Τεχνητή νοημοσύνη: θα είναι κάποτε εφικτή;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας demis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τι εννοείς να έχουν δημιουργήσει δικό τους ζωντανό πλάσμα; Ο άνθρωπος δεν έχει αυτή τη δυνατότητα να δημιουργεί νέα πλάσματα εκτός από νέους ανθρώπους. Με το dna μπορούν να φέρουν στην ζωή ζώα (όπως έγινε και το πρόβατο dolly) αλλά και πάλι δεν είναι δημιουργία από το μηδέν. Τα τσιπ δεν είναι συμβατά με τον ανθρώπινο εγκέφαλο και με ποιό τρόπο θα συνδεθεί ένα τσίπ με τετράκις νευρώνες;

Τι εννοείς να έχουν δημιουργήσει δικό τους ζωντανό πλάσμα; Ο άνθρωπος δεν έχει αυτή τη δυνατότητα να δημιουργεί νέα πλάσματα εκτός από νέους ανθρώπους. Με το dna μπορούν να φέρουν στην ζωή ζώα (όπως έγινε και το πρόβατο dolly) αλλά και πάλι δεν είναι δημιουργία από το μηδέν. Τα τσιπ δεν είναι συμβατά με τον ανθρώπινο εγκέφαλο και με ποιό τρόπο θα συνδεθεί ένα τσίπ με τετράκις νευρώνες;

Εννοώ κάποιο οργανισμό ή κάποιο υλικό ή κάτι άλλο το οποίο θα το δημιουργήσουν να αντιδρά ως ζωντανός οργανισμός. Ακόμα και το DNA το κωδικοποίησαν για μεταφορά. Το τσιπ ή την νοημοσύνη του μπορούν να την μεταφέρουν με πολλούς τρόπους, ένας απο αυτούς είναι και η συσκευή των Γερμανών. Με λίγα λόγια πολύ πιθανόν να μπορούν να μεταφέρουν αντικείμενα ή οργανισμούς ή οργανικές μορφές απο ένα μέρος στο άλλο.

Όντως πιστεύω σε αυτό που λέει ο @Blue Max ότι οι κβαντική υπολογιστές και η κβαντική τηλεμεταφορά είναι το μέλλον για πολλά πράγματα που μέχρι τώρα μας φαίνονταν αδύνατον να συμβούν.

Έκανα ένα edit στο προηγούμενο post μου διάβασε το πάλι.

Τελευταία επεξεργασία:
Λοιπον κυριοι, πολυ φοβησιμα ολα αυτα, ασε που που επεσαν βαρια. Εκεινο για το οποιο θαθελα να εμηνερωθω, ειναι ποτε θα μπορω να βρω στον Κωτσοβολο (με δοσεις) καμια Σοφια που να μαγειρευει, πλενει, σιδερωνει, καθαρριζει κτλ, αλλα ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ (και κανα μασαζακι σε πιο εξεληγμενο μοντελο δεν θα με χαλαγε). Για να βαλω επι τελους κι εγω ενα νοικοκυροκοριτσο στο σπιτι. Μεχρι τοτε, καλα ειμαι με το Age of Empires, αντε και κανα Witcher, τα μαστορεματα σε κανα παλαιο πισακι και το μονταρισμα στο PC κανενος φιλου

Πίσω
Μπλουζα