johnalepou
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 540
Την ειδα προσφατα αυτη την ταινια , αρκετά καλη σχετικα με αλλες παρομοιας θεματολογιας
atanasio είπε:... "Κάθε λιμάνι και καημός" (1964) του Όμηρου Ευστρατιάδη, με τους Γκέλλυ Μαυροπούλου, Στέφανο Στρατηγό, Πυθαγόρα, Ερρίκο Μπριόλα, Βασιλάκη Καϊλα...
johnalepou είπε:Καλά ο Πυθαγόρας έπαιζε και σε ταινίες? Χαοτική αυτή η ελληνική σώου μπιζ...
Σκηνές από την ταινία "Κάθε λιμάνι και καημός" στο παρακάτω video.bambinella 100 είπε:Ο Πυθαγορας ως ηθοποιος ξεκινησε. Στις αρχες της δεκαετιας του '50 φοιτησε στη Δραματικη Σχολη του Ωδειου Αθηνων και μαλιστα αποφοιτησε με αριστα. Αργοτερα διαπιστωσε ομως οτι ειχε μεγαλυτερη κλιση και αγαπη στους στιχους.
atanasio είπε:Προβολή συνημμένου 36906
Προβολή συνημμένου 36907
Προβολή συνημμένου 36908
Προβολή συνημμένου 36909
Η συνέντευξη που έδωσε η Γκέλλυ Μαυροπούλου στην Εβελίνα Νύκτα στο περιοδικό People (22 Σεπτεμβρίου 2011, τεύχος 77).
την ειδα κι εγω αυτη την ταινια και μου αρεσε που βλεπουμε ο ρολος της πορνης να μετατρεπεται μετα απο λιγα λεπτα σε ρολο τρυφερης μητερας οταν αρρωσταινει το παιδι της.Αργοτερα η ιδια οδηγειται στη φυλακη χωρις να φταιει.. Ο Ανεστης Βλαχος πολυ καλος στο ρολο του κακουatanasio είπε:Η Γκέλλυ Μαυροπούλου είχε μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της κινηματογραφικής καριέρας της με την ταινία "Ο δρόμος με τα κόκκινα φώτα" (1963), που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Κώστας Καραγιάννης. Στο έργο αυτό η Μαυροπούλου έπαιξε τη Χριστίνα, μια καλόκαρδη πόρνη, η οποία προσπαθεί να μεγαλώσει το παιδί της, αλλά βρίσκεται μπλεγμένη σε μια υπόθεση δολοφονίας. Στο πλευρό της Γκέλλυς συμπρωταγωνιστούσαν ο Κώστας Κακκαβάς, ο Στέφανος Στρατηγός, η Μαριάννα Κουράκου και ο Ανέστης Βλάχος.
Προβολή συνημμένου 36392
πανεμορφη!!!! ευχαριστουμε!!!atanasio είπε:Άγνωσται αι βουλαί του People, φίλε Γιώργο! Πάντως, εγώ βάζω ένα σπάνιο και ωραιότατο εξώφυλλο που έκανε η Γκέλλυ Μαυροπούλου για το θρυλικό περιοδικό "Εικόνες" (τεύχος 132, 5 Μαϊου 1958).
Προβολή συνημμένου 36970
δυστυχως δεν ειχε την συνεντευξη της Γκελυς στο εξωφυλλο, ετσι και εγω μπερδευτηκα!!mariadegrecia είπε:αχ το εχασα το περιοδικό!! Ποιον είχε εξώφυλλο για να ψάξω ακόμα λίγο???