Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Μια ειναι η απαντηση σε αυτο. Ουτε ρυθμισεις, ουτε απενεφγοποιησεις. Καταργηση του Gmail, ΟΛΟΙ και τελος
Kαμια υπηρεσία email δεν ειναι ασφαλης. Εδω βάζουν χερι σε υπηρεσιες IM, γιατί οχι και στο email.Μια ειναι η απαντηση σε αυτο. Ουτε ρυθμισεις, ουτε απενεφγοποιησεις. Καταργηση του Gmail, ΟΛΟΙ και τελος
Εγω μικρος, εμαθα για τον Αιγυπτιακο πολιτισμο, απο ενα βιβλιο/περιοδικο, με ομορφη εικονογραφηση, που εδινε τοτε το απορυπαντικο ROL. Μεζευες τα κουπονια απο τεσσερα κουτια απορυπαντηκου, τα πηγαινες στο μπακαλικο και ο μπακαλης σου εδινε το βιβλιο. Γενικος τιτλος του βιβλιου "Ημουν κι εγω εκει". Μερικα απο αυτα, αρχαια Ρωμη, Μυκηναικος πολιτισμος, Κρητη και Μινοταυρος, με τους Ουννους του Αττιλα κ.α.όταν ήμουν μικρός ήθελα να μάθω για τον αρχαίο αιγυπτιακό πολιτισμό.
... κάποιοι παλιοί, ίσως να θυμούνται την αντίδραση της Ορθόδοξης Εκκλησίας για την τηλεόραση..... την απλή ΔΗΜΟΣΙΑ τηλεόραση, τότε που είχαμε δύο μόνο κανάλια....Μάλιστα..
![]()
Η Μητρόπολη Ν. Ιωνίας παρουσιάζει πρώτο ΑΙ εργαλείο για θέματα πίστης
Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας παρουσιάζει το «ΛΟΓΟΣ - LOGOS», ένα ψηφιακό εργαλείο βασισμένο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση σε θεολογικά θέματα, σε σύμπραξη με το Εργαστήριο ΤΠΕ ΗΡΩΝ.www.businessdaily.gr
![]()
«ΛΟΓΟΣ – LOGOS»: Η Ι.Μ. Νέας Ιωνίας δημιουργεί το πρώτο εργαλείο «Τεχνητής Νοημοσύνης» για θέματα πίστεως
Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος εγκαινιάζει το «ΛΟΓΟΣ – LOGOS», ένα καινοτόμο ψηφιακό εργαλείο πνευματικής αναφοράς, που αξιοποιεί τις δυνατότητες της Τεχ…www.nif.gr
![]()
ChatGPT - Logos
Ο ΛΟΓΟΣ είναι ένα ψηφιακό εργαλείο πνευματικής αναφοράς που αξιοποιεί την Τεχνητή Νοημοσύνη για θεολογική και εκκλησιαστική ενημέρωση, βασισμένη στην Ορθόδοξη Παράδοση. Δημιουργήθηκε από τη Μητρόπολη Ν. Ιωνίας και το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων.chatgpt.com
![]()