Unisex είναι, απλά έγιναν μόδα σαν μπότες στα 00s (ειδικά στις ΗΠΑ) κι έτσι στο μυαλό των περισσοτερων έχουν καθιερωθεί ως γυναικείες. Είναι δερμάτινες με επένδυση από μέσα, οπότε και πολύ χειμερινές.Τι γυναικεία? Αν είναι κατάλληλο νούμερο μπαίνουν και στην ποδάρα μου. Για γιούνισεξ μου μοιάζουν. Και δεδομένου ότι θα μου τα κάνουν δώρο, όσο ακριβότερα τόσο καλύτερα.
Όλα εκτός από εκείνο της Παρθένου. Δεν θα κυκλοφορούσα ποτέ με UGG, δεν είναι καθόλου κομψές. Άλλωστε πού ζω για να τις φορέσω, στη Λαπωνία;
Μα το δώρο μας δεν είναι παπούτσια για κυκλοφορία. Είναι παντόφλες! "Slippers" λέει. Οπότε δεν τίθεται θέμα κομψότητας (*) αλλά άνεσης και ζεστασιάς.Όλα εκτός από εκείνο της Παρθένου. Δεν θα κυκλοφορούσα ποτέ με UGG, δεν είναι καθόλου κομψές. Άλλωστε πού ζω για να τις φορέσω, στη Λαπωνία;
Ένα είναι το χριστουγεννιάτικο τραγούδι!Your Ultimate Christmas Carol, Based on Your Zodiac Sign
From classic carols to modern hits, there's an astrologer-approved Christmas song for you.bestlifeonline.com
Όχι καλέ. Ούτε τον πρόσεξα αυτόν (και την ξέρω τη φάτσα του). Πήγαινε στο ποστ της αριάδνης για τα χ'τικα τραγούδια των ζωδίων.τον George Michael εννοείς; (είναι και κυπριακής καταγωγής)
Your Ultimate Christmas Carol, Based on Your Zodiac Sign
From classic carols to modern hits, there's an astrologer-approved Christmas song for you.bestlifeonline.com
Κλέβεις, κλέβειςΕγώ είδα Love, Beauty, Health αλλά έψαξα και τέταρτη (Success) διότι από beauty έχω μπόλικη, δεν μου χρειάζεται άλλη. Αλλά όντας μεθοδικός κοίταξα μεν γρήγορα αλλά από πάνω προς τα κάτω κι έτσι δεν ήταν τυχαίες οι λέξεις που είδα παρόλο που μου ξέφυγαν τα youth, lust (και success, αν είχα σταματήσει στα 3). Ούτε youth θέλω διότι στην ηλικία μου θα πει ξεμωραμένος παλίμπαις, κι από lust θα μπορούσα να κάνω αποκαλύψεις εδώ αλλά ερυθριώ και δεν μου πάει το κόκκινο.