domniki
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 2.605
Λατρεύω τα Χριστούγεννα, τους στολισμούς, τα λαμπάκια, τις γιρλάντες! Καμία σχέση με όσα περιγράφουν για το ζώδιό μου!!!!
Μακάρι να είχαμε Χριστούγεννα όλο το χρόνο
Λατρεύω τα Χριστούγεννα, τους στολισμούς, τα λαμπάκια, τις γιρλάντες! Καμία σχέση με όσα περιγράφουν για το ζώδιό μου!!!!
Θα το βρίσκαμε το ζώδιο αλλά για εμάς είναι ο Αη Βασίλης , για τους δυτικους ο άγιος Νικόλαος οπότε... Επίσης τα Χριστούγεννα εμείς τα γιορτάζουμε με τους δυτικούς τις 25 Δεκεμβρίου ενώ οι άλλοι ορθόδοξοι στις εννιά Ιανουαρίου και οι Αρμένιοι χριστιανοί στις 19 νομίζω Ιανουαρίου.Δεν ήξερα ότι "the energy of generous abundance but also the energy of irresponsible indulgence" έχει ημερομηνία γέννησης ώστε να έχει και ζώδιο.
Πόσο δική μουΛατρεύω τα Χριστούγεννα, τους στολισμούς, τα λαμπάκια, τις γιρλάντες! Καμία σχέση με όσα περιγράφουν για το ζώδιό μου!!!!
Μακάρι να είχαμε Χριστούγεννα όλο το χρόνο
Είναι λίγο σοκιν βρε παιδιά αλλά έχει γέλιο για να μας μπει καλά και ο νέος χρόνος.
Προβολή συνημμένου 255802
Όχι απλά βρίσκεις τις τρεις λέξεις με τις οποίες θα ταυτιστεί η χρονιά σου, σε μένα love, passion , sex . Χαρίζω τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες μου το 2023εχει αλλά σχέδια για μέναΤι πρέπει να κάνουμε με αυτόν τον πίνακα?? Βρήκα κάτι λέξεις αλλα δεν υπάρχει κάποια σχετική επεξήγηση για καθένα απο τα ζώδια.
Εγώ με την πρώτη ματιά βρήκα 3 λέξεις : Self - Love - Balance.