Στην αγαπημένη ώρα της ημέρας έχει πέσει τελείως έξω σε μένα. Το ότι σηκώνομαι για δουλειά στις 6.30 δε σημαίνει ότι μου αρέσει κιόλας, αγγαρεία κάνω και μάλιστα βαριά. Αντίθετα λατρεύω την ώρα που δύει ο ήλιος, ειδικά το καλοκαίρι. Αλλά μου αρέσει και η νύχτα πολύ, γιατί τότε όλα ηρεμούν (στη γειτονιά μου όχι αλλά γενικώς ναι). Οπότε αυτή τη φορά είμαι Σκορπιός με κάμποσο από Ταύρο και Καρκίνο και ολίγον από Ιχθύ.
Ανήκω λέει στα ζώδια που δε θες να κάνεις μαζί τους Χριστούγεννα. Bingo! Κι όχι γιατί είμαι τσιγγούνα (κάθε άλλο, θα έλεγα), ούτε γιατί δεν είμαι κοινωνική (εντελώς έξω έχει πέσει και σ' αυτό). Απλώς γιατί όπως συμβαίνει και στον αγαπητό elephada, οι γιορτές όπως έχουν καταντήσει με εκνευρίζουν. Να μαζευτούμε σε ένα σπίτι οι φίλοι και να περάσουμε όμορφα εκείνες τις μέρες, να μαγειρέψουμε, να μιλήσουμε, να γελάσουμε, να θυμηθούμε τις γιορτές των παιδικών μας χρόνων, ναι, είναι τέλειο. Αλλά μέχρι εκεί. Όλο το υπόλοιπο "εορταστικό πνεύμα" που μάλιστα ξεκινά πλέον με το που τελειώσει η 28η Οκτωβρίου, νοιώθω ότι μου το επιβάλλουν άσχημα και αυτό το μισώ.
Ο Αϊ Βασίλης έρχεται και φέρνει στα ζώδια ό,τι επιθυμούν!
amp.astrology.gr
Εδώ με πέτυχε εντελώς. Παιδιά μου, ειλικρινά, μόνο υπομονή χρειάζομαι αυτόν τον καιρό για να μην φλιπάρω. Όταν λέμε ότι έχουν μαζευτεί όλοι οι τρελοί πάνω από το κεφάλι μου και μου το έχουν κάνει καζάνι κάτι μήνες τώρα, δεν είναι υπερβολή. Λες και κυκλοφορώ με ταμπέλα "δοκιμάστε τα όριά μου να δείτε πως αντέχω". Άντε να αλλάξει ο χρόνος να έρθει τίποτα καλύτερο γιατί με βλέπω να δαγκώνω κανέναν έτσι που είμαι.
Ουφ τα 'πα και ξεθύμανα! (για την ώρα)