Always Somewhere
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 10.703
Eσυ είσαι καλύτερα από όλους μας νομιζωΕγω παλι ειμαι με καποιον που ζει με γατες στα Ψαρα.
Καθολου ασχημο, ε;
Καλά κάνε όνειρα, δεν είναι έτσι ή ζωή του ναυαγου
Όντως! Και εγώ φώκια στη Μύκονο (και ας μην έχω πάει ποτέ, όχι μόνο σαν φώκια......).Πολλές φώκιες μαζευτήκαμε εδώ μέσα.
Γιατί βρε , φερεσαι έτσι: ιδού θα βάζα εγώ στολή bigfoot , θα κρυβομουν μέσα στα αρκουδοπουρναρα και στα ελάτια του Ορεγκον και συ θα με βγαζες βιντεακι να ανέβει στο τιουμπι και θα ήμασταν viral τώρα. Και που να υπάρχει λέει ο bigfoot και να βγαίνε μέτα και να μας κυνηγαγε και τους δύο.Θα χαρώ να σε δω (κι άσε κάποιες ζηλιάρες να λένε) αλλά παρέα δεν θα κάνουμε, διότι οι μεσογειακές φώκιες είναι monachus monachus, όχι monachus me parea.
Πες μου ότι σου αρέσει να κάνεις και προξενιά στους άλλους!Το "Emma" ήταν το πρώτο βιβλίο της που διάβασα (και το καταδιασκέδασα). Ίσως διότι κρύβω μια Έμμα μέσα μου? !!!
Όντως πιο πολύ για λιζυ κανείς παρά για Εμμα.Πες μου ότι σου αρέσει να κάνεις και προξενιά στους άλλους!
Καμία σχέση η Έμμα με εμένα. Όχι ότι με χαλάει να είμαι νέα, όμορφη και πλούσια σαν αυτήν αλλά να έχω ανιαρή ζωή και να είμαι κακομαθημένη; ε ποτέ! Χάθηκε να με βγάλει Ελίζαμπεθ Μπένετ; πιο πολλά κοινά έχουμε (άσε που θα είχα κι έναν Mr Darcy να με περιμένει στη γωνία).
Aμ εμένα μπαμπινα να μην γράφει καφέ, τρεις πλέον πινω με την καραντίνα την μέρα και μία ζέστη σοκολάτα, τέσσερις φορές πάω για καφέ πακέτο την μέρα, δεν δέχομαι την αδικία. Μόνο καφέ μυριζω πλέον. Να πω πως δοκιμασα και τα αρώματα της μπαχαρ και ήταν τέλεια! Μπαχαρ μου thanks , τι υπέροχο δώρο ήταν αυτό στα μοναχικά χριστούγεννα.Και σιγα που εγω η Σκορπιινα μυριζω βανιλια! Δεν την ανεχομαι καν στα αρωματα.
Αυτο τον καιρο μυριζω Ungaro Fruit d' Amour και απορω που δεν το γραφει στο συνημμενο που παρεθεσε η Αριαδνη!
Aμ εμένα μπαμπινα να μην γράφει καφέ, τρεις πλέον πινω με την καραντίνα την μέρα και μία ζέστη σοκολάτα, τέσσερις φορές πάω για καφέ πακέτο την μέρα, δεν δέχομαι την αδικία. Μόνο καφέ μυριζω πλέον. Να πω πως δοκιμασα και τα αρώματα της μπαχαρ και ήταν τέλεια! Μπαχαρ μου thanks , τι υπέροχο δώρο ήταν αυτό στα μοναχικά χριστούγεννα.
Μέσα έπεσε κατά το ήμισυ. Το άλλο μισό είμαι λίγο απ' όλα τα άλλα ζώδια, όπως και όλος ο κόσμος.παπαγάλο λουμιδη έπρεπε να μυριζω εγώ χα χα τελειωσε, εσύ είσαι εξπερ στα αρώματα , πολύ στραβά τα λένε τα κουιζακια. Εδώ τώρα τι να πεις για το νέο κουιζ;
Μα εμένα σε τίποτα δεν έπεσε μεσα, να λεγε αυθόρμητη να λεγαΑ, ολα κι ολα. Να λεμε του στραβου το δικιο. Εδω επεσε μεσα γιατι ειμαι πραγματι τελειομανης.