Δυστυχώς (και με όλο το θάρρος που απαντώ εγώ) δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο στο βιβλίο, το οποίο βιβλίο δεν αναφέρει καμία παιδική σειρά (ούτε Ταξίδι στη χώρα με τα μαύρα και τα άσπρα τετράγωνα, ούτε Ιόλη, ούτε Θησαυρό της Βαγίας γκρ.....Dominion είπε:Ίσως ο John Alepou που έχει το βιβλίο των τηλεοπτικών σειρών να μπορεί να κάνει κάτι, εγώ βασίζομαι κυρίως στη μνήμη μου (δεν μπορείς να σαι πάντα βέβαιος)
mhmerotategiatipino είπε:Δυστυχώς (και με όλο το θάρρος που απαντώ εγώ) δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο στο βιβλίο, το οποίο βιβλίο δεν αναφέρει καμία παιδική σειρά (ούτε Ταξίδι στη χώρα με τα μαύρα και τα άσπρα τετράγωνα, ούτε Ιόλη, ούτε Θησαυρό της Βαγίας γκρ.....
Και τώρα που διάβασα όλο το φόρουμ κι έμεινα άφωνος με τη συμμετοχή του κυρίου Κώστα ειλικρινά χαίρομαι που με αφήνετε να μοιράζομαι κι εγώ τη δική μου συγκίνηση. Κύριε Κώστα, η κιβωτός της μνήμης χτίζεται σιγά σιγά από πρωτομάστορες που δεν μάχονται στο μέτωπο αλλά στα μετόπισθεν. Κι η μάχη κρίνεται και στο πεδίο αλλά και στο γραφείο. Όταν ένα παιδί (γιατί μετά από 30 και 40 χρόνια εξακολουθεί να είναι παιδί) αναπολεί τις στιγμές που του δίδαξαν κάτι, το επιμόρφωσαν, το βοήθησαν να ολοκληρωθεί σαν προσωπικότητα και τις αποζητά, είτε είναι εικόνες, είτε άνθρωποι, πολύ απλά νιώθει να επιστρέψει σε αυτές, όπως το κοτοπουλάκι στη μάνα του σε ώρα βροχής. Δεν είστε παροπλισμένος, δεν είστε στην άλλη όχθη του ποταμού. Ακόμη κι αν κάποιοι κοντόφθαλμοι σας απομάκρυναν, δε σας εξουδετέρωσαν. Απόδειξη είναι το δάκρυ, η χαρά, η αγάπη, ο ενθουσιασμός των παιδιών που σας υποδέχτηκαν στο φόρουμ. Και φυσικά όπως κάθε μοναχικός καβαλάρης καλείστε να πολεμήσετε τους ανεμόμυλους με ελάχιστη βοηθεια αλλά με πολλούς συμμάχους. Καλωσορίσατε και συγχαρητήρια για το site. Μακάρι να είχα χρήματα να υλοποιήσω όλα τα εκδοτικά προγράμματα που έχετε στο μυαλό σας και γενικά να βοηθήσω στην έντυπη ή και ηλεκτρονική διατήρηση της παιδικής μας μνήμης.
xarhs_xs είπε:Γεια σε όλους.Είχα πολύ καιρό να μπώ στο σιτε κι εχω πάθει σοκ. Την Κυριακή που μας πέρασε μνημόνευα τον Φόντα Λαδομπρακόπουλο γιατί είδα φωτογραφία του στο ένθετο περιοδικό της εφημερίδας ΘΕΜΑ. Ανοίγω τη σελίδα και τον βρίσκω εδώ!!!!!!!!
Κύριε Λαδόπουλε Θα ζήσετε χίλια χρόνια!!!! Θυμάμαι με τις ξαδέρφες μου σας στέλναμε γράμμα στην εκπομπή σας και σας βάζαμε και ασπιρίνη μέσα στο γράμμα γιατί πάντα είσασταν με κασκόλ και βήχατε,ως Φόντας!!!!!!!
Παραπάνω γράφεται κάτι πολύ ωραο:
Κάντε τη νοσταλγία σας απαίτηση!
Ο Ελληνικός λαός διψά για την επιστροφή της ΚΟΥΚΛΑΣ. Είστε ο μόνος που μπορείτε να βοηθήσετε. Δώστε μας λίγα λεπτά απο κούκλα, και απαλάξτε μας από τους παιδικούς μας εφιάλτες που ακόμη μας βασανίζουν
Και συνεχίζω να έχω αναπάντητα ερωτήματα: Θα δούμε βίντεο της κουκλας μέσα στο 2008 (έστω και dvd!!!!LOL!!!!),
H κούκλα είχε όνομα τότε(Μαρία,Κατίνα,Χρυσούλα)?
Ως παιχνίδι υπάρχει η κούκλα,την έχει κάποιος φυλάξει η αγνοείται?????
Η βασίλισσα κούκλα πρέπει να ξυπνήσει από τα κρύα μπουντρούμια της Αγίας Παρασκευής (μεγάλη η χάρη της) όπου στεγάζεται η ΕΡΤ και να επιστρέψει στο θρόνο της, στην πρωινή ζώνη με δική της καθημερινή εκπομπή, απέναντι απο τις ζωντανές βασίλισσες Μενεγάκη,Μελέτη και το ζωντανό βασιλιά Αρναούτογλου. Θα γίνει μεγάλος πόλεμος με την επιστροφή της
Ο λαός και η AGB από τώρα δίνει την πρωτιά στην ΚΟΥΚΛΑ
Matilda Percy είπε:Μιά άλλη φορά, έτσι γι αστείο, είχε ζητήσει ο Φώντας να του στείλουν κανένα πορτοκάλι. λόγω βιταμινών C, γιατί ήταν κρυωμένος... Θα φανεί υπερβολικό αλλά, μου τηλεφώνησαν από το θυρωρείο της ΕΡΤ και μου είπαν να μη το ξαναπώ, γιατί ερχόντουσαν αυτοκίνητα γονιών με πορτοκάλια!
Mα ειναι τοσο γλυκες αυτες οι παιδικες ψυχουλες που συμπασχουν με τους αγαπημενους ηρωες τους. Φανταστειτε ποσο θα γκρινιαζαν στους γονεις τους, ωστε να τους αναγκασουν να πανε τα πορτοκαλια στην ΕΡΤ. Τα παιδια ζουν πραγματικα την καθε λεπτομερεια με τον δικο τους εντονο τροπο. Ειναι πραγματικα συγκινητικα ολα αυτα.xarhs_xs είπε:Θυμάμαι με τις ξαδέρφες μου σας στέλναμε γράμμα στην εκπομπή σας και σας βάζαμε και ασπιρίνη μέσα στο γράμμα γιατί πάντα είσασταν με κασκόλ και βήχατε,ως Φόντας!!!!!!!
Και συνεχίζω να έχω αναπάντητα ερωτήματα: Θα δούμε βίντεο της κουκλας μέσα στο 2008 (έστω και dvd!!!!LOL!!!!),
H κούκλα είχε όνομα τότε(Μαρία,Κατίνα,Χρυσούλα)?
Ως παιχνίδι υπάρχει η κούκλα,την έχει κάποιος φυλάξει η αγνοείται?????
Domniki είπε:Mα ειναι τοσο γλυκες αυτες οι παιδικες ψυχουλες που συμπασχουν με τους αγαπημενους ηρωες τους. Φανταστειτε ποσο θα γκρινιαζαν στους γονεις τους, ωστε να τους αναγκασουν να πανε τα πορτοκαλια στην ΕΡΤ. Τα παιδια ζουν πραγματικα την καθε λεπτομερεια με τον δικο τους εντονο τροπο. Ειναι πραγματικα συγκινητικα ολα αυτα.
Αληθεια τι εγινε η κουκλα? Εχει δικιο ο xarhs_xs που αναρωτιεται