Τι απέγιναν αυτές οι τραγουδίστριες?

Βρέθηκε το clip Άγγελος Ξανθός της Άντζυς Σαμίου!!!! :D
 
thebest20 είπε:
Taksidiotis μήπως ξέρεις περισσότερα για τη Δάφνη,πχ το επίθετό της,και την ηλικία της?Ίσως έχει και facebook ή twitter για να τη βρούμε!
δαφνη πολυκανδριωτη και ειναι κορη του συνθετη πολυκανδριωτη ισως ετσι τη βρειτε πιο ευκολα
 
Δεν βρισκω πληροφοριες για τη Βουλα Στρατη. Μελαχροινη τραγουδιστρια καπου στα τελη 70 αρχες 80 (?) που πρεπει να δημιουργουσε τοπικα Ναγκασακι οπου τραγουδουσε.

 
Τη μια την γνώρισα σε παλιές ελληνικές ταινίες. Τη δεύτερη... στο youtube εντελώς τυχαία. Δεν ξέρω αν έχουμε αναφέρει πάλι τη Μαρίνα και τη Τζέσικα... αλλά τι να κάνω που τις λατρεύω!!!!


Sorry που παραπήγα πίσω στο χρόνο... Αλλά η αγάπη δεν κρύβεται!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επεσα πανω σε ενα 70s κομματι με Tull φλαουτιες και γενικα πολυ καλη ενορχησρτωση, ελαφρως καλτ στιχους. Το εξωφυλλο ηταν ακομα πιο ενδιαφερον!

Η τραγουδιστρια λεγοταν Τζεσσικα και ο δισκος "Ελα τωρα που δε θες"


Ξερει κανεις τι απεγινε αυτη η ψυχη?
η τζεσσικα εχει χρονια αποσυρθει παντρεμενει ποια στη κρητη οπου και καταγεται υπαρχει το προφιλ της στο φαις μπουκ και ειναι φιλη μου παραμενει κουκλα και ξανθια ποια
 
το lp της Τζέσσικα έλα τώρα που δε θες είναι πάρα πολύ καλό με μια Τζέσσικα κούκλα στο εξώφυλλο.Επίσης είναι εξαιρετικά σπάνιο και τα ελάχιστα που υπάρχουν πωλούνται μέχρι και 700 ευρω ! Το απόκτησα πριν ένα μήνα περίπου μετά από χρόνια αναζήτησης σε mint κατάσταση για 110 ευρω.
 
Πίσω
Μπλουζα