Εγώ Contemporary? Πλήρης αποτυχία. Εϊμαι πιο ρετρό στα αναγνωστικά μου γούστα απ' ό,τι στα μουσικά.
Με καλυψες πληρως. Θεος φυλαξοι και μακρια απο μενα οτιδηποτε ειναι τρομου.Και σε μένα αποτυχία. Δεν μου αρέσουν τα horror αναγνώσματα καθόλου. Αλλά σαν Σκορπιός μου αρέσουν πολύ τα mystery και τα detective stories.
Εμένα αγαπητέ έπεσε τελείως μέσα , έτσι για να ζηλευειςΕγώ Contemporary? Πλήρης αποτυχία. Εϊμαι πιο ρετρό στα αναγνωστικά μου γούστα απ' ό,τι στα μουσικά.
Ένας δίδυμος προβλέψιμος;;άκουσον άκουσον! Για πάμε εδώ το κοσμικό μας ονομαΤι να γίνει, κάποιες είναι προβλέψιμες και κάποιοι είναι μια διαρκής έκπληξη
Μα τα βαλές και συ χρυσή μου όλα και μας μπέρδεψε, κρατά ενα εγω είναι ο Γκαμπυ ο θυμωμένος αστροναυτηςΤώρα δηλαδή τι είναι αυτό το cosmic name? Εγώ έχω δύο, διότι προσέξτε: μου αρέσουν δύο χρώματα λίγο περισσότερο από τα άλλα: το ροζ (δηλαδή το φούξια αλλά δεν υπάρχει) και το πορτοκαλί). Το όνομά μου αρχίζει από Α αλλά το καλλιτεχνικό μου που είναι γνωστό σε όλους τους κύκλους και κανείς δε με φωνάζει με το κανονικό μου, αρχίζει από Τ. Άρα, το αποτέλεσμα είναι περίπου:
Ace the adorable mystic
αλλά και
Ace the crazy snake
Αν βγάζετε άκρη τι σημαίνουν τα παραπάνω, ενημερώστε με για να έχω ολοκληρωμένη άποψη του θέματος.
Κάπου το έχασε μου φαίνεται. Γιατί persnickety είμαι και παραείμαι, lucky είμαι και δεν είμαι. Αλλά lucky wizard είναι τελείως άκυρο, γιατί ένας μάγος μπορεί να πετύχει ότι θέλει, αφού μάγος είναι, τι την χρειάζεται την τύχη;
Το αυτό! (μήπως τελικά να απαντάς και για μένα, να μην επαναλαμβάνω τα ίδια; )Κι εδώ με πέτυχε. Αγνοώ τελείως την ημέρα, και το ψευτοέθιμο (που το υιοθετήσαμε και στην Ελλάδα, μή χάσουμε) το θεωρώ ανόητο και εμπορική παγίδα.