Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πολύ σωστός !vagosgta3 είπε:Η πλακα ειναι οτι ο βασικος εχθρος της Microsoft ειναι τα ιδια τα XP μετα ερχονται Linux και Mac-OS,ηδη εχω δει οτι πολλοι υπολογιστες και ειδικα τα netbooks βγαινουν με ΧΡ αλλα και με Linux,και οσους ξερω με τα Vista Δεν ηταν ευχαριστημενοι και γυρισαν στα XP
Αυτό μάλον δείχνει bug (ή μάλλον memory leak) του browser στα 7 (που υπ' όψην ότι ακόμα είναι σε beta).vagosgta3 είπε:nkarytia
Εγω εβαλα τα 7 σε μηχανημα με XP που το εχω μονο για internet στην αρχη ολα πηγαιναν θαυμα αλλα οσο παιρνουσε η ωρα με χρηση μονο browser αρχιζαν σιγα σιγα ολα να σερνoνται μεχρι και η "εναρξη",και πριν στο ιδιο μηχανημα ειχα vista και δεν ειχα τετοιο προβλημα αλλα το ειχα βγαλει γιατι χρησιμοποιουσα πολλα προγραμματα μαζι και δεν ελεγε μεσω vista.
Μπα. Ούτε στο ελάχιστο. Δεν με ενδιαφέρουν οι κονσόλες. Gaming = PC και πάλι PC.falcon030gr είπε:Μάλλον να αρκεστεί στο ΧΒΟΧ και να αφήσει τα λειτουργικά. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Linux (Mint για τα Atariα μας...)Και σιγά μη τους πληρώσω το (δυσ)λειτουργικό....άρε UBUNTU που θέλετε!!!
Και ομως Μανο εχει εξηγηθει παμπολες φορες και με μεγαλη σαφηνεια.Φυσικά,το γιατί "πρέπει" να λείπει ο ΙΕ από τα Ευρωπαϊκά "7" κανείς δε το εξηγεί με σαφήνεια....
Εγώ πάντως την petition την είχα υπογράψει... Νομίζω ότι τώρα έγινε πιο σαφές ποιους εννοώ. Δυστυχώς δεν είναι εύκολο σε τέτοια θέματα να ξεφύγεις από την πολιτική συζήτηση..Paspartoo είπε:Οι δικοι μας αντεδρασαν για μηνες οσο μπορουσαν Christo - εκτος αν εννοεις τους "δικους" μας που βρισκονταν στην αιθουσα της ψηφοφοριας .... δυστυχως αν γραψω και αλλα θα πρεπει να τα σβησω ως πολιτικη κουβεντα...