elephadas
MultiDimensional RetroDivinitY
- Αντιδράσεις
- 14.835
Μα όπως έγραψα μόλις σε άλλο θέμα, δεν έχω ιερά τέρατα, κι άλλωστε κι εδώ κορόιδεψα τους διανομείς της ταινίας για την αλλαγή του τίτλου. Και τις Μπεργκμανικές ταινίες που έχεις δει ή που ξέρεις την υπόθεσή τους και τις κοροϊδεύεις, μπράβο και καλά κάνεις κι αν γράψεις κάτι αστείο θα γελάσω ακόμη κι αν ήταν ταινία που εμένα μου άρεσε. Αλλά δεν νομίζω ότι θα έγραφες αυτό το σχόλιο αν ήξερες την υπόθεση της "Πηγής", κι αυτό σου επισήμανα.
Υπάρχουν κάποια θέματα για τα οποία δεν αστειεύομαι, όπως και κανένας λογικός άνθρωπος πιστεύω. Βιασμοί, κακομεταχείριση παιδιών, βασανιστήρια κλπ. είναι κάποια που μου έρχονται στο μυαλό. Εννοώ βέβαια τα "πραγματικά" τέτοια (έστω κι αν είναι σε ταινίες). Αν ένα κακομαθημένο καλόπαιδο θεωρεί κακομεταχείριση που ο μπαμπάς δεν του παίρνει καινούργιο κινητό και το έχει με το περσινό, θα το κοροϊδέψω.
Υπάρχουν κάποια θέματα για τα οποία δεν αστειεύομαι, όπως και κανένας λογικός άνθρωπος πιστεύω. Βιασμοί, κακομεταχείριση παιδιών, βασανιστήρια κλπ. είναι κάποια που μου έρχονται στο μυαλό. Εννοώ βέβαια τα "πραγματικά" τέτοια (έστω κι αν είναι σε ταινίες). Αν ένα κακομαθημένο καλόπαιδο θεωρεί κακομεταχείριση που ο μπαμπάς δεν του παίρνει καινούργιο κινητό και το έχει με το περσινό, θα το κοροϊδέψω.