Blue Max
The King of Retro®
- Αντιδράσεις
- 16.496
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Εξαιρετικά ενδιαφέρον.. διασκευή του Ποτέ ποτέ ποτέ στα κινέζικαΝίκος Ιγνατιαδης στα κινέζικα (καντονεζικα)
Και εδώ στα ολλανδικά , όπως έχει ήδη ειπωθεί πριν από λίγο καιρό σε άλλο postΕξαιρετικά ενδιαφέρον.. διασκευή του Ποτέ ποτέ ποτέ στα κινέζικα
Η μετάφραση στα αγγλικά βγάζει Don't watch me leave Vivian Chow
Ποτέ ποτέ ποτέ - Γιάννης Πάριος & Ελένη Δήμου
Στίχοι, μουσική : Νίκος Ιγνατιάδης
Vinyl, LP, Album, Minos – MSM 661, 1987
![]()
Γιάννης Πάριος , Μουσική Νίκος Ιγνατιάδης - Όλα Για Τον Έρωτα
View credits, reviews, tracks and shop for the 1987 Vinyl release of "Όλα Για Τον Έρωτα" on Discogs.www.discogs.com
Μου αρέσει πολύ αυτό, είχα καιρό να το ακούσω!Thomas Dolby
The Ronettes - Be My Baby | Colorized (1964)Αυτές τις μέρες έχω κολλήσει με μια σχετικά πρόσφατη για τα δεδομένα του φόρουμ (δεκα ετών μόλις) ισπανική σειρά που διαδραματίζεται κατά τέλη της δεκαετίας του 50 με αρχές 60 και η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από έναν οίκο μόδας στη Μαδρίτη. Κοντά στα υπέροχα κοστούμια/αυτοκίνητα/διακοσμήσεις της εποχής που χαζεύω σε κάθε επεισόδιο έχω ταυτόχρονα και τη χαρά να ακούω τόσο κάποια πανέμορφα τζαζ κομμάτια όσο και διάφορα χιτάκια που ξεσήκωναν τους νέους της δεκαετίας. Σήμερα λοιπόν από το απόγευμα μου έχει κολλήσει στο μυαλό το παρακάτω.
The Ronettes - You Are The One