QueenofHearts
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 876
Πραγματικά δεν ξέρω κι εγώ τι να πρωτοπώ με αυτήν την απίστευτη τύχη μας! Είμαι στ'αλήθεια ενθουσιασμένη με έναν τρόπο απόλυτα παιδικό με όλα αυτά τα μηνύματα που μας γράψατε αγαπητέ Κώστα! Όλο γράφω και σβήνω προσπαθώντας να εκφράσω τη χαρά μου μα και την απέραντη ευγνωμοσύνη μου για τα όσα μας έχετε προσφέρει μέσω του έργου σας και στο τέλος δε ξέρω πόση απʼτη χαρά μου θα μπορέσω να εκφράσω! Θα μπορούσα να γράφω για ώρα για το πόσα προσέφεραν οι εκπομπές αυτές στα παιδικά μου χρόνια και πόσο επηρέασαν την αισθητική και τη σκέψη μου. Απλά θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας δώσατε κάτι τόσο διαφορετικό, κάτι τόσο έντονο, και παιδικά που δεν αφορούσαν έναν ιδανικό "ροζ" κόσμο αλλά εμάς.
Θα χαρώ πολύ αν καταφέρουμε να ξαναδούμε εικόνες από αυτά και όχι απλά από νοσταλγία μιας και απ'τα "παραμύθια της κούκλας" έχω ελάχιστες καθαρές αναμνήσεις, αλλά επειδή θέλω πολύ να δω τώρα ως ενήλικη να δω αν με επηρέασαν τόσο όσο νομίζω. Είναι απίστευτο το πόσα πολλά κάνατε με τόσο φτωχές συνθήκες, μα και πόσο πλούσια σε μηνύματα!
Να'στε καλά και περιμένω με λαχτάρα τα επόμενα μηνύματά σας!
Φώντα σ'αγαπάμε και ευχαριστούμε για το μήνυμά σου!!!
ΥΓ: Τα πρωινάκια η ΕΤ1 μπορεί να μην τα αγάπησε αλλά εγώ ήμουν μεγάλη φαν! 'Οποτε ερχόμουν Ελλάδα ξύπναγα για να τα δω!
Θα χαρώ πολύ αν καταφέρουμε να ξαναδούμε εικόνες από αυτά και όχι απλά από νοσταλγία μιας και απ'τα "παραμύθια της κούκλας" έχω ελάχιστες καθαρές αναμνήσεις, αλλά επειδή θέλω πολύ να δω τώρα ως ενήλικη να δω αν με επηρέασαν τόσο όσο νομίζω. Είναι απίστευτο το πόσα πολλά κάνατε με τόσο φτωχές συνθήκες, μα και πόσο πλούσια σε μηνύματα!
Να'στε καλά και περιμένω με λαχτάρα τα επόμενα μηνύματά σας!
Φώντα σ'αγαπάμε και ευχαριστούμε για το μήνυμά σου!!!
ΥΓ: Τα πρωινάκια η ΕΤ1 μπορεί να μην τα αγάπησε αλλά εγώ ήμουν μεγάλη φαν! 'Οποτε ερχόμουν Ελλάδα ξύπναγα για να τα δω!