Τι ακούω απόψε ...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας don dokken
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Sandra-Stop for a minute
από τα πιο υπέροχα της Σάντρα, Michel Cretu βεβαίως-βεβαίως! Και το βίντεοκλιπ έχει αποσπάσματα από τη διάσημη τηλεοπτική σειρά της γερμανικής τηλεόρασης "Tatort"!(σημαίνει ο "τόπος του εγκλήματος") δεν την έχω δει ποτέ αλλά έχω ακούσει πολλά γι' αυτή! (τη σειρά όχι τη Σάντρα! αυτήν έτσι κι αλλιώς δεν την έχω δει!)

Janis Joplin - A Woman Left Lonely, απο τον δισκο Pearl (1971) που κυκλοφόρησε μετα το θανατο της.

Ενα περίεργο πράγμα, να μου λείπει κάποιος που δεν γνώρισα ποτε και μάλιστα είχε πεθανει πριν γεννηθω...

Ρε παλιόπαιδα τί καταπληκτική μουσική βάζετε! Πάντα το'λεγα ότι από τότε που γράφτηκα εδώ, οι μουσικές μου γνώσεις έχουν απογειωθεί!

Συνεχίζω με καλό ΕΛΛΗΝΙΚΟ χέβι μέταλ:

....τώρα που σ'εμαθα απ'εξω και καΛΛΛά..... (για τη Γκάμπγια πάει αυτό το "καΛΛΛά" :eviltongue:)

.....aAaAaAaAaAaAaAaAaAaAaAaAaAaAaAaAaAaA.....φήμες λένε ότι ο Tate ακόμα ουρλιάζει.

Νταλάρας-Κάπου νυχτώνει
αυτή τη φορά όμως το ακούω από το γιουτούμπι. δεν λέει να τρέχω συνέχεια να παίρνω δίσκους! και στο Μοναστηράκι, φυσικά, δεν μπορώ να πάω, και να θέλω ακόμη.

Bob Marley - Iron Lion Zion, single (1992). Το τραγουδι ειχε αρχικα ηχογραφηθει το 1973 αλλα εμεινε ακυκλοφορητο μεχρι το 1992 στο box set Songs of Freedom. Η εκδοση που ακουμε ειναι remix που κυκλοφορησε σε single την ιδια χρονια.

Δεν ειμαι ο μεγαλυτερος οπαδος της reggae, αλλα οι εκδοσεις με rock ενορχηστρωσεις/overdubs (και τα remixes) ειναι αρκετα ενδιαφερουσες.

Ήσυχα κι απόψε. Soul για όσους ξενυχτάνε (με ατμόσφαιρα ή χωρίς...*)

Marvin Gaye - Let's get it on (1973)

* φήμες λένε ότι μετά την κυκλοφορία αυτού του τραγουδιού οι γεννήσεις υπερδιπλασιάστηκαν (τουλάχιστον στις ΗΠΑ) ;)

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα