Εγώ τι να πω που λέει τους τεμπέληδες και αν ανοίξεις τον Μπαμπινιώτη για την τεμπελιά, θα δεις το όνομά μου.Οι εγωιστες που γραφει για μενα, ειναι το λιγοτερο. Κυριως δεν αντεχω τους ηλιθιους που επηρεαζονται απο ο,τι σερβιρουν τα καναλια και ακομα δεν εχουν αντιληφθει οτι στην εποχη που ζουμε το μαυρο παρουσιαζεται ασπρο και αντιστροφως.
Όλη την ώρα; (!!!) Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι Σκορπιοί αλλά εγώ έχω και δουλειές να κάνω.
Τοίχο , τοίχο δηλ.ορμαει αβιαστα οποτε πας τοίχο τοιχοΌλη την ώρα; (!!!) Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι Σκορπιοί αλλά εγώ έχω και δουλειές να κάνω.
Επίσης τι εννοεί στο ζώδιό του Ζυγού; η απάντηση στο ερώτημα "κάθε πότε;" είναι τοίχο-τοίχο.
Μάλλον οι Σκορπιοί έχουν πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο, ή το σεξ είναι το επάγγελμα τους ή και τα δύοΌλη την ώρα; (!!!) Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι Σκορπιοί αλλά εγώ έχω και δουλειές να κάνω.
Επίσης τι εννοεί στο ζώδιό του Ζυγού; η απάντηση στο ερώτημα "κάθε πότε;" είναι τοίχο-τοίχο.
Όλη την ώρα; (!!!) Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι Σκορπιοί αλλά εγώ έχω και δουλειές να κάνω.
Απεχθάνομαι εξ ίσου και τα 12 ζώδια. Κι αν αύριο προσθέσουν 13ο, θα το απεχθάνομαι κι αυτό