nina421
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 3
Η απόπειρα αυτοκτονίας είναι για μέρα ο απώτερος και πιο εγωιστικός εκβιασμός. Σε χτυπά ακριβώς εκεί που πονάς, στο φιλότιμο, στην ευαισθησία και στην ανθρωπιά! Είναι εκβιασμός του χειρότερου βαθμού και φυσικά αυτός που πάντα πιάνει. Είναι μια μορφή προσωπικής τρομοκρατίας θα έλεγα.Πώς να το κανουμε ρε παιδια, οταν βλεπεις καποιον να προσπαθει να βαλει τελος στη ζωη του, συνταραζεσαι, τρομαζεις, νιωθεις ευθυνη. Τουλαχιστον αν εισαι ανθρωπος με ευαισθησιες και αισθηματα.
"Μείνε μαζί μου, γιατί αλλιώς θα πεθάνω."
Απάντηση δική μου: Πρόβλημά σου! Πείτε μου αναίσθητη, πείτε με απάνθρωπη, αλλά με ποιο δικαίωμα, με πόσο θράσσος πάει κάποιος να βάλει τη ζωή του στα χέρια μου, εεεε;;; Θέλεις να αυτοκτονήσεις, πάνε κάντο! Είσαι κυρία του εαυτού σου, κάνε ό,τι θες! Η δική σου τρέλα θα σε σκοτώσει, το δικό σου χέρι, εγώ δε φταίω σε τίποτα. "Δε μ' αγαπάς, κακούργε!". "Ναι, ρε, δε σε αγαπώ! Χώνεψέ το! Ζήσε με αυτό! Κι άμα δεν μπορείς, πρό-βλη-μα σου!"
Καλό το κόλπο. "Θα πεθάαααανω άμα με αφήσεις" και συ τσιμπάς, κολώνεις και υποκύπτεις. Μώρε, δεν ψοφάς να ησυχάσουμε...
We don't give in to terrorism!! :boss:
Και μία τελευταία ερώτηση, μια τροφή για σκέψη: Άμα ο δικός σας σύντροφος ήτανε στη θέση του Τέρρυ και σας έκανε το ίδιο, δηλαδή σας έλεγε μια ωραία πρωία "σε αφήνω γιατί πρέπει να μείνω με μια που θα αυτοκτονήσει από έρωτα για μένα, αν κι εγώ δεν την αγαπώ", ΕΣΕΙΣ πώς θα αντιδρούσατε; Θα του λέγατε μπράβο;
Μόνο εγώ είμαι αυτή που θα έλεγα "δεν πας καθόοοοοολου καλά, χρυσέ μου...";;; :nono:
Ή μάλλον ας το θέσω πιο γενικά, αλλά ουσιαστικά. Ξεχάστε ότι μιλάμε για Καντυ-Κάντυ. Ακούτε την παρακάτω ιστορία:
Νεαρός ήτανε πολύ ερωτευμένος με νεαρά Α. Μια άλλη νεαρά Β είναι κάργα ερωτευμένη με τον νεαρό, αλλά αυτός δεν της δίνει σημασία, διότι αγαπά τη νεαρά Α. Μια μέρα όμως γίνεται ένα ατύχημα, ένα αυτοκίνητο πάει να πέσει πάνω στο νεαρό, αλλά η νεαρά Β που ήτανε εκεί, του δίνει μια σκουντιά, τον σπρώχνει μακριά και το αυτοκίνητο χτυπάει αυτήν και χάνει το πόδι της. Από υποχρέωση και τύψεις, και επειδή η νεαρά Β λέει ότι θα αυτοκτονήσει πλέον χωρίς τον έρωτά της, ο νεαρός τα χαλάει με την νεαρά Α και τελικά τα φτιάχνει με τη νεαρά Β, αν και δεν την αγαπάει καθόλου...
Ειλικρινά τώρα... θα επιδοκιμάζατε την ιστορία αυτή ή θα λέγατε ψυχοπαθή τη νεαρά Β και "θύμα" [edited by domniki] τον νεαρό;;;
Πού είναι ο Τέρρυ που τα έβαζε με όλες τις καλόγριες του Σαιντ Πώλ;;;;
Ποιος είσαι εσύ στο επ.99 που πήρες τη θέση του Τέρρυ;;; Τί έκανες στον Τέρρυ μου;;; Δεν είσαι ο Τέρρυ του κολεγίου!!! ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΡΡΥ ΤΩΡΑ!!!
:brick: