borellus
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 33
Ναι φίλε Johnny..δεν ασχολούμαι με άλλη κονσόλα σπίτι μου! Έχω και SNES αλλά δεν παίζω.. Απλά ήρθε η ώρα να συγκεντρώσω όλα εκείνα τα games που ήθελα αλλά κυκλοφορούσαν στις 30.000 δραχμές τότεjohnny19818 είπε:Πάντως, φίλε borellus και τα 70 που λες μου φαίνονται πολλά, εκτός κι αν δεν έχεις άλλη κονσόλα.
Δυστυχώς όσον αφορά το Super Mario 64 είμαι κι εγώ ένα βήμα πριν το ξαποστείλω. Τελευταία φορά που το έπαιξα, έφτασα μετά κόπων και βασάνων στο πρώτο boss ο οποίος με είχε για κουλουράκι. Θα του δώσω κάποια στιγμή μια τελευταία ευκαιρία αλλά μετά τέλος. Δεν με βόλεψε ο χειρισμός.
Η πλάκα είναι ότι όποτε αγοράζω κάποιο παιχνίδι οι πωλητές ξαφνιάζονται που τους λέω ότι το αγοράζω για να παίξω και να το τερματίσω! Μου λένε ότι οι περισσότεροι απλά τα παίρνουν για συλλογή..δεν θα τα βάλουν ποτέ καν να τα δοκιμάσουν!
Αν έκανα απλά συλλογή, τότε έπρεπε να πάω να πάρω π.χ. όλα τα FIFA games, όλα τα μπασκετάκια, όλα τα NFL, όλα τα NHL, όλα τα golf, όλα τα tennis, όλα τα platform που δεν μου αρέσουν κτλ!!! Δηλαδή θα γέμιζα μια σακούλα με παιχνίδια που θα ήταν άχρηστα για μένα, πετώντας ένα σωρό λεφτά σε μια δύσκολη εποχή!
Αλλά ευτυχώς δεν κάνω αυτό! Αν μελετήσεις τη λίστα με τα παιχνίδια πιστεύω θα βρεις άνετα (ανάλογα και με τα gaming γούστα του καθενός) 50-60 games που θα ήθελες να έχεις..
Για το Super Mario 64 δεν είμαι ειδικός να πω την αλήθεια.. το πήρα τιμητικά ας πούμε επειδή είναι τρομερό παιχνίδι..
Τελικά επειδή δεν είμαι Mario και platform fan το παιχνίδι δεν μου έκανε καμία αίσθηση.. οπότε έπρεπε να φύγει για να μην το λέω ότι το έχω απλά για συλλογή..
Οπότε το μοναδικό platform που παρέμεινε στη συλλογή μου (και δεν θα υπάρξει δεύτερο) είναι το Conker.. αλλά εντάξει.. είναι ιδιαίτερο και διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με όλα τα platform της εποχής!