Ταξιδιώτες μέσα στον χρόνο (Voyagers!)

Και γιατι δεν πατε μεχρι εδω ?

Δεν κοστισε εξωφρενικα. Υπαρχει και η εναλλακτικη στο γνωστο μαγαζακι στην Πανεπιστημιου που εισαγει δεκαδες τιτλους απο σηριαλ της γενιας μας σε dvd.

Εντωμεταξυ μολις προσεξα οτι ειναι η δευτερη φορα σε αυτο το thread που προτρεπω για αγορα της σειρας....οχι κυριοι δεν ειμαι μετοχος της Universal :biglaugh:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εντωμεταξυ μολις προσεξα οτι ειναι η δευτερη φορα σε αυτο το thread που προτρεπω για αγορα της σειρας....οχι κυριοι δεν ειμαι μετοχος της Universal
Απλά ο ιδιοκτήτης της. :tease:
 
Την είδα τη σειρά πρόσφατα, και σε αντίθεση με άλλες retro που καταλήγω να δω ...μισό επεισόδιο (κακά τα ψέμματα, καλές οι αναμνήσεις αλλά αλλάζουν κι οι ηλικίες και τα ενδιαφέροντα), από αυτήν είδα 2 συνεχόμενα. Πραγματικά καλογυρισμένη ακόμα και για σημερινά δεδομένα, και ακριβή παραγωγή.
 
Sorry MOD, παρανόηση. Διορθώθηκε.
 
Παλι δεν προλαβα. :banghead:
 
Παίδες δείτε αυτό! Απλησίαστο σε τιμή αλλά πάρα πολύ καλό!!!

http://replicaprops.com/cart2/index.php?main_page=product_info&products_id=42

Οι δίσκοι και η υδρόγειος περιστρέφονται κανονικά κι ανάβουν και τα φωτάκια του! Λέτε να κάνει και κανένα ταξιδάκι; :rolleyes:
 
Βρε 'σεις , είναι το δεύτερο θέμα που πέφετι στην αντίληψή μου το στο οποίο η αρχική δημοσίευση έχει διαγραφτεί .

Τι είναι αυτό ; Έχει πέσει επιδημία ; ! Θέλω να πω , πάω να διαβάσω , αλλά δεν βγάζω νόημα πέρι τι πρόκειται δίτι λείπει το αρχικό μύνημα .
 
Ισως αλλα δεν εχουν σχεση μεταξυ τους - εδω ο αρχικος poster εκρινε (για τους χ ψ λογους) οτι δεν ηθελε να δημοσιευτει το review που εγραψε και το απομακρυνε (ειναι δικαιωμα του φυσικα) - στο αλλο link που δινεις ειναι εμφανες οτι ο Telonio το ξαναγραφει (πληρεστερο φανταζομαι).
 
Sorry for the trouble guys... Επανερχονται σιγα σιγα..

..
 
Ο πιτσιρικάς την ώρα των τίτλων τέλους του επεισοδίου για τον Τιτανικό και τον Παστέρ λέει:

"If you want to know more about the Titanic or Louis Pasteur, take a Voyage to the public library. It's all in books!"

Νομίζω ότι όταν μια τηλεοπτική σειρά όχι απλά μαθαίνει ιστορία, αλλά προτρέπει και στην αναζήτηση σχετικών βιβλίων σε βιβλιοθήκη, τα λόγια για την ποιότητά της είναι περιττά. Το ίδιο φυσικά γινόταν σε κάθε επεισόδιο. Ποιος είπε ότι όσοι βλέπουν τηλεόραση διαβάζουν λιγότερο; Τί θαύματα επιτυγχάνεις όταν ξέρεις να χρησιμοποιείς τα μέσα...
 
"Voyagers"

Διασκεδαστικη περιπετεια με τον Φινεας Μπογκ και εναν πιτσιρικα ,μαθητη σχολειου, πανεξυπνο και αυθεντια στην ιστορια πασχιζαν σε καθε επεισοδιο να εξασφαλιζουν τον ρου της ιστοριας.

Βοηθεια τους στα ταξιδια αναμεσα στον χρονο ειχαν ενα gadget σε μορφη ρολογιου τσεπης ονοματι "Ομνι" και ενα βιβλιο οδηγιων με γνωσεις απο παρελθον και μελλον.

Στο πρωτο επεισοδιο θυμαμαι ειχε σχεση με το καλαθι που ειχε μεσα το μωρο Μωυση που ταξιδευε στον Νειλο και αυτοι προσπαθησαν να εξασφαλισουν την συναντηση του με την κορη του Φαραω.

2004955677438609864_fs.jpg


2000703297411449456_rs.jpg


We travel through time


to help history along;



Give it a push when it's needed.



When the Omni's red,



it means history's wrong;



Our job is to get



everything back on track.



Green light, kid: We did it!


[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Mm-o_7AGJRQ]YouTube - Voyagers!

2004954760586942764_fs.jpg
 
Απ: "Voyagers"

Οποτε θα ξερεις και πoιο παιδι παιζει στο

Last In Line του Dio ;)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZL1RguQL4jQ]YouTube - Dio-Last In Line
 
Απ: "Voyagers"

omni...the ultimate gadget:)

Παντα ηθελα να ειχα ενα τετοιο. Φοβερη σειρα, ειδικα γι'αυτους που μισουν να διαβαζουν ιστορια. Οταν την εβλεπα μικρη αναρωτιωμουν πως ο μικρουλης μπορουσε να θυμαται τοσες λεπτομερειες :p
 
Απ: "Voyagers"

Να ρωτήσω κάτι χαζό; Μόνο 1 σεζόν γυρίστηκε?
 
Απ: "Voyagers"

Ναι 21 επεισοδια ,ισως επειδη πεθανε ο πρωταγωνιστης. :(

Εχω και λινκς για οποιον θελει. ;)
 
Απ: "Voyagers"

Το λεγα εγώ, έτσι όπως πέφτουν, όλο και κάπου απότομα θα σκάσουν...

Black humor, κρίμα για τον άνθρωπο. Απλά μου κάνει εντύπωση πως δεν πήγαν σε λύση Dr Who, κάθε σεζόν νέος πρωταγωνιστής. Έτσι δεν έχουν και υψηλές απαιτήσεις οι ηθοποιού.
 
Έχει κανείς Ελληνικούς υπότιτλους;
 
Οποτε θα ξερεις και πoιο παιδι παιζει στοLast In Line του Dio

Μεγάλε με έφτιαξες με το video. (O πρώτος δίσκος του Dio που πήρα. Αν και μου έχει μείνει το "One night in the city" :D ).
 
Πίσω
Μπλουζα