Της Ελλάδος τα Παιδιά (1993 ANT1)

Κορυφαίο επεισόδιο αυτό με τον Τσάκωνα ως Μπιτζιμπιτζίδη, μεγαλοστέλεχος που όλοι θέλουν να καλοπιάσουν, γιατί ήταν το κορυφαίο βύσμα στην Αεροπορία. Η περούκα του τιτανομεγιστοτεράστιου Τσάκωνα , όλα τα λεφτά και η ιαχή γεμάτη δέος και τρόμο ''ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΙΤΖΙΜΠΙΤΖΙΔΗΣ!!'' έγινε μότο της παρέας μου.

Λατρεμένες ατάκες απο Πλαπούτα :''Ρε παιδιά , μήπως δεν είναι σωστό; μήπως θα εκθέσουμε τον Κάκκαλο;'' όταν επρόκειτο να κάνουν καμιά λαμογιά και '' Εγώ γι' αυτό σπούδασα Κοινωνιολογία στη Φλωρεντία''; όταν ήθελε να αποφύγει αγγαρίες.
 
Στο τέλος του Α κύκλου δεν υποτίθεται πως απολύονται; Στο Β γιατί υπηρετούν ξανά;
 
Αρχισα να ξαναβλέπω τη σειρά πάλι.Αυτή τη φορά με μελαγχολία ,μου φένετε τόσο προσφατο το 1994 κ ομος απο τοτε βαλαμε 17 χρονια στην πλατη!

Οντας μεσιλικες σήμερα οι βλάχος -Ντάλλας-Πλαπούτας , ο "Χλαπάτσας" ο οποιος ειταν γειτονας με τη Γιαγιά μου εμενε στο κεντρο της Αθήνας άρχιζε να ασπρίζει εδω και μια 10ετια! Κ ομος οι ατάκες τους γράψανε ιστορια! Το σήριαλ "πουλάει" και στην νεα γενιά καθώς ο αδερφος μου γενημένος το 1993 παρακολουθει ανελιπώς τις φετινές επαναλήψεις!

Ο Α' κυκλος καλλήτερος κατά τι γνώμι μου και οντος σωστή η παρατήρηση που ειπε ο φίλος πιο πριν ,αφού απολιθηκαν οι σμηνίτες τοτε προν τι και η 2η σεζον?

Μια σειρα (οπος και οι μεν και οι δεν) οπου οποιδήποτε ριμεικ στο μελλον νομίζω οτι δεν έχει τύχη! Να θήμσω το πιο προσφατο παράδειγμα με τη "Λούφα" οπου περασε αλλά δεν άγγιξε στο ελάχιστο την ταινία του 1984!
 
Και για μένα ήταν πολύ καλύτερος ο πρώτος κύκλος επεισοδίων.
 
Ο πρώτος κύκλος ήταν σαφώς ανώτερος, ίσως γιατί η σειρά φτιάχτηκε μόνο για έναν. Τελικά δεν είμαι η μόνη (σημειωτέων είμαι κοπέλα) που το παρατήρησα. Γιατί είχα διαρκώς αυτή την απορία.
 
Χθές προβλήθηκε το επισόδειο "Φίλος έκραζε τον φίλο" ,το οποιο κατά τη γνώμη μου το χειρότερο επισόδειο και των 2 σεζόν!Χωρίς εμπνευση και χωρίς λόγο υπαρξης! Προσποιοιτοι διαλογοι και νηπιακό χιούμορ!
 
Για θυμησε μας λιγο την υποθεση
 
Η υποθεση του επεισοδιου "φιλος εκραζε τον φιλο"ειναι η εξης:Ο τζαζλεας φωναζει τον κακαλο στο γραφειο του και του αναθετη να γραψει και να πει εναν λογο για την φιλια και ο κακαλος αναθετει αυτη την δουλεια στους σμηνιτες.Ο καραβανεας εχει καποια σεξουαλικα προβληματα με την γκομενα του την κωκω και οτι δεν εχει καποιον φιλο να τα πει και ο κακαλος του απανταει οτι ειναι αυτος φιλος του.ο καραβανεας συγκηνημενος του λεει το προβλημα του και ο κακαλος του δηνει σημβουλες και τον στελνει να παρει καποια προκλητικα σωρουχα.Μετα μεσα απο διαφορες παρεξηγησης οι σμηνιτες και γενικα ολοι βγαζουν το συμπερασμα οτι ο κακαλος ειναι gay και οτι εχει δεσμο με τον καραβανεα.

Συμφωνω με τον video80 και θεωρω και γω οτι ειναι απο τα χειροτερα επεσοδια.Ακομα και το τελος του επεισοδιου ειναι χωρις νοημα και ανουσιο.
 
Όντως το χειρότερο επεισόδιο, συμφωνώ απολύτως.
 
Μόλις είδα στο site του ΑΝΤ1 ότι η σειρά "Της Ελλάδος Τα Παιδιά" δεν θα αντικατασταθεί από άλλο σίριαλ αλλά ότι θα προβληθεί από τις 14 Νοεμβρίου από την αρχή.
 
DianaTheSuperstar91 είπε:
Μόλις είδα στο site του ΑΝΤ1 ότι η σειρά "Της Ελλάδος Τα Παιδιά" δεν θα αντικατασταθεί από άλλο σίριαλ αλλά ότι θα προβληθεί από τις 14 Νοεμβρίου από την αρχή.
Μεγάλη βλακεία αν το κανει το κανάλι.

Diana εσύ που χεις τα μέσα μπορείς να τους πιέσεις να προβάλουν τους "Μεν και τους δέν"? Αστιεύομαι φισικά. Εγώ βλεπω ανελιπως μεν και δεν κάθε μέρα έχω πάθει εξάρτηση.
 
video80 είπε:
Μεγάλη βλακεία αν το κανει το κανάλι.Diana εσύ που χεις τα μέσα μπορείς να τους πιέσεις να προβάλουν τους "Μεν και τους δέν"? Αστιεύομαι φισικά. Εγώ βλεπω ανελιπως μεν και δεν κάθε μέρα έχω πάθει εξάρτηση.
αυτα κανει συνεχεια

εδω και χρονια βαζει το μεσημερι 3 σειρες συνεχεια,σαυτο θα κολλησει?
 
O Ant1 σαν σταθμος καταντησε πραγματικα να τον λυπασαι.Εδω και γω δεν ξερω ποσες φορες γιατι εχω χασει το μετρημα εχουν βαλει ξανα απο την αρχη το καφε της χαρας.Και ποτε δεν το αφηνουν να τελειωση φτανη μεχρι καποιο σημειο και μετα το ξαναβαζουν απο την αρχη.Εχει καταντηση αηδια πια.
 
metalcandyman είπε:
O Ant1 σαν σταθμος καταντησε πραγματικα να τον λυπασαι.Εδω και γω δεν ξερω ποσες φορες γιατι εχω χασει το μετρημα εχουν βαλει ξανα απο την αρχη το καφε της χαρας.Και ποτε δεν το αφηνουν να τελειωση φτανη μεχρι καποιο σημειο και μετα το ξαναβαζουν απο την αρχη.Εχει καταντηση αηδια πια.
και νομιζω οτι το βαζουν και τα μεσανυχτα.

ολες τις σειρες αυτες τις μεσημεριανες τις βαρεθηκα

το οτι ξεκιναει ξανα το Της Ελλαδος τα παιδια ειναι ευκαιρια να δω καποια επεισοδια που δεν τα ειδα

στην επαναληψη και για να τα βαρεθω πρεπει να τα δειξει χρονια συνεχομενα ο Αντενα
 
Λογικά πρέπει να πηγαίνει καλά και σε θεαματικότητα για να το βάζουν ξανά από την αρχή.
 
Κι εμένα μου αρεσε ο πρώτος κύκλος επεισοδίων ''Της Ελλάδος τα παιδιά''.
 
To μόνο καλό που έκανε ο Ant1 τον τελευταίο καιρό,ήταν που ανέβασε πάρα πολλές σειρές στο ηλεκτρονικό αρχείο του.
 
Τρέιλερ για την κωμική σειρά του ΑΝΤ1


((Της Ελλάδος Τα Παιδιά))



μεταδόθηκε το 1994


[video=youtube_share;8xOdRYFddMc]http://youtu.be/8xOdRYFddMc
 
Ξέρει κανείς ποιο είναι το ορχηστρικό κομμάτι που ακούγεται από το 8:00 και μετά; Ακούγεται και σε άλλα επεισόδια της σειράς και δεν μπορώ να το βρω πουθενά![video=youtube;wbrcOfgF-G0]

 
Της Ελλάδος τα Παιδιά και... retro video game !!!

Χρόνια τώρα έχω την εξής απορία. Στην σειρά Της Ελλάδος Τα Παιδιά και συγκεκριμένα στο επεισόδιο "Ο Δράκος του Κ.Ψ.Μ." (κορυφαίο επεισόδιο :D ), ο Πλαπούτας υποδύεται έναν αφηγητή. Προς το τέλος του επεισοδίου παίζει κάποιο παιχνίδι είτε σε PC είτε κάποιο home computer. Το μόνο στοιχείο είναι η μουσική που ακούγεται από πίσω. http://www.youtube.com/watch?v=GHSdrw1sr5Q

Στο παραπάνω βίντεο και συγκεκριμένα στο 23:50 είναι το κομμάτι που λέω. Η μουσική είναι γνώριμη (ίσως επειδή έχω δει άπειρες φορές όλα τα επεισόδια της σειράς :D ), αλλά τόσα χρόνια δεν έχω καταλάβει από που είναι.

Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει :p ;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα