Τα Μελό Του Ελληνικού Κινηματογράφου

@Tonytony: Αν ποτέ πάω σε τηλεπαιχνίδι με θέμα ερωτήσεων ελληνικές μελό ταινίες, εσένα θα ζητήσω να πάρουν τηλέφωνο! :)

Respect - πολύ όμορφα συγκεντρωμένα! ;)
 
D@redevil είπε:
@Tonytony: Αν ποτέ πάω σε τηλεπαιχνίδι με θέμα ερωτήσεων ελληνικές μελό ταινίες, εσένα θα ζητήσω να πάρουν τηλέφωνο! :)
Respect - πολύ όμορφα συγκεντρωμένα! ;)
Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια! :flower: Και πίστεψέ με είναι πάρα πολλά ακόμα! Είμαι πολύ επιλεκτικός!
 
tony tony ευχαριστουμε πολυ για τον κοπο σου να συγκεντρωσεις εδω ολες αυτες τις ταινιες!!!!!!!

εισαι πολυ τυχερος που τις εχεις στο αρχειο σου :)

:thanx2: :thanx2: :thanx2:
 
"Η Μοίρα Γράφει Την Ιστορία"





Κοινωνικό μελό του 1957 παραγωγής Ανζερβός , σε σενάριο και σκηνοθεσία Δημήτρη Ιωαννόπουλου και μουσική Μενέλαου Παλλάντιου. Πρωταγωνιστούν η Αντιγόνη Βαλάκου , ο Δημήτρης Μυράτ , η Ελένη Χατζηαργύρη , ο Λάμπρος Κωνσταντάρας , ο Νίκος Τζόγιας , η Αθανασία Μουστάκα κ.α. Η ταινία έκοψε 44.617 εισιτήρια και ήρθε 9η ανάμεσα στις 30 ταινίες της χρονιάς.


 


Υπόθεση : Μια νεαρή κοπέλα αναγκάζεται να δώσει το νεογέννητο μωρό της σε ένα ζευγάρι του οποίου το μωρό πέθανε στη γέννα, χωρίς να ξέρει ποιοι είναι. Όταν συναντάει τυχαία τη μικρή της κόρη τρία χρόνια μετά και αναλαμβάνει στη συνέχεια γκουβερνάντα της, χωρίς να γνωρίζει ποια είναι, η μοίρα γράφει τη δική της ιστορία.

 


[video=youtube_share;ZjJ5msj1oLw]http://youtu.be/ZjJ5msj1oLw

Οι τίτλοι της ταινίας

 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


"Η Μοίρα Μιας Γυναίκας"


 


Κοινωνικό μελό του 1968 παραγωγής Π. Περγαντή , σε σενάριο και σκηνοθεσία Ρένας Γαλάνη. Πρωταγωνιστούν ο Κώστας Πρέκας , η Ελένη Ερήμου , η Μαλαίνα Ανουσάκη , η Ρένα Γαλάνη , ο Λαυρέντης Διανέλλος κ.α. Η ταινία έκοψε 23.393 εισιτήρια και ήρθε 87η ανάμεσα στις 99 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση : Ένας Θεσσαλονικιός γιατρός μεγαλώνει την κόρη του με το ψέμα ότι η μητέρα της έχει πεθάνει , ενώ εκείνη είναι διάσημη τραγουδίστρια στην Αθήνα...

 


202.jpg


203.jpg


[video=youtube_share;TZuJyW2rAn0]http://youtu.be/TZuJyW2rAn0

Οι τίτλοι της ταινίας.
 
"Η Μοίρα Του Αθώου"

 


Κοινωνικό μελό του 1965 παραγωγής Τζαίημς Πάρις , σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Γρηγορίου , σενάριο Πάνου Κοντέλη και μουσική Γιάννη Μαρκόπουλου. Πρωταγωνιστούν ο Πέτρος Φυσσούν , ο Παντελής Ζερβός , η Ελένη Ανουσάκη , ο Γιάννης Αργύρης , ο Ανέστης Βλάχος , η Νίκη Τριανταφυλλίδη , ο Χριστόφορος Νέζερ , ο Βαγγέλης Καζάν , ο Κώστας Φυσσούν κ.α. Η ταινία έκοψε 163.817 εισιτήρια και ήρθε 38η ανάμεσα στις 101 ταινίες της χρονιάς.




Υπόθεση : Ένας νέος, προσπαθεί να οργανώσει τους φτωχούς συγχωριανούς του, ώστε να στήσουν μία δική τους επιχείρηση και να μην αναγκάζονται να ξεπουλάνε την γη τους στον προΰχοντα του χωριού.

[video=youtube_share;PZtWEEsefPo]http://youtu.be/PZtWEEsefPo

Οι τίτλοι της ταινίας

 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


"Μαζί Σου Για Πάντα"


 


Αισθηματικό μελό του 1966 παραγωγής Ανδρέα Αναστασάτου , σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Κωστελέτου , σενάριο Νίκου Μειμάρη και μουσική Χρήστου Μουραμπά. Πρωταγωνιστούν η Κάκια Αναλυτή , ο Ερρίκος Μπριόλας , ο Μάνος Κατράκης , η Τασσώ Καββαδία , ο Τάκης Μηλιάδης , η Αθηνά Μιχαηλίδου , ο Λαυρέντης Διανέλλος κ.α. Η ταινία έκοψε 52.426 εισιτήρια και ήρθε 75η ανάμεσα στις 101 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση : Ένας εργάτης, αρραβωνιασμένος με την ιδιοκτήτρια του εργοστασίου στο οποίο δουλεύει, μετά από παράκληση της μάνας του βγαίνει παράλληλα με μια φτωχή κοπέλα, η οποία είναι άρρωστη και σύντομα θα πεθάνει.




165511_1715353331114_1456643246_1784615_6378713_n.%20%20jpg


[video=youtube_share;EtCg5Uz-zcw]http://youtu.be/EtCg5Uz-zcw

Οι τίτλοι της ταινίας.
 
"Μακριά Από Τον Κόσμο"

 


Αισθηματικό μελό του 1958 παραγωγής Γιάννη Δριμαρόπουλου , σε σενάριο και σκηνοθεσία Ορέστη Λάσκου και μουσική Γιώργου Καζάσογλου. Πρωταγωνιστούν η Χριστίνα Σύλβα , ο Ανδρέας Μπάρκουλης , ο Βασίλης Αυλωνίτης , η Χριστίνα Καλογερίκου , ο Χριστόφορος Νέζερ , η Αλέκα Στρατηγού , ο Σταύρος Ξενίδης κ.α. Η ταινία έκοψε 36.002 εισιτήρια και ήρθε 14η ανάμεσα στις 51 ταινίες της χρονιάς.

Υπόθεση : Μια νέα για να αποφύγει έναν γάμο που ήθελαν να της επιβάλλουν οι δικοί της , μετά τη φυγή του αγαπημένου της για τον πόλεμο , γίνεται καλόγρια...

 


165274_1715357691223_1456643246_1784632_7898537_n.%20%20jpg


[video=youtube_share;rnTJ-_qXNwI]http://youtu.be/rnTJ-_qXNwI

Οι τίτλοι της ταινίας

 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


"Μάρθα Η Γυναίκα Του Πόνου"


 


Κοινωνικό μελό του 1970 παραγωγής Κλακ Φιλμς , σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιώργου Παπακώστα και μουσική Χρήστου Μουραμπά. Πρωταγωνιστούν η Μάρθα Βούρτση , ο Λάκης Κομνηνός , η Ντίνα Τριάντη , ο Νίκος Τσούκας , ο Δήμος Σταρένιος , ο Ιάκωβος Ψαρράς , η Έφη Θεοχάρη κ.α. Η ταινία έκοψε 54.940 εισιτήρια και ήρθε 74η ανάμεσα στις 99 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση : Με την κήρυξη του πολέμου, ο Νικήτας θα φύγει για το μέτωπο. Σύντομα θα θεωρηθεί αγνοούμενος. Η γυναίκα του Μαρία μένει μόνη της στο νησί και δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα . Τότε ο δαιμόνιος λογιστής, Στρομπούλης θα καταφέρει να κάνει κατάσχεση το καίκι της και η Μαρία θα βρεθεί σε απελπιστική κατάσταση...

[video=youtube_share;INWJB7Rehfo]http://youtu.be/INWJB7Rehfo

Οι τίτλοι της ταινίας.
 
"Μαριώ Η Κατατρεγμένη Βοσκοπούλα"

 


Μελό φουστανέλας του 1969 παραγωγής Κλακ Φιλμς , σε σενάριο και σκηνοθεσία Παναγιώτη Κωνσταντίνου και μουσική Γιώργου Μανισαλή. Πρωταγωνιστούν η Δώρα Σιτζάνη , ο Ερρίκος Μπριόλας , ο Ανέστης Βλάχος , ο Βαγγέλης Καζάν , η Ελένη Ερήμου , η Ελένη Ζαφειρίου , η Τζόλυ Γαρμπή κ.α. Η ταινία έκοψε 111.191 εισιτήρια και ήρθε 54η ανάμεσα στις 99 ταινίες της χρονιάς.




Υπόθεση : Ο έρωτας του γιου ενός πλούσιου τσέλιγκα και μιας φτωχής βοσκοπούλας σκοντάφτει στις δολοπλοκίες της πεθεράς που θέλει για νύφη της μια αρχοντοπούλα...

 


272.jpg


36282_1715373131609_1456643246_1784688_1246913_n.j%20%20pg


[video=youtube_share;Fqzh76FBYNw]http://youtu.be/Fqzh76FBYNw

Οι τίτλοι της ταινίας

 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


"Μας Κλέψανε Τη Γκόλφω"


 


Μελό φουστανέλας του 1961 σε παραγωγή και σκηνοθεσία Κώστα Στράντζαλη , σενάριο Γιάννη Πολίτη και μουσική Χρήστου Μουραμπά. Πρωταγωνιστούν η Ντίνα Τριάντη , ο Γιώργος Καμπανέλλης , η Μαλαίνα Ανουσάκη , ο Λαυρέντης Διανέλλος , ο Αντώνης Παπαδόπουλος , ο Ζαννίνο , ο Ορφέας Ζάχος κ.α. Η ταινία έκοψε 5.301 εισιτήρια και ήρθε 54η ανάμεσα στις 58 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση : Όταν μια όμορφη βοσκοπούλα περιφρονεί την αγάπη ενός βάναυσου τσέλιγκα , εκείνος την απαγάγει κι ένας βοσκός ερωτευμένος μαζί της προσπαθεί με τη βοήθεια ενός ξαδέρφου του , να την ελευθερώσει...

 


[video=youtube_share;LKFidZcQXkE]http://youtu.be/LKFidZcQXkE

Οι τίτλοι της ταινίας.
 
"Ματωμένα Στέφανα"





Μελό φουστανέλας του 1961 παραγωγής Νίκος Σαμπατάκος & Υιός , σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Κωστελέτου , σενάριο Νίκου Σαμπατάκου και μουσική Γιώργου Μουζάκη. Πρωταγωνιστούν η Κάκια Αναλυτή , ο Ανδρέας Μπάρκουλης , ο Βύρων Πάλλης , ο Θόδωρος Έξαρχος , η Μάγια Μελάγια , ο Γιάννης Αργύρης κ.α. Η ταινία έκοψε 18.062 εισιτήρια και ήρθε 36η ανάμεσα στις 68 ταινίες της χρονιάς.


 


Υπόθεση : Η Αργυρώ θα ζητήσει καταφύγιο στο σπίτι του τσέλιγκα Στάμου. Αυτός θα της δώσει προστασία και θα της φερθεί σαν κόρη του. Όταν επιστρέψει μετά από χρόνια στο χωριό ο γιος του Στάμου, ο Κωνσταντής, θα βάλει στο μάτι την Αργυρώ, αυτή όμως ήδη αγαπάει τον Δήμο. Η αγάπη της αυτή θα σπείρει τον φθόνο στους άντρες του χωριού που και αυτοί την θέλουν, γιατί ο Δήμος είναι από το διπλανό χωριό. Όμως, όταν αυτός την ζητήσει σε γάμο από τον Στάμο, ο πατριός θα δώσει την ευχή του...

 


[video=youtube_share;BTzH5gee8gk]http://youtu.be/BTzH5gee8gk

Οι τίτλοι της ταινίας

 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


"Με Ιδρώτα Και Δάκρυα"






Αισθηματικό μελό του 1965 παραγωγής Α. Σύλιας & Υιός , σενάριο και σκηνοθεσία Σπύρου Ζιάγκου και μουσική Χρήστου Μουραμπά. Πρωταγωνιστούν η Μέμα Σταθοπούλου , ο Γιώργος Καμπανέλλης , ο Τζαβαλάς Καρούσος , η Μαλαίνα Ανουσάκη , ο Περικλής Χριστοφορίδης , η Έφη Οικονόμου , η Μαρία Φωκά κ.α. Η ταινία έκοψε 105.777 εισιτήρια και ήρθε 50η ανάμεσα στις 101 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση : Η Μαρία, κόρη του πλούσιου επιχειρηματία Φαίδωνα Αποστολίδη, αγαπά τον φτωχό εργάτη Παύλο. Ο πατέρας της είναι αντίθετος με αυτήν την σχέση και φροντίζει να απολυθεί ο Παύλος από το εργοστάσιο του φίλου του Ντίνου Παπάζογλου, όπου εργάζεται. Η Μαρία αποφασίζει να φύγει από το σπίτι της και να μείνει με τον Παύλο και τη μητέρα του. Οι δύο τους δουλεύουν εργάτες, όμως δεν τα βγάζουν πέρα, έτσι ο Παύλος φεύγει μετανάστης στην Αυστραλία.




278.jpg


[video=youtube_share;EXuBrMJ2O5A]http://youtu.be/EXuBrMJ2O5A

Οι τίτλοι της ταινίας.
 
"Με Πόνο Και Με Δάκρυα"

 


Μελό του 1965 παραγωγής Κλακ Φιλμς , σε σκηνοθεσία Απόστολου Τεγόπουλου , σενάριο Γιώργου Ολύμπιου και μουσική Χρήστου Μουραμπά. Πρωταγωνιστούν ο Νίκος Ξανθόπουλος , η Μάρθα Βούρτση , ο Ορέστης Μακρής , ο Κώστας Καζάκος , ο Θόδωρος Μορίδης , η Αθηνά Μιχαηλίδου , η Μαλαίνα Ανουσάκη , η Ελένη Ζαφειρίου , ο Νάσος Κεδράκας κ.α. Η ταινία έκοψε 247.874 εισιτήρια και ήρθε 17η ανάμεσα στις 93 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση : Ο Αλέκος υπηρετεί λοχαγός των Λ.Ο.Κ. στην περιοχή των Τρικάλων. Αγαπάει την Μαρία, η οποία κρατάει κρυφή την σχέση της από τους δικούς της και ειδικά από τον πατέρα της, που σχεδιάζει να την αρραβωνιάσει με έναν γιατρό. Ένα βράδυ που θα αργήσει να γυρίσει σπίτι, μετά τη φασαρία που θα επακολουθήσει και την αποκάλυψη του έρωτα της, ο πατέρας της θα την στείλει στο μοναστήρι της θείας της, Διαμάντως. Ο Αλέκος θα την αναζητήσει, αλλά δεν θα μπορέσει να την βρει. Σε λίγο θα φύγει για τον πόλεμο της Κορέας. Η μητέρα της Μαρίας, θα πεθάνει από τον καημό της, ενώ ο Αλέκος θα τραυματιστεί και θα πάθει αμνησία.

 


280.jpg


[video=youtube_share;VVb2h0HYffg]http://youtu.be/VVb2h0HYffg

Οι τίτλοι της ταινίας

 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


"Με Πότισες Φαρμάκι"


 


Αισθηματικό μελό του 1965 σε παραγωγή , σενάριο και σκηνοθεσία Φίλιππου Φυλακτού και μουσική Γιώργου Ζαμπέτα. Πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Καμπανέλλης , η Λίλιαν Μηνιάτη , ο Νίκος Τσαχιρίδης , η Ντίνα Τριάντη , η Έφη Οικονόμου , ο Γιάννης Αργύρης κ.α. Η ταινία έκοψε 46.827 εισιτήρια και ήρθε 79η ανάμεσα στις 101 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση :

Ο Βάσος, αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού και η Χριστίνα είναι ερωτευμένοι. Τον Βάσο αγαπάει όμως και η Ειρήνη. Με την βοήθεια των φίλων της, προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον κατακτήσει. Σε μια κρίση, ο Βάσος θα φύγει με το πλοίο για το πέλαγος. Η Χριστίνα ανησυχεί, γιατί ξέρει τους σκοπούς της Ειρήνης και φοβάται ότι ο αλκοολικός πατέρας της θα γίνει αιτία χωρισμού. Κανείς από τους νέους δεν γνωρίζει τα φοβερά μυστικά που κρύβονται και θα αποκαλυφθούν μόνο με την επιστροφή του Βάσου...

281.jpg


282.jpg


[video=youtube_share;JHeErBbbe_0]http://youtu.be/JHeErBbbe_0

Οι τίτλοι της ταινίας.
 
"Μείνε Κοντά Μου Αγαπημένε"

 


Αισθηματικό μελό του 1968 σε παραγωγή , σενάριο και σκηνοθεσία Νίκου Αβραμέα και μουσική Χρήστου Μουραμπά. Πρωταγωνιστούν ο Τόλης Βοσκόπουλος , η Άννα Ιασωνίδου , η Δέσποινα Νικολαίδου , ο Αθηνόδωρος Προύσαλης , ο Λαυρέντης Διανέλλος , ο Βασιλάκης Καίλας , η Κία Μπόζου κ.α. Η ταινία έκοψε 83.748 εισιτήρια και ήρθε 66η ανάμεσα στις 108 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση : Ένας ορφανός νέος που αγαπά την κόρη του ευεργέτη του , στο σπίτι του οποίου μένει , αναζητά απεγνωσμένα την αλήθεια γύρω από την εξαφάνιση των πραγματικών γονιών του...

 


166678_1715377931729_1456643246_1784707_437371_n.j%20%20pg


285.jpg


[video=youtube_share;flflsWcyTL0]http://youtu.be/flflsWcyTL0

Οι τίτλοι της ταινίας

 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


"Μετά Την Αμαρτία"


 


Κοινωνικό μελό του 1960 σε παραγωγή , σενάριο και σκηνοθεσία Δημήτρη Αθανασιάδη και μουσική Χρήστου Μουραμπά. Πρωταγωνιστούν ο Κώστας Κακκαβάς , η Χριστίνα Σύλβα , ο Ανδρέας Μπάρκουλης , η Αλέκα Στρατηγού , ο Γιώργος Καμπανέλλης κ.α. Η ταινία έκοψε 29.815 εισιτήρια και ήρθε 25η ανάμεσα στις 52 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση : Μια ερωτευμένη κοπέλα παρασύρεται από τον φίλο της και διαφθείρεται για να τον συντηρεί οικονομικά. Η σωτηρία της θα έρθει στο πρόσωπο ενός παλιού της φίλου, ο οποίος την αγαπάει αληθινά και τη σώζει από τα σκοτεινά κυκλώματα της νύχτας.

 


[video=youtube_share;sAez7kQvcDs]http://youtu.be/sAez7kQvcDs

Οι τίτλοι της ταινίας.
 
"Μια Βοσκοπούλα Αγάπησα"

 


Μελό φουστανέλας του 1971 παραγωγής Καράμπελας Βαιανός , σε σκηνοθεσία Σπύρου Ζιάγκου και σενάριο Βασίλη Μπέτσου. Πρωταγωνιστούν ο Παύλος Λιάρος , η Ρένα Κοσμίδου , ο Βαγγέλης Καζάν , ο Φραγκούλης Φραγκούλης κ.α. Η ταινία έκοψε 8.925 εισιτήρια και ήρθε 87η ανάμεσα στις 90 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση : Ο Πάνος, που σπουδάζει γεωπονία στην Αθήνα, επιστρέφει στο χωριό του για διακοπές. Αγαπάει πάντα την Κρηνιώ, την οποία όμως τώρα ζητάει σε γάμο ο Νάσος, γιος του μεγαλοκτηματία Χρόνη Τζαβάρα. Ο Τζαβάρας απειλεί τη μητέρα της, Στάθαινα, να της πάρει τα χωράφια αν δε δεχτεί το γάμο, διαφορετικά να ξεπληρώσει το χρέος που του έχει. Ο Νάσος αποφασίζει να αλλάξει τακτική και να την πλησιάσει διαφορετικά...




[video=youtube_share;h6rx9I-FYnU]http://youtu.be/h6rx9I-FYnU

Οι τίτλοι της ταινίας

 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


"Μια Ζωή Χωρίς Αγάπη"


 


Αισθηματικό μελό του 1970 παραγωγής Κλακ Φιλμς , σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιώργου Παπακώστα και μουσική Χρήστου Μουραμπά. Πρωταγωνιστούν η Μάρθα Βούρτση , ο Ανδρέας Μπάρκουλης , ο Δημήτρης Καλλιβωκάς , ο Νικήτας Πλατής , ο Ορφέας Ζάχος , ο Δήμος Σταρένιος κ.α. Η ταινία έκοψε 69.359 εισιτήρια και ήρθε 65η ανάμεσα στις 87 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση : Μια παρεξήγηση χωρίζει ένα νιόπαντρο ζευγάρι την πρώτη νύχτα του γάμου του και το κάνει να περάσει πολλές κακουχίες κι απογοητεύσεις μέχρι να ξανασμίξει...

 


[video=youtube_share;FdUxLwc7O9w]http://youtu.be/FdUxLwc7O9w

Οι τίτλοι της ταινίας.


 
"Μια Μάνα Κατηγορείται"

 


Κοινωνικό μελό του 1972 σε παραγωγή και σκηνοθεσία Νίκου Αβραμέα , σενάριο Μαρίας Πλυτά και μουσική Βασίλη Αρχιτεκτονίδη. Πρωταγωνιστούν η Μπέττυ Αρβανίτη , ο Νίκος Δαδινόπουλος , ο Γιώργος Ζαχαριάδης , η Όλγα Τουρνάκη , η Τζόλυ Γαρμπή , η Κία Μπόζου κ.α. Η ταινία έκοψε 33.569 εισιτήρια και ήρθε 75η ανάμεσα στις 90 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση : Ο τελευταίος γόνος μιας παλιάς αρχοντικής οικογένειας, εγκαταλείπει το σπίτι του και την αυταρχική γιαγιά του για να γίνει λαϊκός τραγουδιστής. Ξαφνικά, κι ενώ έχει φθάσει στην κορυφή της καριέρας του και είναι πλούσιος και διάσημος, εξαφανίζεται μετά από ένα σύντομο ταξίδι με τη γυναίκα του στο εξωτερικό. Η εξαφάνισή του κρύβει ένα τρομερό μυστικό.

 


109.jpg


[video=youtube_share;mekSpM7vi8o]http://youtu.be/mekSpM7vi8o

Οι τίτλοι της ταινίας

 


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


"Μιράντα Αγάπη Μου"


 


Αισθηματικό μελό του 1966 παραγωγής Γ. Πουλής και Α. Ιωαννάτος , σε σκηνοθεσία Αντώνη Βουγιούκα και σενάριο Γιάννη Ιωαννίδη. Πρωταγωνιστούν η Αφροδίτη Γρηγοριάδου , ο Τάκης Ασημακόπουλος , ο Βασίλης Ανδρονίδης κ.α. Η ταινία έκοψε 29.621 εισιτήρια και ήρθε 92η ανάμεσα στις 101 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση : Ένα παράλυτο πλουσιοκόριτσο δέχεται το φλερτ ενός προικοθήρα και αγνοεί το πραγματικό αισθηματικό ενδιαφέρον ενός υπαλλήλου του πατέρα της...

 


165384_1716591482067_1456643246_1788680_5746749_n.%20%20jpg


[video=youtube_share;P1jEC1iWt4U]http://youtu.be/P1jEC1iWt4U

Οι τίτλοι της ταινίας.
 
Το μόνο πιο αστείο ακόμη κι από τις υποθέσεις των ταινιών είναι τα διαφημιστικά τους με τους υπερθετικούς βαθμούς και τις υπερβολικές περιγραφές - "Διαφθορά Σεξ Ξυλοδαρμοί Τεντυμποϋσμοί Ομαδικά στρηπ τηζ" υπόσχεται η "Κατρακύλισμα στο βούρκο" ;)

Πάντως στις ταινίες αυτές ("βγαλμένες μέσα από τη ζωή") υπήρχε ένας δυσανάλογος αριθμός από τραγουδιστές και τραγουδίστριες - ούτε τώρα με τα fame story και τα super idol και όλα αυτά δεν υπάρχουν τόσοι... λες και το πρώτο επάγγελμα που ερχόταν στο νου ενός πτωχού πλην τίμιου νέου (και νέας) για να συμπληρώνει το πενιχρό μεροκάματο ήταν να γίνει τραγουδιστής. Εκείνες που δεν ήταν τόσο τίμιες δεν γίνονταν τραγουδίστριες αλλά "ντιζέζ" που, αν κρίνω από τα μυθιστορήματα της Ιωάννας Μπουκουβάλα Αναγνώστου ήταν ένα επάγγελμα τελείως εξώλης και προώλης.

Επίσης υπάρχει μεγάλος αριθμός σωσιών που παριστάνουν κάποιον πεθαμένο για καλούς σκοπούς. Οι σωσίες είναι ίσως περισσότεροι και από τα θύματα αμνησίας (άλλο καθημερινό φαινόμενο εκείνη την εποχή, υποθέτω έκτοτε βρέθηκε αντιαμνησιακό φάρμακο γιατί γέρασα αλλά άνθρωπο να έχει πάθει αμνησία δεν έχω δει ποτέ μου, ενώ τότε όποια πέτρα να σήκωνες θα έβρισκες και κάποιον να λέει "Πού βρίσκομαι? Ποιος είμαι"?).
 
"Μυρτιά"





Μελό φουστανέλας του 1961 παραγωγής Τάσου Κατράπα , σε σκηνοθεσία Κώστα Καραγιάννη , σενάριο των δύο προηγούμενων και μουσική Μίκη Θεοδωράκη. Πρωταγωνιστούν η Γκέλυ Μαυροπούλου , ο Κώστας Κακκαβάς , ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος , η Ντίνα Τριάντη , ο Ανέστης Βλάχος κ.α. Η ταινία έκοψε 21.950 εισιτήρια και ήρθε 29η ανάμεσα στις 68 ταινίες της χρονιάς.


 


Υπόθεση : Μια οικογένεια που ζει στο βουνό, διατηρεί χρόνια έχθρα με μια άλλη οικογένεια που ζει κοντά στη θάλασσα. Η έχθρα τους θα φουντώσει κι άλλο όταν ο αρχηγός των θαλασσίνών κλέψει την κόρη των βουνίσιων, Μυρτιά.

 


302.jpg


[video=youtube_share;L_BJ76dXLko]http://youtu.be/L_BJ76dXLko

Οι τίτλοι της ταινίας

 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


"Ναυάγια Της Ζωής"


 


Κοινωνικό μελό του 1959 παραγωγής Μπάμπη Σαρόγλου , σε σκηνοθεσία Μαρίας Πλυτά , σενάριο Ορέστη Λάσκου και μουσική Μάνου Χατζιδάκι. Πρωταγωνιστούν η Τζένη Καρέζη , ο Ανδρέας Μπάρκουλης , ο Κώστας Κακκαβάς , ο Τζαβαλάς Καρούσος , η Ελένη Ζαφειρίου , η Ρίτα Μουσούρη , ο Παντελής Ζερβός , ο Κώστας Φυσσούν κ.α. Η ταινία έκοψε 42.109 εισιτήρια και ήρθε 9η ανάμεσα στις 51 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση : Η Φουλα διατηρει κρυφη σχεση με το νοικαρη τους Νικο που ειναι φοιτητης. Προκειται να επισημοποιησουν τη σχεση τους αλλα ο Νικος θα μαθει πως η Φουλα ειναι εγκυος και θα την εγκαταλειψει. Ο πατερας της θα τη διωξει απο το σπιτι και αυτη θα αναγκαστει να γινει πορνη. Αρκετα χρονια μετα θα γυρισει ο αδερφος της Ανδρεας απο το εξωτερικο.

163086_1721151316060_1456643246_1799624_7707543_n.%20%20jpg


[video=youtube_share;3bWReoVf_yc]http://youtu.be/3bWReoVf_yc

Οι τίτλοι της ταινίας.
 
"Ξαναγύρισε Κοντά Μου"

 


Αισθηματικό μελόδραμα του 1965 παραγωγής Αθηνά Φιλμ , σε σενάριο και σκηνοθεσία Σπύρου Ζιάγκου και μουσική Χρήστου Μουραμπά. Πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Καμπανέλλης , η Ντόρα Γιαννακοπούλου , ο Θόδωρος Έξαρχος , η Ηλέκτρα Καλαμίδου , ο Νίκος Φέρμας , η Μαρία Φωκά , ο Λαυρέντης Διανέλλος κ.α. Η ταινία έκοψε 74.070 εισιτήρια και ήρθε 65η ανάμεσα στις 101 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση : Ένας λαικός τραγουδιστής αρχίζει να παραμελεί τη γυναίκα του όταν γίνεται διάσημος , αλλά η ισορροπία αποκαθίσταται όταν κι αυτή με τη σειρά της γίνει λαική φίρμα...

 


311.jpg


[video=youtube_share;VGkKu8tfJhI]http://youtu.be/VGkKu8tfJhI

Οι τίτλοι της ταινίας

 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


"Ξεριζωμένη Γενιά"


 


Κοινωνικό μελό του 1968 παραγωγής Κλακ Φιλμς σε σκηνοθεσία Απόστολου Τεγόπουλου , σενάριο Μιχάλη Γρηγορίου και μουσική Απόστολου Καλδάρα. Πρωταγωνιστούν ο Νίκος Ξανθόπουλος , η Άντζελα Ζήλια , ο Βασιλάκης Καίλας , η Γιώτα Σοιμίρη , η Σπεράντζα Βρανά , ο Περικλής Χριστοφορίδης , ο Μάνος Κατράκης , ο Θόδωρος Μορίδης , ο Παντελής Ζερβός , ο Θόδωρος Έξαρχος , η Μαρία Φωκά , ο Αθηνόδωρος Προύσαλης , ο Νάσος Κεδράκας , η Ελένη Ζαφειρίου κ.α. Η ταινία έκοψε 448.679 εισιτήρια και ήρθε 9η ανάμεσα στις 99 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση : Ο Βασίλης μετά τον ξεριζωμό, θα βρεθεί μόνος στην Αθήνα και θα μεγαλώσει με τον μπαρμπα-Μάνθο που θα του μάθει μπουζούκι. Θα πιάσει δουλειά στην ταβέρνα του κυρ-Μήτσου και θα αρχίσει να αναζητά την χαμένη του οικογένεια. Θα μάθει ότι λέγεται Καρατζόγλου και ότι από τους δικούς του γλίτωσαν μόνο η μητέρα του και η αδελφή του. Ο πόλεμος θα τον φέρει στο μέτωπο, ενώ τα δύσκολα χρόνια της Κατοχής, θα τα περάσει στην ταβέρνα δουλεύοντας σκληρά. Για χάρη της αγαπημένης του Άννας, θα αναγκαστεί να μαλώσει με έναν έλληνα δοσίλογο και να καταφύγει στη Μέση Ανατολή. Μετά την απελευθέρωση θα ξαναγυρίσει στο τραγούδι και θα αρχίσει τις περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, ελπίζοντας να βρει τους δικούς του.

 


[video=youtube_share;c51_YlewkLY]http://youtu.be/c51_YlewkLY

Οι τίτλοι της ταινίας.
 
"Ο Άνθρωπος Που Γύρισε Από Τον Πόνο"

 


Κοινωνικό μελό του 1966 παραγωγής Κλακ Φιλμς , σε σκηνοθεσία Απόστολου Τεγόπουλου , σενάριο Νίκου Φώσκολου και μουσική Χρήστου Μουραμπά. Πρωταγωνιστούν ο Νίκος Ξανθόπουλος , η Αφροδίτη Γρηγοριάδου , ο Θόδωρος Μορίδης , η Αθηνά Μιχαηλίδου , ο Νικήτας Πλατής , η Ελένη Ζαφειρίου , ο Νάσος Κεδράκας κ.α. Η ταινία έκοψε 211.755 εισιτήρια και ήρθε 23η ανάμεσα στις 117 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση :

Ο Νίκος Λιώσης επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από τον πόλεμο της Κορέας. Κι ενώ η οικογένειά του, τον νομίζει νεκρό αυτός δε θέλει να παρουσιαστεί όπως είναι τραυματισμένος. Όταν μια μέρα η γυναίκα του, η Βέρα θα τον συναντήσει τυχαία, αυτός θα της αρνηθεί την πραγματική του ταυτότητα και θα της παρουσιαστεί ως Αλέξης Σαρρής. Τότε η Βέρα θα τον παρακαλέσει να παίξει το ρόλο του πρώην συζύγου της για να αποφύγει έναν νέο γάμο που την υποχρεώνουν να κάνει οι γονείς της.




67886_1690668314004_1456643246_1734653_4008772_n.j%20%20pg


322.jpg


[video=youtube_share;0YVY5NOEEew]http://youtu.be/0YVY5NOEEew

Οι τίτλοι της ταινίας

 


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


"Ο Γολγοθάς Μιας Αθώας"


 


Αισθηματικό μελό του 1961 σε παραγωγή και σκηνοθεσία Κώστα Στράντζαλη , σενάριο Γιάννη Ιωαννίδη και μουσική Χρήστου Μουραμπά. Πρωταγωνιστούν η Γκέλυ Μαυροπούλου , ο Γιώργος Καμπανέλλης , η Μαλαίνα Ανουσάκη κ.α. Η ταινία έκοψε 16.058 εισιτήρια και ήρθε 30η ανάμεσα στις 58 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση : Η Μαρίνα, μια όμορφη τσιγγάνα, ασφυκτιά με τη ζωή στον καταυλισμό και φεύγει για την πόλη. Εκεί αλλάζει συνήθειες και εμφάνιση και γνωρίζεται με τον Πέτρο, που δε γνωρίζει την καταγωγή της. Οι δύο νέοι ερωτεύονται και σκοπεύουν να παντρευτούν, παρά τις αντιρρήσεις και τις απειλές του πατέρα του Πέτρου, για αποκλήρωση του γιού του. Ο πατέρας θα ανακαλύψει την καταγωγή της Μαρίνας. Ο Πέτρος που ανατράφηκε με το να μην θεωρεί τους γύφτους ανθρώπους, θα φύγει για το εξωτερικό χωρίς να γνωρίζει ότι η Μαρίνα είναι έγκυος.





65436_1694083079371_1456643246_1740534_5388867_n.j%20%20pg


[video=youtube_share;R1GMRGmMt9A]http://youtu.be/R1GMRGmMt9A

Οι τίτλοι της ταινίας.
 
"Ο Κατατρεγμένος"

 


Κοινωνικό μελό του 1966 παραγωγής Κλακ Φιλμς , σε σκηνοθεσία Απόστολου Τεγόπουλου , σενάριο Νίκου Φώσκολου και μουσική Χρήστου Μουραμπά. Πρωταγωνιστούν ο Νίκος Ξανθόπουλος , η Αφροδίτη Γρηγοριάδου , η Αθηνά Μιχαηλίδου , ο Στέφανος Στρατηγός , ο Ανέστης Βλάχος , ο Παντελής Ζερβός , η Ελένη Ζαφειρίου , ο Μάνος Κατράκης , ο Νικήτας Πλατής κ.α. Η ταινία έκοψε 237.905 εισιτήρια και ήρθε 19η ανάμεσα στις 117 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση :

Με ηρωική προσπάθεια, ο Μάνος Στόϊκας, θα σώσει τη ζωή του συναδέλφου του, στο εργοστάσιο που δουλεύει. Για τη πράξη του αυτή, ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, Λάμπρος Σαρόγλου, θα ετοιμάσει μια γιορτή για να τον τιμήσει. Ο Μάνος θα δημιουργήσει σχέση με την θετή κόρη του Σαρόγλου, Σοφία. Το γεγονός αυτό θα εξοργίσει τον γιο του Σαρόγλου, Λίνο, που θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να διαλύσει τη σχέση τους...

 


359.jpg


[video=youtube_share;OcatT4dSmQk]http://youtu.be/OcatT4dSmQk

Οι τίτλοι της ταινίας

 


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


"Ο Λουστράκος"


 


Κοινωνικό μελό του 1962 παραγωγής Ανζερβός , σε σενάριο και σκηνοθεσία Μαρίας Πλυτά και μουσική Γιάννη Μαρκόπουλου. Πρωταγωνιστούν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ , ο Βασιλάκης Καίλας , η Μιράντα Κουνελάκη , η Δέσπω Διαμαντίδου , η Ρίτα Μυράτ , ο Ανδρέας Ντούζος , η Κούλα Αγαγιώτου , η Κλεώ Σκουλούδη , η Έλλη Φωτίου , ο Ανδρέας Φιλιππίδης κ.α. Η ταινία έκοψε 37.894 εισιτήρια και ήρθε 15η ανάμεσα στις 82 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση : Ο μικρος λουστρακος Βασιλης Μαρας παραλληλα με το σχολειο του δουλευει στους δρομους της Αθηνας για να βγαλει χρηματα. Η μητερα του βρισκεται αδικα στη φυλακη για το φονο του Δημητριαδη. Με την επιμονη του Βασιλη, ομως, και τη βοηθεια ενος δικηγορου, του Καρελη, η μητερα του αποφυλακιζεται. Τα χρονια περνουν κι ο Βασιλης καταφερνει με επιτυχια να μπει στην σχολη της Ιατρικης. Ομως, τα οικονομικα του δεν ειναι καθολου ανθηρα και δεν μπορει να ξεφυγει απο τη δουλεια του λουστρου, η οποια θα σταθει εμποδιο αναμεσα σ` αυτον και στην κοπελα που αγαπα, τη Μαρια.




[video=youtube_share;g3BkPRNJqNU]http://youtu.be/g3BkPRNJqNU

Οι τίτλοι της ταινίας.
 
"Ο Νικητής"

 


Αισθηματικό μελό του 1965 παραγωγής Ανζερβός , σε σενάριο και σκηνοθεσία Μαρίας Πλυτά , και μουσική Μίμη Πλέσσα. Πρωταγωνιστούν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ , η Μιράντα Κουνελάκη , η Ίλυα Λιβικού , ο Λυκούργος Καλλέργης , η Μέμα Σταθοπούλου , ο Θάνος Λειβαδίτης , ο Λαυρέντης Διανέλλος , ο Βασιλάκης Καίλας , ο Παντελής Ζερβός , ο Περικλής Χριστοφορίδης κ.α. Η ταινία έκοψε 226.055 εισιτήρια και ήρθε 19η ανάμεσα στις 93 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση : Η Λένα και ο Πετρος αγαπιούνται από παιδιά. Οι γονείς της Λένας είναι πολύ πλούσιοι, ενώ ο πατέρας του Πέτρου δουλεύει ως σωφέρ της οικογένειας της Λένας. Η μεγαλύτερη αδελφή της Λένας είναι κι αυτή ερωτευμένη με τον Πέτρο, αλλά όταν μαθαίνει οτι αυτός ειναι ερωτευμένος με την αδελφή της, παντρεύεται κάποιον εφοπλιστή. Οι γονείς της Λένας θεωρουν παρακατιανό τον Πέτρο και δεν τον θέλουν για γαμπρό τους.

 


386.jpg


387.jpg


[video=youtube_share;AWNgo_DyiYA]http://youtu.be/AWNgo_DyiYA

Οι τίτλοι της ταινίας

 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


"Οι Καταφρονεμένοι"


 


Αισθηματικό μελό του 1965 παραγωγής Ν. Βαρβέρης και Γ. Αντωνιάδης , σε σκηνοθεσία Νίκου Βαρβέρη , σενάριο Πυθαγόρα και μουσική Χρήστου Μουραμπά. Πρωταγωνιστούν η Μέμα Σταθοπούλου , η Δέσπω Διαμαντίδου , ο Ορέστης Μακρής , ο Κώστας Καρράς , ο Λυκούργος Καλλέργης , ο Νίκος Βασταρδής , ο Νίκος Φέρμας , η Δέσποινα Νικολαίδου , η Μαρία Φωκά κ.α. Η ταινία έκοψε 153.594 εισιτήρια και ήρθε 39η ανάμεσα στις 101 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση : Ένας τίμιος κι εργατικός κηπουρός, ο Σταμάτης, δουλεύει σε μια βίλα της Κηφισιάς και έχει μια κόρη, την Αννούλα, που σπουδάζει ιατρική. Όταν επιστρέφει από το εξωτερικό ο Νίκος, γιος του ιδιοκτήτη της βίλας, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του, οι δύο νέοι ξαναβρίσκονται μετά από πολύ καιρό και ερωτεύονται με πάθος. Όμως, η κακομαθημένη και φθονερή αδελφή του Νίκου, η Ντόρα, διαβάλλει την Αννούλα, προκαλεί το χωρισμό του ζευγαριού, καθώς και την αποπομπή του Σταμάτη και της κόρης του από τη βίλα.

444.jpg


[video=youtube_share;ynk3kGb7SRE]http://youtu.be/ynk3kGb7SRE

Οι τίτλοι της ταινίας.
 
"Η Οδύσσεια Ενός Ξεριζωμένου"





Κοινωνικό μελό του 1969 παραγωγής Κλακ Φιλμς , σε σκηνοθεσία Απόστολου Τεγόπουλου , σενάριο Πάνου Κοντέλη και μουσική Χρήστου Μουραμπά. Πρωταγωνιστούν ο Νίκος Ξανθόπουλος , η Άντζελα Ζήλια , η Μιράντα Κουνελάκη , η Κατερίνα Βασιλάκου , ο Λυκούργος Καλλέργης , η Ελένη Ζαφειρίου , ο Θόδωρος Μορίδης , ο Βαγγέλης Καζάν , ο Δήμος Σταρένιος , ο Θόδωρος Έξαρχος , ο Δημήτρης Μπισλάνης , ο Στέφανος Στρατηγός , ο Ιάκωβος Ψαρράς , η Κία Μπόζου κ.α. Η ταινία έκοψε 395.589 εισιτήρια και ήρθε 12η ανάμεσα στις 108 ταινίες της χρονιάς.


 


Υπόθεση : Ο Βασίλης Καρατζόγλου είναι ένας επιτυχημένος τραγουδιστής που ζει με την μητέρα του και την αδελφή του έχοντας χάσει τον πατέρα του στην καταστροφή της Σμύρνης. Από ένα γέρο στο Βόλο μαθαίνει ότι ο πατέρας του δεν πέθανε αλλά συνελήφθη από τους Τούρκους. Αποφασίζει να ακολουθήσει την επιστημονική αποστολή του καθηγητή Τζων Άντερσον στην Τουρκία, για να βρει τα ίχνη του...

 


163232_1724041228306_1456643246_1805482_323701_n.j%20%20pg


[video=youtube_share;Nyi_6xybNy0]http://youtu.be/Nyi_6xybNy0

Οι τίτλοι της ταινίας

 


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


"Ολα Και Τη Ζωή Μου Ακόμα"


 


Αισθηματικό μελό του 1963 παραγωγής Νόβακ Φιλμ , σε σκηνοθεσία Νέστορα Μάτσα , σενάριο του ίδιου και του Κώστα Ασημακόπουλου και μουσική του Τάκη Μωράκη. Πρωταγωνιστούν η Χριστίνα Σύλβα , ο Ορέστης Μακρής , η Μίρκα Καλατζοπούλου , η Κατερίνα Βασιλάκου , ο Θανάσης Μυλωνάς , ο Γιώργος Καμπανέλλης , η Μιράντα Μυράτ , ο Αρτέμης Μάτσας κ.α. Η ταινία έκοψε 140.163 εισιτήρια και ήρθε 36η ανάμεσα στις 92 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση : Μια μάνα θυσιάζει την αγάπη της για έναν άντρα επειδή με αυτόν είναι ερωτευμένη και η κόρη της...

 


461.jpg


[video=youtube_share;gdb34NMVIV4]http://youtu.be/gdb34NMVIV4

Οι τίτλοι της ταινίας.
 
"Ορκίζομαι Είμαι Αθώα"

 


Δικαστικό μελό του 1969 παραγωγής Θ. Σύλιας & Υιός , σε σενάριο και σκηνοθεσία Παύλου Παρασχάκη και μουσική Χρήστου Μουραμπά. Πρωταγωνιστούν η Ελένη Προκοπίου , ο Νίκος Δαδινόπουλος , ο Παύλος Λιάρος , ο Γιώργος Κάππης , ο Στέφανος Στρατηγός , ο Θόδωρος Μορίδης , η Μιράντα Μυράτ , η Θεανώ Ιωαννίδου , ο Βασίλης Ανδρεόπουλος , ο Νίκος Τσούκας , ο Μάκης Δεμίρης κ.α. Η ταινία έκοψε 95.370 εισιτήρια και ήρθε 59η ανάμεσα στις 108 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση : Μια νεαρή επαρχιώτισσα πιάνει δουλειά στην Αθήνα, στο σπίτι ενός πλούσιου άντρα. Σύντομα, ο γιος του τελευταίου θα την ερωτευτεί και θα συνδεθεί μαζί της. Μια τραγική παρεξήγηση θα φέρει την κοπέλα στη δεινή θέση της κατηγορούμενης.

 


463.jpg


464.jpg


465.jpg


[video=youtube_share;YGrSlJn4Zik]http://youtu.be/YGrSlJn4Zik

Οι τίτλοι της ταινίας

 


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


"Ορφανή Στους Πέντε Δρόμους"


 


Μελό του 1964 παραγωγής Βασίλη Μπέτσου , σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Κωνσταντίνου και σενάριο Βασίλη Μπέτσου. Πρωταγωνιστούν η Μίρκα Καλατζοπούλου , ο Χρήστος Νέγκας , ο Κώστας Καρράς , ο Ανέστης Βλάχος , η Ηλέκτρα Καλαμίδου , ο Νάσος Κεδράκας , η Μαλαίνα Ανουσάκη , η Δώρα Σιτζάνη , η Τζοβάνα Φραγκούλη κ.α. Η ταινία έκοψε 153.688 εισιτήρια και ήρθε 40η ανάμεσα στις 93 ταινίες της χρονιάς.

 


Υπόθεση : Μια μέγαιρα βασανίζει την τυφλή ψυχοκόρη της με την οποία είναι ερωτευμένος ο ένας από τους δυο γιους της...

 


466.jpg


467.jpg


[video=youtube_share;jFRMYEIjSkU]http://youtu.be/jFRMYEIjSkU

Οι τίτλοι της ταινίας.
 
Πίσω
Μπλουζα