Τι ζώδιο είστε;

Οσον αφορα το χρωμα μαυρο προτιμουν οσες σκορπινες ειναι στυλ αμαζονας ας το πουμε (παντα με σκουλαρικια κρικους) αλλα και οι γεματουλες, οι κοντες οχι τοσο.
Εκτος το μαυρο εμενα μου αρεσει παρα πολυ το μπορντω και το γαλαζιο (ουτε συζητηση για λαχαουρι και γεινια μπερδεμενα πολυχρωμα σχεδια).
 
Ουφ επί τέλους αποφάσισα και γκούγκλισα τι θα πει ωροσκόπος και έβαλα τα στοιχεία μου (για το πόσα λεπτά μετά την ώρα γεννήθηκα είχα κάποια αμφιβολία) και με έβγαλε να είμαι Νεροκουβαλητής.

Τα χαρακτηριστικά του Ωροσκόπου Υδροχόου​


Ο ωροσκόπος Υδροχόος φανερώνει ότι είσαι ένας φιλάνθρωπος άνθρωπος , [Λάθος] συμπονετικός [Λάθος] με κοινωνικές ευαισθησίες [Σωστό, αν δεν μου κοστίζουν τίποτε]. Σου αρέσει η έρευνα [Σωστό], έχεις κοφτερό μυαλό [Σεμνύνομαι να απαντήσω :] ]και θέλεις να εξελίσσεσαι και να μαθαίνεις νέα πράγματα [Σωστό]. Έχεις πρωτότυπες [Λάθος] και πρωτοποριακές ιδέες [Λάθος] και είσαι εφευρετικός [Λάθος] . Είσαι πνεύμα αντιλογίας [Σωστό (*)] και αμφισβήτησης [Σωστό, αλλά τι φταίω εγώ που οι άλλοι κάνουν λάθη?], και επαναστάτης [Σωστό] πολλές φορές χωρίς λόγο και αιτία [Λάθος, έχω και παραέχω λόγο και αιτία, αφού όλα μου φταίνε]. Βρίσκεσαι σε ετοιμότητα να προσφέρεις την βοήθεια σου και την υποστήριξη σου σε όποιον την έχει ανάγκη [Σωστό]. Στις ερωτικές σου σχέσεις επιδιώκεις να διατηρείς την ανεξαρτησία σου, θέλεις να νιώθεις ελευθερία, όμως όταν αγαπάς πραγματικά είσαι πολύ αφοσιωμένος [Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα]. Στον οικονομικό τομέα είσαι από τους ανθρώπους που αρκείσαι με τα λίγα[ Λάθος, αρκούμαι με τα λίγα διότι έχω λίγα, αν είχα πολλά δεν θα μου αρκούσαν λίγα], δεν επικεντρώνεσαι στα υλικά αγαθά [Σωστό] ούτε στην απόκτηση χρημάτων [Σωστό], ξοδεύεις όμως τα χρήματα σου απλόχερα για να ικανοποιήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα [Σωστό]. Τα αρνητικά χαρακτηριστικά σου είναι η αδιακρισία [Λάθος], εκκεντρικότητα σου [αυτό το βρίσκω θετικό όχι αρνητικό] και η αντιδραστικότητα σου [Σωστό αλλά επίσης θετικό]. Αν και είσαι άνθρωπος που θέλει τις αλλαγές [Τις θέλω αν χρειάζονται, δεν με ενδιαφέρει η αλλαγή για χατήρι της αλλαγής] και τις μεταρρυθμίσεις, δύσκολα μπορεί να δεχτείς ότι έχεις άδικο![Λάθος, αν ποτέ είχα άδικο θα το παραδεχόμουνα ευκολότατα - είμαι ανώτερος άνθρωπος εγώ - αλλά δεν μου έχει συμβεί ποτέ].

Εδώ αστρολόγοι και ψυχίατροι σηκώνουν ψηλά τα χέρια κι αλλάζουν επάγγελμα.


(*) Φαύλος κύκλος
1. Ως πνεύμα αντιλογίας θα πρέπει να διαφωνήσω "όχι δεν είμαι" άρα δεν είμαι πνεύμα αντιλογίας
2. αφού λοιπόν δεν είμαι πνεύμα αντιλογίας θα πρέπει να συμφωνήσω "ναι είμαι" οπότε βλ. 1
 
I let go of my worries and welcome opportunities and blessings? θετικό ακούγεται, μου ταιριάζει.
 
  • Like
Reactions: PT8
Πήγα κι εγώ να δω αν φοβάμαι τη μοναξιά ή όχι αλλά μου το χάλασε. Αναφέρεται ξεκάθαρα σε Παρθένες οπότε όσα λέει δεν ισχύουν απαραίτητα και για κυρίους. Έμεινα με την απορία. Η οικογένεια Παρίου μπορεί να τραγουδάει ό,τι θέλει... δεν έχουν αστρολογικές περγαμηνές.
 
Αναφέρεται ξεκάθαρα σε Παρθένες οπότε όσα λέει δεν ισχύουν απαραίτητα και για κυρίους.

Δεν εχουν ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα ανδρες-γυναικες ιδιου ζωδιου, παιζει ρολο ο ωροσκοπος αλλα και η καταγωγη δηλ που μεγαλωσε ο καθενας και τι περιβαλλον ειχε πχ αλλο κοζανη αλλο ζωνιανα, αλλο ροδος αλλο δραμα κ.ο.κ
 
Σκορπιος και υπνος δεν νομιζω να πανε μαζι, ισα-ισα απο τις σκεψεις (συνηθως για εκδικηση-αναμοχλευση παρελθοντος-παρανομο σεξ) και την υπερενταση δεν κοιμαται πολυ.
 
Σκορπιος και υπνος δεν νομιζω να πανε μαζι, ισα-ισα απο τις σκεψεις (συνηθως για εκδικηση-αναμοχλευση παρελθοντος-παρανομο σεξ) και την υπερενταση δεν κοιμαται πολυ.
Είσαι Σκορπιός;
FB_IMG_1663392362927.jpg
 

Ναι και γεννημενος σαββατο,το εχω πει παραπανω.
Οσον αφορα το ''δεν σε ξεχασα'' εχει διαφορα απο το ''ψαχνω ακομη την ευκαιρια να στο ανταποδωσω'' πχ οι αντρες καρνικοι λενε και ξαναλενε για κατι που τους πειραξε αλλα δεν προβαινουν σε αντιποινα. Σε αυτο μας πιανουν εκτος απο τις σκορπινες και οι γυναικες Παρθενοι (οχι οι αντρες) οι οποιες δειχνουν πως ξεχασαν πχ την απιστια αλλα μεσα του σιγοβραζει το πραγμα αλλα δεν το δειχνουν και απλα περιμενουν την καταλληλη ευκαιρια.
 
Πίσω
Μπλουζα