Κακής ποιότητας φαστφουντάδικο με φωνακλαδικα (από χρώματα κλπ) μαγαζιά
Προβολή συνημμένου 253625
Αστεία αστεία, όταν έτρωγα fast food προτιμούσα το Wendy's από τ΄άλλα.
Διανύουμε τη Χρονιά του Τίγρη: Για ποια ζώδια του κινέζικου ωροσκοπίου θεωρείται τυχερή - Marie Claire
Τη Χρονιά του Αρουραίου (2020) τρομάξαμε να επιβιώσουμε. Τη Χρονιά του Βοδιού (2021) αρχίσαμε να βρίσκουμε τα πατήματά μας σε μια νέα πραγματικότητα. Τη Χρονιά του Τίγρη (2022) καλούμαστε να βρούμε το θάρρος να αλλάξουμε τη ζωή μας. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει το κινέζικο ωροσκόπιο για την...www.marieclaire.gr
Το ζώδιο της χρονιάς στο κινέζικο καλείται να αποδείξει πως έχει μάθει τα μαθήματά του από προηγούμενα χρόνια. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Τίγρη φέτος θα έχουν πολλές δυσκολίες που πρέπει να υπερβούν, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ειδικά όσον αφορά τα χρήματα, όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Τίγρη καλούνται να ρυθμίσουν το budget τους με προσοχή και να κάνουν έξυπνες επενδύσεις, αποφεύγοντας τις σπατάλες.
Άντε να περάσει και ο Ιανουάριος 2023 μήπως και δούμε μια άσπρη μέρα εμείς οι Τίγρεις!
@TZELASO μπότοξ για δώρο? Ενέσεις που σε πρήζουν και σε παραλύουν??? Και μόνο στην ιδέα, τρέμω! Βελόνες, φάρμακα!!! ΜΑΚΡΙΑ!!!
Όσο για τα γυαλιά Gucci, καμία σχέση! Δεν με πέτυχε καθόλου!
Όσο για τα παραπάνω χριστουγεννιάτικα στολίδια, μ'αρέσουν ΟΛΑ! Λατρεύω τα Χριστούγεννα, τα στολίδια τους, τα λαμπάκια! Μακάρι να είχαμε Χριστούγεννα όλο το χρόνο
Tο παρθένο χιόνι γιατί είναι τόσο ενοχλητικό; Καλά είσαι ένας σύγχρονος Σκρουτζ Μακ Ντακ χωρίς όμως τα λεφτά του τελευταίουΠολλά γραφτήκανε. Πρώτα πρώτα, ο μόνος Αγιοβασίλης που θα μπορούσα να είμαι είναι αυτός
Προβολή συνημμένου 253662
διότι απεχθάνομαι τον χειμώνα και απεχθάνομαι τις εμπορευματοποιημένες γιορτές (δηλαδή όλες) οπότε μια χειμωνιάτικη εμπορευματοποιημένη γιορτή την απεχθάνομαι διπλά. Από Χ"τικα στολίδια το μόνο που μου αρέσει είναι αυτό που δείχνει ένα ταρανδάκι απαγχονισμένο (κρίμα που δεν έχει και κόκκινη μύτη), αλλά ιδιαιτέρως με ενοχλεί το παρθένο χιόνι, ειδικά όταν σήμερα το πρωί κοιτώντας έξω είδα στο έδαφος και στις στέγες άπειρες νιφάδες σαν αυτή. Για το τι θα έκανα σε εγκλεισμό δεν ξέρω, μια που ποτέ δεν το έζησα (το κάτεργο θεωρήθηκε essential business και δεν έπαψα ποτέ να πηγαίνω). Και για το Wendy's, τα διεθνή φαστφουντάδικα χρησιμοποιούν γενικά ντόπια υλικά και αλλάζουν το μενού τους ανάλογα με την περιοχή, κι εδώ δυστυχώς δεν χρησιμοποιούν τσένταρ αλλά ένα πλαστικό πράγμα που ακόμη και οι χαλαροί αμερικάνικοι νόμοι δεν του επιτρέπουν να λέγεται τυρί αλλά "pasteurized process cheese food" αλλά τα μαγαζιά το αποκαλούν "American Cheese", ίσως διότι καμία άλλη χώρα δεν θα δεχόταν να συνδέσει το όνομά της με αυτήν την κάκιστη απομίμηση τυριού.
Ε ρε να σε είχα γείτονα θα τρωγες Χριστούγεννα στην μάπα ένα σωροΈπρεπε να γράψω το Παρθένο χιόνι (στο ζώδιο Παρθένος αντιστοιχούσε μια χιονονιφαδα στο σχετικό ποστ). Και είναι ενοχλητικό διότι 1. Σημαίνει ότι κάνει κρύο και 2. Θέλει φτυάρισμα
Δεν είμαι Σκρουτζ Μακ Ντακ, είμαι Εμπενέζερ Σκρουτζ. Αν και μας τα χάλασε κι αυτός στο τέλος της ιστορίας.
1 είναι αρκετός! Άλλωστε, ουκ εν τω πολλώ το ευ
Τους έχεις άχτι τους Λέοντες, domniki. Κι εγώ! Βέβαια υπάρχουν εξαιρέσεις (ελάχιστες και είναι τα μέλη του φόρουμ ) αλλά σε γενικές γραμμές η συνεννοήση μαζί τους είναι δύσκολη. Πάντως δεν μπορούν να είναι σνομπ γιατί συνήθως θέλουν να αποτελούν το κέντρο της προσοχής. Όσο πιο πολλοί τους ακολουθούν τόσο το καλύτερο.Αυτό με τα σνομπ ζώδια, δεν είναι ακριβές! Θα περίμενα τον Λέοντα στο Νο1!
Όσο για τα fast-foodαδικα, πάντα προτιμούσα τα Burger King και στην Ελλάδα τα Goody's. Γενικά δεν μ'αρέσουν τα burger, οπότε στα Goody's διάλεγα premier αλλαντικών, που τώρα έχει καταργηθεί Οπότε, το μόνο που τώρα πια μπορώ να φάω είναι το club sandwitch