αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 23.137
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Είμαι βελτιωμένη έκδοσή του, διότι όπως ξανάγραψα πριν λίγο καιρό, μας τα γύρισε στο τέλος και χάλασε κι αυτός. Εγώ θα έστελνα τα 3 πνεύματα από εκεί που ήρθαν.Eισαι σίγουρος ότι δεν είσαι η μετενσάρκωση του Εμπενιζερ;
10 ραντεβού στο ΙΚΑ κάθε εβδομάδα; Θα πρέπει να έχω πολύ ελεύθερο χρόνο για να κλείνω 10 ραντεβού για ΙΚΑ!Σε είκοσι χρόνια
Προβολή συνημμένου 254285
Εδώ με πέτυχε εντελώς. Παιδιά μου, ειλικρινά, μόνο υπομονή χρειάζομαι αυτόν τον καιρό για να μην φλιπάρω. Όταν λέμε ότι έχουν μαζευτεί όλοι οι τρελοί πάνω από το κεφάλι μου και μου το έχουν κάνει καζάνι κάτι μήνες τώρα, δεν είναι υπερβολή. Λες και κυκλοφορώ με ταμπέλα "δοκιμάστε τα όριά μου να δείτε πως αντέχω". Άντε να αλλάξει ο χρόνος να έρθει τίποτα καλύτερο γιατί με βλέπω να δαγκώνω κανέναν έτσι που είμαι.![]()
Τι ζητούν τα ζώδια από τον Άγιο Βασίλη!
Ο Αϊ Βασίλης έρχεται και φέρνει στα ζώδια ό,τι επιθυμούν!amp.astrology.gr
Αυτό θέλουμε όλοι μάλλον μετά την υγείαΣιγά! Τι να τον κάνουμε τον γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες? Στείλε μας το ΤΖΟΚΕΡ να τελειώνουμε! Τα άλλα είναι τρίχες!