Τέρρυ : Αδυναμία χαρακτήρος ή κάτι άλλο;

Θέλω πάλι να σημειώσω κάτι, που αφορά την ελληνική μετάφραση στην τηλεοπτική σειρά. Δεν ξέρω στα ιαπωνικά πως ακριβώς ήταν τα λόγια και αν τα άλλαξαν μετά.

 


Κατ' αρχήν στο περιοδικό, η Σουζάννα είπε στον Τέρυ ότι τον αγαπάει, όχι ότι τον συμπαθεί, όπως το μετάφρασαν στα ελληνικά. Κι όταν του είπε η Σουζάννα ότι δεν της δίνει καμμία σημασία, το μόνο που πρόλαβε να πει ήταν ότι δεν μπορεί να ξεχάσει την Κάντυ. Πριν προλάβει να συνεχίσει αυτό που έλεγε, η Σουζάννα του είπε: Τέρρυ σταμάτα! Δεν αντέχω να ακούσω τίποτα άλλο! Δεν μπορώ να σ'απαρνηθώ! Σ'αγαπώ τόσο πολύ! Και έφυγε κλαίγοντας.



Ο Τέρυ θα της το ξέκοβε, εκείνη δεν τον άφησε!


 


Εν ολίγοις,
η Σουζάννα ήξερε πολύ καλά ότι ο Τέρρυ αγαπάει την Κάντυ και ότι δεν έχει καμμία ελπίδα.

 


Σας αντιγράφω εδώ κάποια γράμματα. Πρώτα όμως θέλω να κάνω μία παρένθεση, για όσους δεν το γνωρίζουν.

 


Η αρχική ιστορία της Κάντυ υπήρχε σε μία νουβέλα που είχε γράψει η Μιζούκι. Όταν της έγινε η πρόταση να κάνουν την Κάντυ κόμιξ, ξεκίνησε η συνεργασία με την Ιγκαράσι, και έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές.



Και το περιοδικό αλλά και η τηλεοπτική σειρά τελειώνουν στο σημείο που η Κάντυ ανακαλύπτει ότι ο πρίγκιπάς της είναι ο Άλμπερτ.








Αυτή είναι η νουβέλα.

 




Από δω και πέρα θέλω να πω ότι τα γράμματα έκανε τον κόπο να τα μεταφράσει η Λορένα. Μπορείτε να τα βρείτε και στα αγγλικά από όπου και τα πήραμε, στην εξής διεύθυνση:








http://www.candyterry.com/ccnovels/ccnovels.html





Το βιβλίο είναι γραμμένο σε μορφή μυθιστορηματος, γραφει δηλαδη όλη την ιστορία από την αρχη, αλλά χωρίς εικονες (ή έστω πολυ λίγες), και παρουσιάζει καλυτερα τους χαρακτηρες. Και από όλους ενδιαφέρον παρουσιάζει ο Τζώρτζ. Τον θυμάστε; ο Τζώρτζ λοιπόν ήταν ένα ορφανό αγόρι από την Γαλλία, που έκλεψε μια βαλιτσα απο τον πατέρα του Άλμπερτ. Ο κος Γουίλιαμ Άντλευ τον πήρε μαζί του στην Αμερική όπου και τον ανέθρεψε σαν δικό του γιο. Πριν πεθάνει τον παρακάλεσε να προσέχει τον Άλμπερτ.


 


Η Καντυ λοιπόν, μετά την ακυρωση του αρραβώνα της με τον Νηλ, επιστρέφει στο ορφανοτροφείο, εξακολουθεί να μένει εκει και φροντίζει τα παιδιά. Επικοινωνεί με τους φίλους της με γράμματα.



Ο Άλμπερτ σαν αρχηγός πια της οικογένειας των Άντλευ, αναλαμβάνει τα καθηκοντά του, και ταξιδευει αρκετά.



Ο Άρτσι με την Άννυ σκοπεύουν να αρραβωνιαστουν. Η Ελίζα με τον Νηλ όμως σκαρώνουν τα κόλπα τους, για να τους χωρίσουν. Ευτυχώς δεν τα καταφέρνουν.



Ο Τέρρυ γυρίζει στο θέατρο και ξαναφτιάχνει την καριέρα του. Εξακολουθεί να φροντίζει την Σουζάνα, αλλά γάμος δεν προβλέπεται.



Η Σουζάνα γραφει ένα γράμμα στην καντυ.



Η Καντυ γράφει 2 γράμματα. Ένα στην Σουζάνα, και ένα στον Τέρρυ. Όμως ποτέ δεν τα ταχυδρομεί.



Ο Άλμπερτ με την Καντυ αλληλογραφουν συχνά.


 




Tι γράφουν τα γράμματα :



 

 

 

 


Γράμμα της Σουζάνας :

 


Αγαπητή κάντυ, λυπάμαι πολυ για τον τρόπο με τον οποίο έφυγες από την Νέα Υόρκη. Τώρα ξέρω που είναι η καρδιά του Τέρρυ. Το μόνο που μπορώ να κάνω ειναι να ελπίζω πως μια μέρα θα με αγαπήσει. Δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου, αλλά ξέροντας και μόνο πως είναι στο πλευρό μου, αυτό με κανει χαρούμενη. Τώρα πια διαπιστώνω πως ο Τέρρυ ειναι η ζωή μου, και η ψυχή μου, και το μόνο που θα κανω είναι να σταθώ στο πλευρό του, και να περιμένω, όλη μου την ζωή αν χρειαστεί. Σουζάνα.


 

 


Γράμμα της Καντυ προς την Σουζανα (αλλά δεν το έστειλε) :

 


Αγαπητή Σουζάνα, θα πρέπει να ξέρεις πως σε μίσησα εκείνη την νύχτα που με έδιωξες από το ξενοδοχείο του Σικάγου. Νόμιζα πως αγαπούσα τον Τέρρυ περισσότερο, αλλά έφτασα στην Νέα Υόρκη και έμαθα πως του έσωσες την ζωή, και προσπάθησες να αυτοκτονήσεις για τον Τέρρυ και για μένα. Τότε κατάλαβα τι θα έπρεπε να κάνω.Το μόνο που έχω έιναι ένα γράμμα που μου έστειλες, και το διάβάζω ξανά και ξανά. Όταν ο Τέρρυ έφυγε από τον θίασο, κατάλαβα ότι εσυ και ο Τέρρυ είχατε πρόβλημα, όχι εγώ. Ο Τέρρυ είναι τώρα παρελθόν για μένα, και δεν κοιτώ πια πίσω. Είμαι πολύ χαρούμενη που γνώρισα τον Τέρρυ και εσένα. Κάποια μέρα θα ξαναιδωθούμε. Μπορεί να είμαστε πολύ γερασμένοι και να γελάμε πολύ με αυτό. Ξέρω ότι θα τον φροντίζεις. Να είσαι πάντα στο πλευρό του. Κάποιες φορές σε βλέπω στα περιοδικά να γελάς, παρόλο που είσαι στην αναπηρηκή καρέκλα. Τώρα πια ξέρω ότι πήρα την σωστή απόφαση. Κάντυ

 

 


Γράμμα της Καντυ προς τον Τέρρυ (που ποτέ δεν έστειλε) :

 


Αγαπήτε Τέρενς, Μόλις διάβασα το άρθρο για τον Άμλετ σου, που λέει ότι πήρες θετικά σχόλια. Πραγματικά χάρηκα όταν το ακουσα. Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου! Πιστεύω οτι θα ξανάρθει εκείνη η μέρα. Όπως, αν ήμουν εκεί, θα μπορούσα να ακούσω τα εκατοντάδες χειροκροτήματα που δεν θα σταματούσαν. και θα μπορούσα να σε δω με ένα λευκό κουστούμι να εμφανίζεσαι ξανά και ξανά, όταν θα ανοιγοκλεινουν οι κουρτίνες με ένα χαμόγελο. Η αδερφή Πόνυ και η αδερφή Μαρία λένε ότι είσαι ο καλύτερος Άμλετ που είδαν ποτέ. Ενθουσιάστηκαν όταν είδαν την αφίσα σου, και κάνουν λες και είναι νεαρά κοριτσάκια.



Λοιπόν Τέρρυ επισκέφτηκες ξανά το ορφανοτροφείο, έτσι; Εκείνη την εποχή γύρισα και εγώ πισω. Ο χρόνος κυλά αλύπητα. Αν μπορούσα να παγώσω τον χρόνο για λίγο, θα μπορούσα να σε δω τότε στο ορφανοτροφείο. Ήταν το σπιτι της Πόνυ όπως το είχες φανταστεί; Έμοιαζε με τον άλλον Λοφο της πονυ, έτσι; Σε φαντάζομαι να στέκεσαι μόνος εκεί εκείνη την χιονισμένη μερα, παρόλο που δεν ήμουν εκεί. Γύριζα πίσω στην Αμερική, πίσω σου, και μετά σπουδαζα για νοσοκόμα ενώ ονειρευόμουν να σε δω ξανά. "Πρέπει να κάνω αυτό που πραγματικά θέλω" είχες πει όταν έφυγες από το κολλέγιο. Ήθελα να δεις και εμένα πως κατάφερα να προχωρήσω μόνη μου στην ζωή. Πίστευα πως κάποτε θα ξανασυναντιόμασταν. Ήμουν τόσο χαρούμενη που είχα βρει το άρθρο σου, την πρώτη φορά. "Τέρρενς Γκράχαμ ..." Ανακάλυψα ότι το Γ. Από το Τέρρενς Γ. Γκράντσεστερ, σήμαινει "Γκράχαμ" όταν το είδα. Νόμιζα πως σήμαινε "Γορίλα"! Άκουσα ότι η μητέρα σου, ή Έλενορ Μπέικερ σε ονόμασε, Γκράχαμ! Άφησες το όνόμα Γκράντσεστερ όταν έφυγες από το Λονδίνο.



Παρεπιπτόντως οι άνθρωποι του Μπρόντγουέι ξέρουν πως να αγαγνωρίζουν έναν ταλουντούχο νεαρό ηθοποιό. Σε ανακάλυψαν αμέσως. Καθε φορά που διάβαζα τα νέα ένιωθα πως θα μπορουσα να σε αγκαλιάσω. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαρούμενη ένιωσα όταν έμαθα πως ήρθες για μια παράσταση στο Σικάγο με τον θίασο του Στράμφορντ. Δεν ήξερες πως ήμουν στην Αμερική εκείνη την εποχή. Σκέφτηκα πως θα σου έδινα μεγάλη έκπληξη αν εμφανιζόμουν ξαφνικά μπροστά σου. Δυστυχώς η παράσταση ήταν μόνο μετά, πρόσκλησης, και δεν μπορουσα να έρθω γιατί ήμουν απλά μια νοσοκόμα. Όταν παραιτήθηκα απο την ελπιδα, ο Άρτσι και ο Στήαρ μου έδωσαν την πρόσκληση. Δυστυχώς όμως δεν ήταν η τυχερή μου μέρα.



Ήμουν νυχτερινή βάρδια και κανείς δεν μπορούσε να με αντικαταστήσει. Αλλά ήθελα τόσο να δω την παράσταση, που το έσκασα κρυφά για να έρθω. όπως ξέρεις είμαι καλή σε αυτό. Αλλά είχα ευθύνη για την δουλειά μου, όχι όπως στο σχολείο. Αργότερα τσακώθηκα άσχημα με την Φλάννυ γι' αυτό. Απογοητεύτηκα όταν δεν μπόρεσα να δώ την παράσταση σου, μετα από αυτά που σκάρωσε η Ελίζα. Τέλος πάντων, σε είδα από τα παρασκήνια. Ήσουν πράγματικά εκθαμβωτικός σαν βασιλιάς της Γαλλίας. Άκουσα την καθαρή και δυνατή φωνή σου στην σκηνή. Και είδα την ερμηνεία σου, κατω από τα φωτα. Τα μάτια μου δάκρυσαν. Η δημοτικότητά σου ήταν σπουδαία. περίμενα τόσο να σε δω ανάμεσα στο πλήθος με τα κορίτσια. Φώναξα "Τέρρυ" με όλη μου την δύναμη, μα η φωνή μου σκεπάστηκε. Ενω το πληθος με στρίμωχνε είδα εσένα και την Σουζάνα να ανεβαίνετε στην άμαξα. Όπως το σκέφτομαι τώρα, νόμιζω πως ήταν ο προάγγελος του χωρισμού μας. Για άλλη μια φορά χαθήκαμε, όπως στο λοφο της Πόνυ, στο θέατρο, και στο ξενοδοχείο.



Όταν σε επισκέφθηκα στο ξενοδοχείο Τέρρυ, εσύ με περίμενες στο νοσοκομείο, έτσι; Εύχομαι να το ήξερα νωρίτερα. Όταν εσύ ήσουν εκεί, εμένα με έδιωχνε απο το ξενοδοχείο η Σουζάνα, και λυπήθηκα τόσο που δεν μπόρεσα να σε δω, που τριγύριζα απελπισμένη στους δρόμους. Έλεγα συνέχεια μέσα μου, "Τέρρυ αναρωτιέμαι, με ξέχασες κιόλας; όχι δεν μπορεί". Ο Στήαρ μου είπε αργότερα ότι στην γιορτή που οργάνωσε για εσάς ο Δήμαρχος μετά την παράσταση, έμαθες ότι γύρισα στην Νέα Υόρκη. Θα πρέπει να ξαφνιάστηκες που το άκουσες. Φαντάζομαι το βλέμμα σου, αλλά δεν ήμουν εκει για να το δω. Χάρηκα τόσο πολυ όταν έμαθα πως έφυγες από την γιορτή αμέσως χωρίς να χαιρετήσεις κανέναν που προσπαθουσε να σου μιλησει, όταν έμαθες πως ήμουν στο Σικάγο. Αλήθεια, είχαμε τόσες ευκαιρίες και άπλετο χρόνο να ιδωθούμε εκείνο το βράδυ, αν είμασταν τυχεροί. Αλλά τελικά χάρηκα όταν μόλις που σε είδα, και είδα πως ήσουν καλά. Αμέσως μόλις πήρα το μήνυμα σου από τον θυρωρό, την επομένη το μεσημέρι, έτρεξα αμέσως για τον σταθμό. Όταν έφτασα εκεί το τρένο είχε ήδη φύγει. Έτρεξα πίσω του, και σε είδα να στέκεσαι στην πόρτα. Τα μάτια μας συναντήθηκαν μόνο για μια στιγμή. Αυτό ήταν όλο. Μα ήμουν ευτυχισμένη.



Οι γλυκές μας αναμνήσεις έχουν περάσει πια Τέρρυ. Αν το ήξερα αυτό, θα σου έγραφα πιο συχνά. Αλλά είναι πια αργά έτσι; Μετά την συντομη επανασύνδεσή μας, πήγα στην Νέα Υόρκη. Δεν φανταζόμουν καθόλου πως αυτό θα ήταν το ταξίδι του χωρισμόυ μας. Όταν έλαβα το εισιτήριο για τον Ρωμαίο, και το εισιτήριο χωρίς επιστροφή, από εσένα, νόμισα πως όσο πολύ και αν περιμενα για να σε ξαναδώ, επιτέλους θα ανταμειβόμουν με αυτό το σπουδαίο δώρο. Ω ναι, περίμενα αυτή την μέρα να έρθει μετρώντας τις μέρες στα δάχτυλά μου. Εκτος αυτού, είχαμε και μια ιδιαίτερη αναμνηση με το έργο "Ρωμαίος και Ιουλιέτα". Ξαφνιάστηκα τόσο που έπαιζες τον Ρωμαίο. Όταν σε είδα ξανά στην Νέα Υόρκη, ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, γιατί δεν είχαμε ξαναειδωθεί για αρκετό καιρό. Κρατώ ακόμη αυτό το συναίσθημα. Τότε, αγχωνόμουν που σε έβλεπα λυπημένο μερικές φορές, αλλά ήμουν τόσο χαρούμενη για να νοιαστώ. Τώρα ξέρω πως ήσουν λυπημένος για την Σουζάνα. Λυπάμαι τόσο που δεν έκανα τίποτα για τα προβλήματα σου. Μπορώ να σου πω πως το ατύχημα της Σουζάνα δεν είναι δικό σου φταίξιμο, αλλά είναι αλήθεια ότι σε προστατεψε. Είναι αλήθεια ότι θυσίασε τον εαυτό της για σένα. Όταν είδα την Σουζάνα απελπισμένη, ήδη είχα πάρει την απόφασή μου να σε αφήσω Τέρρυ. Δεν μπορούσα να σε βλέπω πια αγχωμένο. Μετά από όλα αυτά, δεν θα μπορούσαμε να ήμαστε ευτυχισμένοι μαζί, ενώ η Σουζάνα θα ήταν μόνη και απελπισμένη. Όταν σε αποχαιρετούσα, μου έδωσες ένα χτυπημα στην πλάτη και μου είπες " Γινε ευτυχισμένη, διαφορετικά δεν θα στο συγχωρέσω". Σε ευχαριστώ Τέρρυ, ειμαι ευτυχισμένη τώρα. Είχα πάντα πολλούς φίλους που νοιαζόντουσαν για μένα πολύ. Εκτός αυτού έχω ακόμη γλυκές και καλές αναμνησεις στην καρδιά μου, που τις μοιραστήκαμε μαζί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ζεστό σου χτύπημα στην πλάτη. Από την άλλη μεριά Τέρρυ, δεν ήσουν ευτυχισμένος με τον χωρισμό μας. Ήσουν τόσο απελπισμένος που δεν μπορούσες να παιξεις στο θέατρο, και αποφάσισες να το αφήσεις. Ήσουν τόσο ανόητος Τέρρυ. Και πέρα από αυτό, εγώ ήμουν ανόητη γιατί νοιαζόμουν μόνο για τον δικό μου πόνο. Ήμουν τόσο εγωίστρια. Νομίζω πως έγινα φύλακας σου, για να σε βρώ κατά τυχη σε εκεινο το θέατρο στο δρόμο, εκείνη την χειμωνιάτικη μέρα. Έπαιζες μεθυσμένος και ζαλισμένος. Κόντεψα σχεδόν να πηδήξω στην σκηνή, μπροστά σου, να σε αρπάξω και να σου φωνάξω "κρατήσου στο ύψος σου". θα το έκανα, άκουγες την φωνή στο μυαλό μου; Και ξαφνικά στην μέση του έργου έγινες άλλος άνθρωπος που έπαιζε σοβαρά. Δεν μπορούσα να κρατησω τα δάκρυα μου από την συγκίνηση όταν χρειάστηκε να στο περιγράψω. "είσαι εσύ, ο Τέρρυ" έλεγα στον εαυτό μου. Ανακάλυψες πως η μητέρα σου ήταν και εκείνη στην παράσταση; Αργοτερα η Έλενορ με φώναξε και μου είπε πως ακύρωσε την δουλειά της, για να σε παρακολουθεί κρυφά. Ήταν πολύ ευγενική που μου έστειλε ένα εισιτήριο για τον Άμλετ, ωστόσο της το έστειλα πίσω. Δεν έχω το κουράγιο να δω την παραστασή σου στο Μπρόντγουέι ακόμη.



Τέρρυ γύρισα πίσω στο ορφανοτροφείο, και δουλεύω σαν νοσοκόμα. Έγιναν τόσα πράγματα από τότε που χωρίσαμε. Ένα χαρούμενο αγόρι, ο Στήαρ, έγινε εθελοντής στην πολεμική αεροπορία στην Γαλλία, και πέθανε στον πολεμο. Ήμουν τόσο λυπημένη που έχασα το πιο αγαπητό και κοντινό μου πρόσωπο, μα μόνο ο Άλμπερτ ήταν πάντα στο πλευρό μου. Τέρρυ μάντεψε! Είναι αυτός που με υιοθέτησε, ο θείος Γουίλιαμ.
We have been neatly taken in (δεν ξέρω τι σημαινει). Πιστεύεις πως ο Άλμπερτ θα έκανε για ηθοποιός;


Ω θεέ μου, ξαφνιάστηκα όταν είδα πόσες σελίδες σου έγραψα. Αναρωτιέμαι γιατί σου έγραψα ένα τόσο μεγάλο γράμμα. Δεν νομίζω ότι σκοπεύω να στο στείλω. Το άρθρο για την επιτυχία σου σαν Άμλετ πιστεύω, με ενθουσίασε. Πιστεύω πως είναι ήδη μεσημέρι. Ακούω τις καμπάνες από την εκκλησία πέρα από το βουνό. Τέρρυ σε παρακαλώ πρόσεχε την Σουζάνα πολυ καλά. Διάβασα την συνέντευξή της, όταν γυρισες πίσω στο Μπρόντγουέι μετά την μακρά απουσία σου. " Δις Σουζάνα, ανησυχήσατε που ο Τέρρυ εξαφανίστηκε;" "όχι, γιατί πάντα θα τον εμπιστεύομαι ότι και να κάνει". Όταν διάβασα το άρθρο, δάκρυα κύλισαν από τα μάτια μου. πιστεύω πως η Σουζάνα είναι τοσο γλυκός άνθρωπος, και εσύ επισης Τέρρυ. Εκείνη την στιγμή διάλεξες, όχι εμένα, αλλά την Σουζάνα, αφού την σκέφτηκες να υποφέρει. Ακόμη μου αρέσει ο τρόπος που έπραξες Τέρρυ. Το Μπρόντγουέι είναι τόσο μακριά, μα ελπίζω να θυμάσαι πως θα είμαι πάντα η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια στην Αμερική. Σε παρακαλώ να θυμάσαι πάντα πως θα σου δινω πάντα κουράγιο όταν θα είσαι στην σκηνή. Freckled Tarzan



Υ.Γ: Σε αγάπησα


 




Η αλληλογραφία με τον Άλμπερτ



 


Κάρτα του Άλμπερτ από το Σάο Πάολο (Βραζιλία):

 


Προς Κάντυ, Εαν κοιτάξεις αυτή την είκόνα από την κάρτα, μπορεί και να ζηλέψεις. Άλλά, δεν φαινεται σαν να έχω εδώ για να πάιξω. Το Σάο Πάολο είναι πολύ ζεστό και έχει σκόνη. Ο Τζώρτζ και εγώ παραψηθήκαμε. Σας αγοράσαμε πολλά σουβενίρ. Πλησιάζει ο καιρός που θα γυρίσουμε πίσω, και σκέφτομαι να σε δω. Ο Τζώρτζ επίσης σε χαιρετά. Από το Σάο Πάολο.


 

 


Η απάντηση της Καντυ :

 


Τι κάνετε αυτή την ώρα; Εγώ μόλις έβαλα τα παιδιά για ύπνο. Είναι λίγο νωρίς γι'αυτή την εποχή, αλλά χρησιμοποιουμε την
σόμπαΟι εποχές περνουν πολύ γρήγορα. Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που πέθανε ο Στήαρ. Πέρασε και πάνω από μισός, από τότε που επέστρεψα στο σπίτι της Πόνυ. Ήμουν πολύ χαρούμενη που σε είδα την άλλη φορά, μα λυπάμαι που που ήταν στο μνημοσυνο του Στήαρ. Παρόλο που ήταν στο Λεικγουντ, όλοι έδειχναν πολύ λυπημένοι, πιθανόν γιατί μαζευτήκαμε εκεί για να θυμηθουμε. Αυτό το δωμάτιο των αναμνήσεων ήταν γεμάτο από αναμνήσεις του Λεικγουντ. Ακόμη και ο Άρτσι το ένοιωσε αυτό οταν μπήκε στο δωμάτιο. Εκείνη την στιγμή είδα πολλά πορταίτα που οι φιγούρες τους είναι άπό την οικογένεια των Άντλευ, μεταξύ αυτών, του Άντονυ και του Στήαρ, τα πορταίτα. Βλέποντας τα όλα αυτά, στο αποκορύφωμα αυτών, ένοιωσα συγκινημένη. Άλμπερτ, φαινόταν σαν να είχες κλεισει τον εαυτό σου σε αυτό το δωμάτιο. μπορώ να καταλάβω γιατί : Η Ροζμαρι Μπράουν, η μητέρα του Άλμπερτ ήταν μια πολύ όμορφη γυναίκα. Άλμπερτ υπήρχε κάτι που ήθελες να μου πεις γι'αυτό το δωμάτιο; Είχα αυτή την αίσθηση, γι'αυτό και πήρα την πένα για να σου γράψω.


Πρόσεχε να μην κρυώσεις (
τυπικος γιαπωνεζικός χαιρετισμος). κάντυ

 

 


Γράμμα του Άλμπερτ :

 


Αγαπήτή καντυ. Τα ταξίδια μου ειναι πολύ καλά. Όταν τελειώσω με τις δουλειές μου, θέλω να ταξιδέψω με την Πούπε, όπως πριν. Θα ήθελες να έρθεις μαζί μου; Θα ήθελα, να μου κανεις παρεα. Ελπίζω να δεχθείς. θα σε δω σύντομα. Άλμπερτ.

 


Ακομη ένα γράμμα της Κάντυ :

 


Αγαπητέ Γουίλιαμ Άλμπερτ Άντλευ. Διαβάζω ξανά και ξανά το γράμμα σου. Δεν είναι εύκολα για τον καθένα για προχωρησει στην δική του ζωή. Τώρα το καταλαβαίνω. και είμαι τοσο ευτυχισμένη, που σε αισθάνομαι πολύ κοντά μου. Είμαι τόσο ευτυχισμένη που έμαθα για του Τζωρτζ και του Άντονυ τις μητέρες. Είναι τόσο όμορφο να γνωρίζω ανθρώπους στην ζωή μου. Πολλά χρόνια έχουν περάσει απο τοτε που σε γνώρισα στο λόφο της Πόνυ. Από τότε που πρωτό-συναντηθήκαμε υπήρξαν πολλά αντίο. Μα πιστεύω ότι το αύριο θα έρθει. Η καρδιά μου χτυπά στο στηθος μου. Όταν θα ταξιδέψεις ξανά, σε παρακαλώ πάρε μαζί σου όπου και αν πας. Αν πεις όχι, εγώ θα έρθω μαζί σου. Ω Άλμπερτ...ΕΙναι θαυμάσιο να ζεις. Δεν μπορώ να κοιμηθώ απόψε! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη να σκέτομαι τι θα συμβεί αύριο. Όταν η πόρτα θα χτυπήσει, τότε μπορεί να είσαι εσυ, Άλμπερτ! Είμαι τόσο ευγνώμων στους γονείς μου, γιατί εάν δεν με άφηναν στο σπίτι της Πονυ, δεν θα σε είχα γνωρίσει Άλμπερτ. Ω, η αδερφή Πόνυ λέει να μην μένω τόσο αργά. Πάντα μου φέρεται σαν να ήμουν μωρό. Λοιπόν, πάω να ονειρευτώ υπέροχα όνειρα απόψε. Καλήνύχτα Άλμπερτ. Με αγάπη Καντυ Γουάιτ Άντλευ


 

 


Τα συμπεράσματα δικά σας.....


 


 
Μπράβο Akaliakoukou μου!!!! :wave:

Με δικαιώνεις πανηγυρικά!!!!

Αχχχχ.... ένας έρωτας μεγάλος έχει γεννηθεί!!! :hurrah:

Άλμπερτ - Κάντυ!!!

akaliakoukou είπε:
....Υ.Γ: Σε αγάπησα
'Ετσι ακριβώς περιγράφει τα αισθήματά της η Κάντυ όταν φεύγει από τον πλανόδιο θίασο. Ξέρει πως ο Τέρρυ θα μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του γιατί... τον είχε αγαπήσει...

Και μία παρατήρηση γιατί μάλλον έχει γίνει λάθος στη μετάφραση:

.

Είμαι τόσο ευτυχισμένη που έμαθα για του Τζωρτζ και του Άντονυ τις μητέρες.
Το σωστό πρέπει να είναι πως η Κάντυ είναι ευτυχισμένη που έμαθε για τον Τζωρτζ και του Άντονυ τη μητέρα...

Ο (πολυ)αγαπημένος μου Τζωρτζ τα είχε με τη μητέρα του Άντονυ πολύ πριν παντρευτεί η Ροζμαρυ τον κο Μπράουν...

Άλλο ένα τραγικό ζευγάρι...
 
Τι έκανε λέει? Ο Τζωρτζ με τη μητέρα του Άντονυ?????????


Πού το έμαθες αυτό????????
 
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρη, ::) νομίζω πως στο γράμμα που αναφέρεις ο Άλμπερτ λέει στην Κάντυ για τη σχέση του Τζωρτζ με τη Ροζμαρυ... (δηλ. αυτό αφήνει να εννοηθεί). :wave: Άμα το διαβάσεις καλύτερα... εγώ τουλάχιστον με τα αγγλικά που γνωρίζω αυτό κατάλαβα... #)
 
Κάτσε να το ξαναδώ!...

Ναι, έχεις δίκιο!!!

Αυτό πρέπει να εννοεί!

Είχα μεγάλη απορία για ένα σημείο... και την έχω ακόμα!

Τι να εννοεί η Κάντυ, όταν λέει ότι νιώθει πως κάτι ήθελε να της πει ο Άλμπερτ συγκεκριμένα για το δωμάτιο με τα πορτραίτα?

Μήπως για τη σχέση του Τζορτζ με τη μητέρα του Άντονι?

Ή κάτι άλλο???
 
akaliakoukou είπε:
Ναι, έχεις δίκιο!!!Αυτό πρέπει να εννοεί!

Είχα μεγάλη απορία για ένα σημείο... και την έχω ακόμα!

Τι να εννοεί η Κάντυ, όταν λέει ότι νιώθει πως κάτι ήθελε να της πει ο Άλμπερτ συγκεκριμένα για το δωμάτιο με τα πορτραίτα?

Μήπως για τη σχέση του Τζορτζ με τη μητέρα του Άντονι?

Ή κάτι άλλο???

Υποψιάζεσαι κάτι;;;

Γιατί εμένα κάπου πάει το μυαλό αλλά είναι πολύ τολμηρό για να εκφραστεί στο φόρουμ... :zip:
 
Και με εμένα το ίδιο συμβαίνει!

Έχω πλάσει γενικά στο μυαλό μου πάρα πολλά σενάρια...

Αλλά συγκεκριμένα αυτό το δωμάτιο μου βγάζει πολύ μυστήριο...

Κάτι έχει παιχτεί εκεί μέσα....

Πάει κάπου το μυαλό μου αλλά είναι πολύ τραβηγμένο...
 
Ασ'το βαθιά μέσα στο μυαλό σου... :D :D:D

 


Θα μας μπανάρει η mod μας
:rofl: :rofl: :rofl:
 
domniki είπε:
Πιστευω οτι αν δεν ειχε μαθει τιποτα η Καντυ στο φουαγιε του θεατρου, δεν θα της ειχε πει τιποτα και θα την ειχε αποχαιρετησει στο σταθμο του τρενου τις επομενες μερες της παραστασης.

Αν η Κάντυ δεν είχε μάθει τίποτα στο φουαγιέ του θεάτρου, θα καθόταν στο θέατρο να δει την παράσταση.



Μετά θα περνούσε ένα καταπληκτικό βράδυ με τον Τέρρυ, που όμως κάποιος θα τους το χαλούσε, ανακοινώνοντάς τους ότι η Σουζάννα, αφού τους ευχήθηκε να ζήσουν ευτυχισμένοι, αποφάσισε να αφήσει το μάταιο ετούτο κόσμο.



Αφού θα πήγαιναν στην κηδεία και θα είχαν στεναχώρια και τύψεις, θα άφηναν το χρόνο να γιατρέψει τις πληγές που τους άνοιξε αυτή η ξανθιά... ηθοποιός. Μετά από λίγους μήνες θα το είχαν ξεπεράσει και ενώ ο Άλμπερτ θα ξαναέβρισκε τη μνήμη του, ο Τέρρυ με μια ανθοδέσμη και ένα μονόπετρο θα πήγαινε στο Σικάγο, να ζητήσει επίσημα πια το χέρι της εκλεκτής της καρδιάς του από τον θετό μπαμπά της.



Και θα γινόταν ένας υπέροχος γάμος, με νυφούλα την Κάντυ και γαμπρό τον Τέρρυ!!!!
 
Να ποστάρεις και τη φωτό από το άλμπουμ σου Ακαλιακούκου μου!!!

Ταιριάζει απόλυτα!!!
 
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
akaliakoukou είπε:
Αν η Κάντυ δεν είχε μάθει τίποτα στο φουαγιέ του θεάτρου, θα καθόταν στο θέατρο να δει την παράσταση.

Μετά θα περνούσε ένα καταπληκτικό βράδυ με τον Τέρρυ, που όμως κάποιος θα τους το χαλούσε, ανακοινώνοντάς τους ότι η Σουζάννα, αφού τους ευχήθηκε να ζήσουν ευτυχισμένοι, αποφάσισε να αφήσει το μάταιο ετούτο κόσμο.

Αφού θα πήγαιναν στην κηδεία και θα είχαν στεναχώρια και τύψεις, θα άφηναν το χρόνο να γιατρέψει τις πληγές που τους άνοιξε αυτή η ξανθιά... ηθοποιός. Μετά από λίγους μήνες θα το είχαν ξεπεράσει και ενώ ο Άλμπερτ θα ξαναέβρισκε τη μνήμη του, ο Τέρρυ με μια ανθοδέσμη και ένα μονόπετρο θα πήγαινε στο Σικάγο, να ζητήσει επίσημα πια το χέρι της εκλεκτής της καρδιάς του από τον θετό μπαμπά της.

Και θα γινόταν ένας υπέροχος γάμος, με νυφούλα την Κάντυ και γαμπρό τον Τέρρυ!!!!
Και δε θα πήγαινε ο Τέρρυ στο Νοσοκομείο αμέσως μετά το τέλος της πρεμιέρας αφήνοντας σύξυλη την Κάντυ να τον περιμένει έξω από το θέατρο μέσα στο χιόνι;;;;

Αφού στο anime αμέσως μετά την παράσταση έτρεξε στη Σούζυ...

Και με τι διάθεση θα πέρναγε ένα υπέροχο βράδυ με την Κάντυ ξέροντας πως η Σούζυ θα τον περίμενε στο Νοσοκομείο;;;

Εδώ με το ζόρι της μιλούσε από τη στιγμή που έφτασε στο σταθμό...
 
Οκ! Δεύτερο σενάριο!!!


Ο Τέρυ φεύγει από το θέατρο μόλις πέφτει η αυλαία και πάει στο νοσοκομείο.



Εκεί βρίσκει τη Σουζάννα νεκρή.



Η μαμά της Σουζάννας έχει πάθει υστερία, κλαίει και χτυπιέται και βρίζει τον Τέρρυ.



Ο Τέρρυ απελπισμένος δεν ξέρει τι να κάνει.



Η Κάντυ εν τω μεταξύ ψάχνει παντού τον Τέρρυ και αφού την πληροφόρησαν ότι πήγε στο νοσοκομείο, τρέχει να τον βρει.



Μαθαίνει τα νέα και πάει να τον παρηγορήσει.



Ο Τέρρυ συντετριμένος πέφτει στην αγκαλιά της!
:wub:

 


Η κα. Μάρλοου τους καταριέται και τους λέει να μην τολμήσουν να ξαναεμφανιστούν μπροστά της, ούτε στην κηδεία να πάνε.



Άλλο που δε θέλανε κι αυτοί κι εμείς!!!



Και η συνέχεια γνωστή.



Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα, το ξεπερνάνε, μονόπετρο, λουλούδια, κλπ κλπ κλπ
:clap: :clap: :clap:

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
 


Το όνειρο ζωής του Τέρρυ να γίνει ηθοποιός σκοντάφτει στην αυτοκτονία της Σουζάνας και οι Ερινύες τον κυνηγούν...


Παρατάει το θέατρο, συνθηκολογεί με τον πατέρα του ασπάζεται για τελευταία φορά τη μάνα του και γυρνάει με την Κάντυ στο Δουκάτο στη Σκωτία ν΄ασχοληθεί με την παραγωγή οίνου...





Μην μπορώντας να ξεφύγει από τις τύψεις, το ρίχνει στην κατανάλωση οίνου με τη δικαιολογία του γευσιγνώστη...





Η Κάντυ απογοητευμένη ξαναγυρνάει στην αγκαλιά του πρίγκηπά της ο οποίος έχει κάνει τάμα να της μείνει πιστός εφ' όρου ζωής... :D :D:D

 
 

 

 


Νομίζω πως δεν πρόκειται για αδυναμία χαρακτήρα...


 


Η Σουζάννα όπως και ο Τέρρυ έχουν κάτι από την τραγικότητα των ηρώων που ενσαρκώνουν.



Τόσο η Σούζυ όσο και ο Τέρρυ αναγκάζονται να συμβιαβαστούν με τη μοίρα που τους περιμένει στη γωνία και τους χτυπάει ανελέητα...



Κανείς από τους δυό τους δεν περιμένει και ούτε επιθυμεί αυτή την εξέλιξη των πραγμάτων.



Είναι το τίμημα που καλούνται να πληρώσουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.



Η Σούζυ να έχει τον Τέρρυ δικό της



Και ο Τέρρυ να γίνει μεγάλος ηθοποιός...
 

Το
spoiler άκυρο, ο Τέρρυ με την Κάντυ στο πλευρό του είναι τρισευτυχισμένος και μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα δίπλα της!!!!!

 







 


Νομίζω πως δεν πρόκειται για αδυναμία χαρακτήρα...


 


Η Σουζάννα όπως και ο Τέρρυ έχουν κάτι από την τραγικότητα των ηρώων που ενσαρκώνουν.



Τόσο η Σούζυ όσο και ο Τέρρυ αναγκάζονται να συμβιαβαστούν με τη μοίρα που τους περιμένει στη γωνία και τους χτυπάει ανελέητα...



Κανείς από τους δυό τους δεν περιμένει και ούτε επιθυμεί αυτή την εξέλιξη των πραγμάτων.



Είναι το τίμημα που καλούνται να πληρώσουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.



Η Σούζυ να έχει τον Τέρρυ δικό της



Και ο Τέρρυ να γίνει μεγάλος ηθοποιός..
Η Σουζάννα πληρώνει το τίμημα, αλλά τον Τέρρυ δεν τον έχει ΠΟΤΕ δικό της, ούτε και θα τον έχει!!!! 


Ο Τέρρυ είναι μεγάλος ηθοποιός!!!!



Και αργά ή γρήγορα θα σμίξει με την Κάντυ ξανά!!!!!
:heartcloud:
 
Παρατηρωντας το manga, η μονη μου ελπιδα να καταληξει η καντυ με τον Τερρυ, ήταν σε μια φραση που της ειπε καποιος στο λιμανι, την ώρα που εβλεπε τον Τερρυ να φευγει. Της ειπε : αν ειστε ζωντανοι, καποτε θα ξαναβρεθειτε.

Το ίδιο έχω διαβασει, και σε καποια αρθρα ξενων sites που υποστηριζουν την άποψη αύτή, απο αυτά τα λόγια.

Η καντυ, κρατηθηκε απο αυτη την ελπιδα.

Καιρο μετά, βλεποντας πως ο Τερρυ έγινε ηθοποιός, και πως προκειτε να ξαναβρεθουν ξανα, στο μυαλο της ηρθαν αυτά τα λόγια.

Όμως... όταν χωρισε με τον Τερρυ, ξανα θυμηθηκε αυτά τα λογια. Νομιζω πως η Μιζουκι, με το να το άναφερει αυτό, εδειξε για μια ακομη φορά, πως ο κύκλος με τον Τέρρυ έκλεισε. Έζησαν και οι δυο, αρκετα για να ξαναβρεθουν. Αυτη η συναντηση έγινε, και μετα ήρθε το τέλος της σχέσης τους.

καημενε Τερρυ, ειναι να σε λυπαται κανεις. Η Μιζουκι σου φυλαξε την πιο τραγικη μοιρα.
 
Αγαπητή Juanita : " το ρίχνει στην κατανάλωση οίνου με τη δικαιολογία του γευσιγνώστη...


Απίστευτη!!!!!! :rofl: :rofl: :rofl:

 


Αγαπητή Λορένα θα ξανά έλεγα ότι τουλάχιστον Ο Terry έχει την υγειά του αλλά μάλλον θα γίνω βαρετός!


 


Μετά σκέφτηκα ότι τον περιμένει ένα δεύτερο ισχυρό χτύπημα!



Η τηλεόραση πρέπει να αρχίσει σε εκείνη την εποχή σιγά σιγά να κάνει την εμφάνιση της και σύντομα να κυριεύσει τα πάντα!!Δεν ξέρω αν ο Ηθοποιός καταφέρει να μείνει εμπορικός!!! Αν δεν δεχτεί να παίξει σε σήριαλ θα μείνει αργά η γρήγορα άνεργος!!! Βρε μήπως τελικά γίνει γευσιγνώστης;;



 
Κοίτα, Turri...

Λογικά σε ένα βραζιλιάνικο θα έκανε καριέρα... :thanx2:

Αλλά και στην Ελλάδα... μιά Λάμψη ή μιά Βέρα στο δεξί θα ανέβαζε τις μετοχές του... :bow:

:wait2: Να μη σου πω πως το επόμενο βήμα θα ήταν οι 300... (της Βουλής μας, όχι του Λεωνίδα... )
 
Turrican είπε:
Δεν ξέρω αν ο Ηθοποιός καταφέρει να μείνει εμπορικός!!! Αν δεν δεχτεί να παίξει σε σήριαλ θα μείνει αργά η γρήγορα άνεργος!!! Βρε μήπως τελικά γίνει γευσιγνώστης;;
Μα Turrican, ο Terry διαθέτει όλο το πακέτο! Και ταλέντο και εμφάνιση! Πιστεύω ότι και στην TV τον περιμένει λαμπρή καριέρα! :hurrah:

Juanita είπε:
Κοίτα, Turri...
Λογικά σε ένα βραζιλιάνικο θα έκανε καριέρα... :thanx2:

Αλλά και στην Ελλάδα... μιά Λάμψη ή μιά Βέρα στο δεξί θα ανέβαζε τις μετοχές του... :bow:
Καλέ Juanita! Σιγά μην έπαιζε και στη Μαρία την άσχημη! :brick:

Juanita είπε:
:wait2: Να μη σου πω πως το επόμενο βήμα θα ήταν οι 300... (της Βουλής μας, όχι του Λεωνίδα... )
Σταυρώστε με! Σταυρώστε με! :go:

Χμ! Χμ! Αν και τα σενάρια της akaliakoukou μου αρέσουν πάρα πολύ... Ρίχνω στο τραπέζι άλλο ένα: Η Σουζάννα με την περιπέτεια της αναπηρίας της, αποφάσισε να αλλάξει ζωή και να γίνει καλύτερος άνθρωπος! Έτσι αποφασίζει να πάει στο λόφο της Πόνυ όπου θα φροντίζει τα παιδάκια του ορφανοτροφείου αλλά και θα τους μαθαίνει διάφορα χρήσιμα πράγματα...

Επιπλέον εκεί ο αέρας είναι καθαρός και το περιβάλλον ιδανικό για την εύθραυστη υγεία της.

Αυτά όλα συμβαίνουν, στο επεισόδιο 115. Τη στιγμή δηλαδή που είναι όλοι στο τραπέζι και τρώνε, τσούκου τσούκου να σου η Σουζάννα... 8)

εκεί η ματιά της συναντά τη ματιά ενός ξανθού γαλανομάτη και νομίζω ότι είναι περιττό να σας πω ότι ο έρωτας θα είναι αμοιβαίος και κεραυνοβόλος :tease:

Εν τω μεταξύ ο Terry επιστρέφει από μια περιοδεία, βλέπει το σημείωμα της Σουζάννα και άλλο που δεν ήθελε... πήρε το δρόμο για το λόφο της Πόνυ... :heartcloud:

Τη συνέχεια τη φαντάζεστε πιστεύω... :wub:

Και έτσι ζήσανε αυτοί πάρα πολύ καλά και εμείς παρομοίως.... :cheers:
 
Nessie μου, πολύ μου άρεσε αυτό το σενάριο!!!!


Love story ανάμεσα σε Σουζάννα και Άλμπερτ!!!!


Και φυσικά το φινάλε...
:hurrah: :hurrah:


18965011.jpg

 

 

 


Χμμμμμμ....
:wait2:


Όχι!!!
:nono:


Τώρα που το ξανασκέφτομαι...



Δε χαλαλίζω τον Άλμπερτ μας στη Σουζάννα!!!!!:sure:


Αλλά το να μείνει στο σπίτι της Πόνυ η Σουζάννα και να



απαγκιστρωθεί επιτέλους από τον Τέρρυ, είναι μια πολύ πολύ καλή ιδέα!
:thumbup:


Αλλά όχι και να της χαλαλίσουμε και το μεγάλο θείο!!!!



Ο Νηλ είναι ότι πρέπει για κείνη!!!:augenrollen:
:clap:


(και πολύς της πέφτει...!)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα