The “Wednesday” Character You Are, According to Your Zodiac Sign
In honor of Tim Burton & The Addams Family, here's the Wednesday character that matches each zodiac sign, according to an astrologer.stylecaster.com
Τι διαλέγεις από τα δύο;You can have money or you can have honesty but you cannot have both.
You can have money or you can have honesty but you cannot have both.
Τι διαλέγεις από τα δύο;
Καλά που μου το είπες, δεν είχα προσέξει ότι ήταν clickable. Ωραία!Έκανες click πάνω σε κάθε λέξη στο post μου .
Δεν έχω αγαπημένο χρώμα αλλά γενικά μου αρέσουν τα χτυπητά χρώματα οπότε από τα πράσινα θα διάλεγα όντως αυτό το βατραχί. Αλλά δεν καταλαβαίνω, αν το άσπρο δείχνει πίστη και το μαύρο ερωτισμό, το ασπρόμαυρο δεν θα έπρεπε να δηλώνει μια γκόμενα (ή γκόμενο) που δεν τσιλιμπουρδίζει? Η σοβαρότητα είναι βαρετή αρετή (μου θυμίζει Δημήτρη Μυράτ). Η ζέβρα δηλαδή είναι το σοβαρότερο ζώο? Κι ο Pepé Le Pew?Χρώματα
Θα το σχολιάσω αυτό στις 14 Ιανουαρίου
Ε ας πάρει την ειλικρίνεια την δική σου και την δική μου ευαισθησία μάλλον υπερευαισθησία ο Αη Βασίλης και ας μας φέρει μια βαλίτσα με λεφτά για ανταλλαγή, τι θα χάσει και αυτος αλλά δεν το βλέπωMoney, φυσσικά. Honesty έχω μπόλικη, είναι οικογενειακό κειμήλιο κληρονομημένο από τους γονείς και την ανατροφή μου, κι όπως πολλά άλλα εκ κληρονομίας πολύ θα ήθελα να το ξεφορτωθώ μπας και δω στον ήλιο μοίρα. Λέω να βάλω αγγελία "ανταλλάσσεται honesty μεγάλου μεγέθους, χρησιμοποιημένη αλλά σε καλή κατάσταση, με απατεωνιά και καπατσωσύνη αντιστοίχου μεγέθους. Πληροφορίαι εντός"
Καλά που μου το είπες, δεν είχα προσέξει ότι ήταν clickable. Ωραία!
Δεν έχω αγαπημένο χρώμα αλλά γενικά μου αρέσουν τα χτυπητά χρώματα οπότε από τα πράσινα θα διάλεγα όντως αυτό το βατραχί. Αλλά δεν καταλαβαίνω, αν το άσπρο δείχνει πίστη και το μαύρο ερωτισμό, το ασπρόμαυρο δεν θα έπρεπε να δηλώνει μια γκόμενα (ή γκόμενο) που δεν τσιλιμπουρδίζει? Η σοβαρότητα είναι βαρετή αρετή (μου θυμίζει Δημήτρη Μυράτ). Η ζέβρα δηλαδή είναι το σοβαρότερο ζώο? Κι ο Pepé Le Pew?
Θα το σχολιάσω αυτό στις 14 Ιανουαρίου
Happiness, honesty, successΕτοιμάζομαι να γίνω διάσημη διότι είδα πρώτη την λέξη popularity
Προβολή συνημμένου 254949