αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 18.405
Την λατρεύω την ταινία, καλε μου atanasio, o λόγος απλώς, πολλές γυναίκες νομίζουν οτι με ένα ισχυρό άντρα ή βάζοντας την καρίερα σε πρώτο πλάνο, θα ειναι ευτυχισμένες , έλα όμως που δεν είναι έτσι πάντα και τότε δεν ήταν έτσι και σήμερα ( σας παραθέτω το βιβλίο, ευτυχία του καλού συγγραφέα Ξενόπουλου, εκεί θα δείτε τι τραβά μια απλή λαική κοπέλα που αποπειράται να παντρευτεί καποιον που ανήκει σε ανωτερη τάξη απο εκείνη και αψηθά την πρόταση γάμου ενος απλού και καλού παιδιού της τάξης της, υποφέρει , οχι όμως πως δεν υπάρχουν και συγχρονες σταχτομπούτες, απλα το πρωτο σενάριο μου μοιαζει πιο ρεαλιστικό )atanasio είπε:Μια που η φίλη Αριάδνη λατρεύει, απ' ότι φαίνεται, την ταινία "Της τύχης τα γραμμένα", βάζω ακόμη μια φωτογραφία από την γλυκιά αυτή ταινία, όπου εικονίζονται -ποιοι άλλοι; - η Γκέλλυ Μαυροπούλου και ο Ντίνος Ηλιόπουλος.Προβολή συνημμένου 29806
Ο δευτερος λόγος που την αγαπώ: μας δειχνει την παλαια Αθήνα με όλη την αρχοντια της και την μαγευτική ομορφιά της, ετσι που δεν θα εχουμε ποτέ την ευκαιρία να την δούμε, εμείς οι νεωτεροι, ειδικα το πάρκο που πηγαινει ο Ηλιοπουλος, ειναι μια ομορφια με την γεφυρουλα του και την μικρή λιμνούλα του!
τριτο: Είναι τόσο απλή τανια αλλα τα συμπεριλαμβάνει όλα , την ανθρώπινη μοναξιά, την γλυκητητα αλλα και την γαληνη που ερχεται μετά απο κάθε συνηδητοποιηση του ψευτικου που μας περιβάλλει!
ελπίζωνα έχω ξανά την ευκαιρία να την ξαναδώ! #)