρδε ηθοποιέ", :rant: τους κοιτάει με γουρλωμένα ματάκια ο Τέρρυ. :nervous: Κάαααααπου μακριά να σου έρχεται και η Κάντυ και πλησιάζει, "Τέρρυ, με μας τι γίνεται, δε με αγαπάς;". :cry:

Και τώρα ρωτώ: Το να απαντήσει ο Τέρρυ "με τη Σουζάνα, με τη Σουζάνα...." :sweat: είναι δείγμα δύναμης ή υποταγής; Σκύβει ή δε σκύβει το κεφάλι στο χτύπημα της μοίρας; Άμα έλεγε "ΣΤΟΟΟΟΟΟΟΠ!!!! Για μισό λεπτό, κυρίες και κύριοι!!! Έφταιξα για το ατύχημα;;; Οχι!!! Είμαι ευγνώμων στη Σουζυ;;; ΝΑΙ!!! Ευχαριστώ τη Σούζυ;; ΝΑΙΙΙΙ!!! ΑΛΛΑ... αλλά, σόρρυ παίδες, η καρδιά είναι αλλού. Ευχαριστώ πααααααάρα πολύ, αλλά την Κάντυ αγαπώ!!! Πείτε ό,τι θέλετε, αλλά δεν είναι σωστό να μείνω με τη Σούζυ, μόνο δυστυχισμένη θα την κάνω στο τέλος γιατί θα πιέσω τον εαυτό μου!! Επιτρέψτε μου να πάω με την κοπέλα που αγαπώ." :boss:

Η δεύτερη δήλωση δεν έχει πραγματική δύναμη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ή έστω θάρρος και θράσσος να υποστηρίξει αυτό που πραγματικά θέλει;;;;

Πές τα, ρε Τέρυ, έτσι να ησυχάσουμε!!! Thanks, but no thanks αγγλιστί άμα τα ελληνικά δεν τα ξέρεις!! Αει στην ευχή μας έκανες την καρδιά περιβόλι.... :bash:
 
"Δεν έπρεπε να συναντηθούμε ποτέ εμείς οι δύο!!"

 


δυστυχώς έλεγε ο Τερρυ πίσω από την πράσινη σαν τσόχα κουρτίνα του νοσοκομείου...

Επ99.

 


 
Turrican είπε:
"Δεν έπρεπε να συναντηθούμε ποτέ εμείς οι δύο!!" 


δυστυχώς έλεγε ο Τερρυ πίσω από την πράσινη σαν τσόχα κουρτίνα του νοσοκομείου...

Επ99.

 


Μμμμμ... ναι, ρίξε τώρα στη μοίρα αυτό που δεν τόλμησες εσύ να αρπάξεις και να κρατήσεις τελικά, κύριε Τέρενς Γκραντσεστερ! :rolleyes:

Κι όμως ακόμα τον πονάω...

:zip:

Υ.Γ. Βρε μπας και ομολογεί η Μιζούκι έτσι ότι τα έκανε θάλασσα;;;; ΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..................
 
"Δεν έχεις δίκιο Τέρρυ είναι μεγάλη ευτυχία που γνωριστήκαμε εμείς οι δυο!!!"


επ99



Μπα!! Μια στο καρφί και μια στο πέταλο.... :D


 
Για να μην πούμε και το κορυφαίο του Άλμπερτ:

"Κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα."


επ100

 


Έλεος με τους σαδομαζοχιστές σε αυτό το παιδικό!!!!

 


:rofl: :rofl: :rofl:


 
nina421 είπε:
Και για να σας δώσω άλλη μια κρυστάλλινη εικόνα :ccool: , βλέπω τον Τέρρυ ως εξής:
Είναι στριμωγμένος σε μια γωνία. Οι Μάρλοου και η κοινωνία του θεάτρου του φωνάζουνε "με τη Σουζάνα, με τη Σουζάνα!!", "ουυυυυυυυ, άσε την Κάντυ, με τη Σουζάνααααααα", "ούυυυυυυ που θα αφήσεις το ανάπηρο το κορίτσι μόνο του, κακόκαρδε ηθοποιέ", :rant: τους κοιτάει με γουρλωμένα ματάκια ο Τέρρυ. :nervous:

Δεν νομιζω οτι ηταν η κοινωνια που πιεζε τον Τερρυ και καθορισε την αποφαση του. Η μητερα της Σουζανας σιγουρα ασκουσε την πιεση της, αλλα αυτο συνεβαινε γιατι εβλεπε ποσο πολυ αγαπουσε η κορη της τον Τερρυ και ποσο εξαρτημενη ηταν απο την παρουσια του. Αν η Σουζανα αλλαζε σταση, τοτε και η μανα της θα αλλαζε σταση. Ο μονος που επηρεασε τον Τερρυ ηταν ο ιδιος του ο εαυτος και τα ευγενικα του αισθηματα...το λεει αργοτερα και η Καντυ: "γι'αυτο τον αγαπησα, γιατι ξερει να θυσιαζεται".

Σε προηγουμενο ποστ μου ανεφερα την αποπειρα αυτοκτονιας της Σουζανας και ποσο καταλυτικα επηρεασε αυτο την πορεια των γεγονοτων. Πώς να το κανουμε ρε παιδια, οταν βλεπεις καποιον να προσπαθει να βαλει τελος στη ζωη του, συνταραζεσαι, τρομαζεις, νιωθεις ευθυνη. Τουλαχιστον αν εισαι ανθρωπος με ευαισθησιες και αισθηματα. Δεν ξερουμε τι θα εκανε η Καντυ αν η Σουζανα της επιτιθονταν, αντι να την παρακαλα να την αφησει να πεθανει. Εδω λεμε οτι "το κλαμα ειναι εκβιασμος"...ποσο μαλλον η αποπειρα αυτοκτονιας! Ο Τερρυ δεν ειναι κανενας αναισθητος: εχει αισθηματα και μαλιστα δυνατα!
 
Πίσω
Μπλουζα