Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ευχαριστώ πολύ για τη διόρθωση. Και μια που πιάσαμε τα αεροπλάνα, νομίζω ότι ο Πρέκας "έρχεται" με 747 από το Λονδίνο στη συγκεκριμένη ταινία, πράγμα ίσως "too much", αφού αυτά τα υπερμεγέθη αεροπλάνα της Ολυμπιακής των 650 θέσεων τότε μάλλον θα πετούσαν μόνο προς Ν.Υ. και Αυστραλία...miki-mik7 είπε:Μια μικρή και άσχετη με το θέμα διόρθωση. Αλεξηνέμιο του αεροπλάνου, όχι παρ-πριζ.![]()
Φαινεται οτι απο τοτε ισχυαν τα... τεκμηρια και δεν αγοραζε μεγαλυτερου κυβισμου αυτοκινητο μην τον χαρατσωσει η εφορια! χαχαχαχαχαχα!panp είπε:Κι από την άλλη, πιλοτος με παραθαλάσσια βίλλα και άσπρο Φιατάκι 128 ρε παιδί μου; ...
Ω, εμένα, πάντως, πολύ μού αρέσει το τέλος στο "Αγκίστρι" [και μάλιστα ... το τέλος αυτής της ταινίας υπήρξε ... καθοριστικός παράγοντας για να ψηφισω την ταινία στο παρόν τόπικpanp είπε:Νο 4 "Το Αγκίστρι" : Έχει απρόβλεπτο αλλά πολύ αδύναμο τέλος ("Τα σκάφη ! Χααααα χα χα, τα σκάφη ! Αααααααααα χα χα χα, τα σκάφη !"). Για να μην πω και για εκείνα τα πλάνα με ευρυγώνιο φακό, στο κότερο και στη σκηνή του χορού ! Η γοητεία του πειραματισμού ! ...
Barry White φυσικά!!! Από το 1973!!!bambinella 100 είπε:Δια το τυπικον αφου το ζητα η ερωτηση, γραψε αν θελεις και τον ερμηνευτη του τραγουδιου.