Τι ζώδιο είστε;

Έλεος με τα ταξίδια του Τοξότη! Κάνουμε κι άλλες δραστηριότητες ξέρετε! Και δεν έχουμε χρόνο για ταξίδια, εκτός αν μας κάτσει το Τζόκερ που το ζήτησα σε προηγούμενο πόστ, οπότε δε θα ξαναχρειαστεί να ξαναδουλέψουμε. Μέχρι τότε, κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Για να μην πω για τα υπόλοιπα ζώδια. Καλά. Το παραπάνω επιστημονικό άρθρο είναι το καλύτερο. Ταύρος ας πούμε, σεφ!!! Ο αείμνηστος πρόεδρος της εταιρείας που δούλευα ήταν Ταύρος. Και τι ταύρος! Σε υαλοπωλείο. Το επάγγελμά του τώρα, πού να σας εξηγώ. Καμία σχέση. Πολύ δυναμικό αντικείμενο, που νόμιζα κιόλας ότι του ταιριάζει. Τόσο ήξερα, τόσα έλεγα. Ακόμα θυμάμαι όταν ο εγγονός του, του είπε ότι θέλει να γίνει σεφ. Πήρε νερό και βράχηκε! Ίσως γιατί ο εγγονός δεν ήταν Ταύρος. Δεν το είχα σκεφτεί.

Οι ηθοποιοί είναι Δίδυμοι και οι καλλιτέχνες Καρκίνοι. Δηλαδή, οι ηθοποιοί δεν είναι καλλιτέχνες. Ανήκουν σε άλλη συνομωταξία. Και όλοι οι υπόλοιποι καλλιτέχνες (ζωγράφοι, γλύπτες, συγγραφείς και δε συμμαζεύεται) είναι το ίδιο ζώδιο. Και εξ' όσων γνωρίζω, είναι αμέτρητοι σε κάθε κατηγορία.

Οι φυσικοί είναι Υδροχόοι και οι δικηγόροι Ζυγοί. Ένας από τους φίλους του άντρα μου είναι Ζυγός αλλά είναι φυσικός. Δηλαδή, μεγάλη ζημιά. Μάλλον θα αποτύχει στην καριέρα του αλλά δεν του το λέω για να μη στεναχωρηθεί που δεν έδωσε για να περάσει στην Νομική. Πήγε κι αυτός κι αυτός πρώτη δέσμη. Ποιος του φταίει?

Οι Σκορπιοί είναι εραστές και οι Παρθένοι οργανωτικοί (αν κρίνω από την φίλη μου, αυτό ίσως και να ισχύει). Αλλά και οι δύο, δεν διαπρέπουν σε κανένα επάγγελμα. Οι μεν δεν σηκώνονται από το κρεβάτι και οι δε, αναλαμβάνουν την οργάνωση του χώρου του σπιτιού τους και το πρόγραμμα των παιδιών. Βέβαια υπάρχει και το επάγγελμα του συνοδού κυριών. Ίσως για το Σκορπιό, αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία για καριέρα. Για την κολλητή μου που είναι Παρθένος, λάθος δρόμο έχει τραβήξει. Θα την πάρω το βράδυ τηλέφωνο και θα της πω να αφήσει τις ανοησίες. Να αλλάξει το επάγγελμά της. Να οργανώνει γάμους, βαφτίσεις, έστω παιδικά γενέθλια. Είναι καριέρα αυτή που διάλεξε?
 
Με τίποτα! Μισώ το πρωινό ξύπνημα! Ο εγκέφαλός μου αρχίζει να λειτουργεί κανονικά μετά τις 10-11 το πρωί. Μέχρι τότε είμαι στον αυτόματο πιλότο. Βεβαίως, ως γνήσιος Παρθένος, παρόλο που μισώ το πρωινό ξύπνημα, δεν αργώ ποτέ στη δουλειά! Μισώ τα ξυπνητήρια και αυτόν που τα ανακάλυψε! Το "Μη με ξυπνάς από τις 6" είναι το αγαπημένο μου άσμα!!!!!!

Ήτανε στραβό το κλίμα, το 'φαγε κ'ο γάιδαρος!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Είμαι αιγόκερως και ζω ένα δράμα .Μισώ αυτές τις γιορτές με τους κόκκινους χοντρούς αη Βασίληδες χοχοχο ,τα λαμπάκια ,τον κιτς στολισμό ,τις μαξώξεις .. Με πιάνει πάντα μια τάση φυγής στα όρη στ΄άγρια βουνά μόνη η με κανα δυό φίλους ..Αλλά δυστυχώς πάλι στα ίδια και φέτος .. Με μερικά ποτάκια κι ένα βιδωτό χαμόγελο θα τα βγάλω πέρα ...ελπίζω ..
 
Α, είμαι γυάλινη σφαίρα με χιονάνθρωπο? Η μετάφραση εννοεί μάλλον τις γυάλινες μπαλίτσες που είναι σαν τις χιονόμπαλες και έχουν μέσα χιονάκια και αγγελάκια, ελατάκια, χιονανθρωπάκια κλπ. Έχω τέτοιες γυάλινες μπαλίτσες και μου αρέσουν πάρα πολύ πάνω στο δέντρο.

Επίσης, είμαι και lazy frying pan!!!!! Είμαι ένα τηγάνι που βαριέται. Για τηγάνι συγκεκριμένα δεν μπορώ να πω, αλλά ότι βαριέμαι το μαγείρεμα, αυτό μπορώ να σας το πω με μεγάλη σιγουριά. Μαγειρεύω γιατί δεν θέλω να τρώμε απ' έξω συχνά όλα αυτά τα νοστιμότατα και βλαβερά φαγητά, αλλά το κάνω με μεγάλη βαρεμάρα. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε?
 
  • Like
Reactions: PT8
Είμαι αιγόκερως και ζω ένα δράμα .Μισώ αυτές τις γιορτές με τους κόκκινους χοντρούς αη Βασίληδες χοχοχο ,τα λαμπάκια ,τον κιτς στολισμό ,τις μαξώξεις .. Με πιάνει πάντα μια τάση φυγής στα όρη στ΄άγρια βουνά μόνη η με κανα δυό φίλους ..Αλλά δυστυχώς πάλι στα ίδια και φέτος .. Με μερικά ποτάκια κι ένα βιδωτό χαμόγελο θα τα βγάλω πέρα ...ελπίζω ..
Α, φίλη μου είσαι εσύ. :D Είσαι και ζώδιο της γης, μια χαρά θα συνεννοηθούμε.
 
Επίσης όλων των ζωδίων
Édit(πλην ζυγού, καρκίνου, Κριού και διδύμων )
IMG_20221210_111833.jpg
 
Δεν θα είχα αντίρρηση. Αλλά τι είναι UGG?
 
και εγώ δεν έχω αντίρρηση στις πιτζάμες, αρκεί να μην είναι ροζουλί όπως στην φώτο.
 
Πίσω
Μπλουζα