Τεχνητή νοημοσύνη: θα είναι κάποτε εφικτή;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας demis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
εγώ δεν πιστεύω ότι θα δούμε ποτέ, τουλάχιστον στο προσεχές μέλλον, ρομπότ ανθρωπόμορφα, που συμπεριφέρονται ως κανονικοί άνθρωποι, κάνουν συζητήσεις κλπ. όπως μας παρουσιάζονται στις ταινίες και τα βιβλία δηλ. όπως ο R2D2 (Star wars) Data (Star Trek) κλπ. ή υπέρ-ευφυείς υπολογιστές που σκέπτονται ως άνθρωποι (War Games, Terminator series, Alien κλπ.) και το κύριο εμπόδιο είναι....η ψυχή που έχουν μόνο τα ζωντανά όντα. κι έτσι δεν μπορεί ο άνθρωπος, σαν χαλίφης στη θέση του χαλίφη, να εμφυσήσει ζωή στο δημιούργημα του.

Στο παρακάτω βίντεο ένας AI φωνητικός κλώνος του Κίσιννγκερ παρουσιάζει το μεταθανάτιο βιβλίο του «Genesis», που αφορά την επέλαση της τεχνητής νοημοσύνης.

Όπως θα δείτε στο βίντεο ο «ΑΙ Κίσινγκερ» επικαλείται τον κλασσικό αρχαιοελληνικό μύθο του Μίδα..

First Look: Kissinger's final warning in new book on AI

Kissinger warns that humanity is "trying to wield a power it cannot possibly understand."

Τελευταία επεξεργασία:
εγώ δεν πιστεύω ότι θα δούμε ποτέ, τουλάχιστον στο προσεχές μέλλον, ρομπότ ανθρωπόμορφα, που συμπεριφέρονται ως κανονικοί άνθρωποι, κάνουν συζητήσεις κλπ. όπως μας παρουσιάζονται στις ταινίες και τα βιβλία δηλ. όπως ο R2D2 (Star wars) Data (Star Trek) κλπ. ή υπέρ-ευφυείς υπολογιστές που σκέπτονται ως άνθρωποι (War Games, Terminator series, Alien κλπ.) και το κύριο εμπόδιο είναι....η ψυχή που έχουν μόνο τα ζωντανά όντα. κι έτσι δεν μπορεί ο άνθρωπος, σαν χαλίφης στη θέση του χαλίφη, να εμφυσήσει ζωή στο δημιούργημα του.
Kριμα, ρε γαμοτη μου! Τουλαχιστον παιζει, να μας αξιωσει, ο μεγαλοδυναμος, να δουμε κατι σε Ρομποκοπ?

90

Τελευταία επεξεργασία:
Kριμα, ρε γαμοτη μου! Τουλαχιστον παιζει, να μας αξιωσει, ο μεγαλοδυναμος, να δουμε κατι σε Ρομποκοπ?
σε robocop εντάξει θα ήταν αρκεί να μην τρέχει τίποτα Windows 11 και βγάζει μπλε οθόνες! εγώ θα φοβηθώ άμα βγάλουν ρομπότ ηλεκτρολόγους που θα σκάβουν με σφυροκάλεμο!

σε robocop εντάξει θα ήταν αρκεί να μην τρέχει τίποτα Windows 11 και βγάζει μπλε οθόνες! εγώ θα φοβηθώ άμα βγάλουν ρομπότ ηλεκτρολόγους που θα σκάβουν με σφυροκάλεμο!

O Ρομποκοπ είναι ήδη ΕΔΩ! :biglaugh:

Τελευταία επεξεργασία:
O Ρομποκοπ είναι ήδη ΕΔΩ! :biglaugh:
Καλα, κι αυτη η κοπελα δεν μπορουσε να κανει μια χρααπ και να του7 κοψει μια τουφα απο τα μαλια του, ωστε να χασει την δυναμη του? Εκατσε κι εφαγε τοσο ξυλο? Α ρε ατιμα σεναρια

Πίσω
Μπλουζα