Bajar
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 7.289
Εμείς τι να πούμε τότε;Είμεθα δυσκολοι
Προβολή συνημμένου 253561
Εμείς τι να πούμε τότε;Είμεθα δυσκολοι
Προβολή συνημμένου 253561
Το τερματίσατε μάνα ' Μ εσείςΕμείς τι να πούμε τότε;
2. Πόσο συναισθηματικά έξυπνος είσαι ανάλογα το ζώδιο σου;
Πόσο συναισθηματικά έξυπνος είσαι ανάλογα το ζώδιο σου;
Οι περισσότεροι όταν ακούμε τη λέξη νοημοσύνη, έχουμε στο μυαλό μας τη διανοητική νοημοσύνη (IQ). Όμως, σε αντίθεση με την διανοητική, χρησιμοποιείται καιwww.newsit.gr
Μου θύμισες την ομώνυμη Ελληνική ταινία του 1968 με μουσική εισαγωγή το Music to Watch Girls By - Andy Williams (1967)Α, μα εδώ έπεσε εντελώς μέσα σε μένα. Πραγματικά ΔΕΝ είμαι καθόλου συναισθηματικά έξυπνη. Δηλαδή για να βάλω τα πράγματα με μια σωστή λέξη, είμαι εντελώς ΜΠΟΥΦΟΣ. Μα εντελώς όμως.
Α, γεια σου. Αυτό ακριβώς.Μου θύμισες την ομώνυμη Ελληνική ταινία του 1968 με μουσική εισαγωγή το Music to Watch Girls By - Andy Williams (1967)
Οι γυναίκες παρθένοι γυαλιά ηλίου γκουτσι , εμείς δηλ.που κατουρησαμε σε πηγάδι; ουτε ένα σοκολατάκι με στεβιαΤα βρεγμένα ζώδια (νερουλάδες και ψάρια) καλά τη βγάζουνε. Οι ιχθύες μπορεί καλύτερα από τους υδροχόους (εξαρτάται από τον γκόμενο)
Υπάρχει ενεργειακή κρίση. Μήπως να φέρει σε όλους πετρέλαιο;Για τσακατε, ωρε παιδια. Τι μιρλες ειν αυτες? Τι θα πει 'ενα σοκολατακι"? Γιατι να μην μας φερει απο ολα δλδ?
και μαλλι, και γυαλι και παντελονι Lee?
αντε ας ειν και γραγκλε οπως τολεγε η μανα μου
Toυλαχιστον τα παπούτσια all starΤι θα μου φέρει ο Άι-Βασίλης? Μπότοξ? Ε, εντάξει, δεν έχω κάνει ποτέ, οπότε λέτε να το ξεκινήσω τώρα? Ποτέ δεν είναι αργά για να ζήσω καινούριες εμπειρίες.
Εμένα το καλύτερο με πετυχε ΜακΝτόναλντ βεβαιωςΚακής ποιότητας φαστφουντάδικο με φωνακλαδικα (από χρώματα κλπ) μαγαζιά
Προβολή συνημμένου 253625
Αστεία αστεία, όταν έτρωγα fast food προτιμούσα το Wendy's από τ΄άλλα.
Καλα το λες, πετρελαιο να μου φερει, πολυ πετρελαιο,παραπολυ πετρελαιο. Κι ενα κοτερο ανοικτης θαλασσης με 2 MTU 600 ιππων η καθε μια, για να καιω το παραπολυ πετρελαιο. Ενα 25μετρο ειναι οτι πρεπει.Μήπως να φέρει σε όλους πετρέλαιο;