αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 18.752
Παραμονή Χριστουγέννων και τα 12 ζώδια λένε τα κάλαντα!
Άνοιξέ τους την πόρτα... Και δώσε τους και κάτι....
www.google.com
Αρχίζω να πιστεύω στην αστρολογία.Ζώδια : Σε αυτά καλύτερα να μην πεις τα κάλαντα
Ποιά ζώδια δε συμπαθούν το εορταστικό κλίμαwww.google.com
Έτσι και λίγο χειρότερα σαν αιγόκερως .. Έρχεται η πιτσιρικαρία στη πόρτα πρωι πρωι ,''να τα πούμε;'' , ΟΧΙ ξερό εγώ, σαν του Μεταξά ,με κοιτάνε με γουρλωμένα μάτια και φεύγουν ..Βγαίνει η μάνα μου τα φωνάζει πίσω να τα πούνε μουρμουρίζοντας μέσα απο τα δόντια της ...΄΄αντε να χαθείς γρουσούζα ,χρονιάρα μέρα ''.....Ζώδια : Σε αυτά καλύτερα να μην πεις τα κάλαντα
Ποιά ζώδια δε συμπαθούν το εορταστικό κλίμαwww.google.com
Βλέπω να σου κάνει ο Χαϊκάλης τον αστρολογικό χάρτη σε λίγο. Όπως καταλαβαίνετε σε εμένα για να έρθουν τα παιδάκια θα πρέπει να είναι ντυμένα άγιο βασιλακια με βιολιά με όλα τα αξεσουάρ και μέσα σε κλίμα χριστουγεννιατικοΑρχίζω να πιστεύω στην αστρολογία.
Λες να πάρεις το τριτοLaugh, rome ,three... Τώρα τι θα πάρω ..παίζει ..
Ποια λεφτά βρε;Ξυλοσχίστης αερολόγος κουχί αστρολόγος απεφήνατο:
"Παρθένος
Ο Παρθένος κερδίζει το βραβείο καλύτερου διακοσμητή! Ένας Χριστουγεννιάτικος στολισμός μίνιμαλ και ταυτοχρόνως υπερπαραγωγή. Θα στολίσει με οργάνωση, πρακτικότητα και πλήρη νοικοκυροσύνη! Στην συνέχεια θα κάτσει να βρει με πολύ ανάλυση τι δώρο ταιριάζει στον καθένα από την οικογένεια του, θα τα τυλίξει ευλαβικά ένα-ένα με περιτύλιγμα, θα προσέξει την τσάκιση και φυσικά που θα μπει το σελοτέιπ."
Τα λεφτά μου πίσω!!! Πιο έξω δεν θα μπορούσε να έχει πέσει.
Τι κάνουν τα Ζώδια τα Χριστούγεννα;
Το ζώδιό σου μαρτυρά πολλά για σένα. Ακόμα και το πώς συνηθίζεις να περνάς τα Χριστούγεννα! Κριός Ο Κριός τα Χριστούγεννα αποφασίζει να ντυθεί Άγιος Βασίλης, μόνο και μόνο για να κάνει επίδειξη στα παιδάκια. Σκέφτεται το καλύτερο τρόπο για να εντυπωσιάσει και αποφασίζει να σκαρφαλώσει στην...ipolizei.gr
Αυτό και αν θέλω να το μάθω γιατί και οι δίδυμοι αγορές λέει κάνουν; Με τι. Χωρίς δεκάρα πως θα παντρευτούμε Μανωλιό μουΕμείς οι Τοξότες, το χαβά μας. Ψωνίζουμε αβέρτα. Κι αν είσαι χωρίς δεκάρα, συγγνώμη χωρίς ευρώ, πώς ψωνίζεις? Εκεί σε θέλω να μου αποδείξεις την ικανότητά σου, κύριε αρθρογράφε. Όχι λέγοντας κουλά.
Lean, laugh, hugs. Όλα τα χρειάζομαι αλλά το πρώτο είναι επιτακτική ανάγκη. Αλλά πώς να αδυνατίσω όταν αυτή τη στιγμή στο τζάκι έχει στρωθεί σχάρα με χωριάτικα λουκάνικα, πανσέτες, σουβλάκια και ζυμωτό ψωμί να καψαλίζεται; Και να θέλω, δεν μ' αφήνουν τα Χριστούγεννα.Προβολή συνημμένου 255516ποιες τρεις βλέπετε πρώτες; Εγώ laugh , party, rome