Τι ζώδιο είστε;

Δεν ήξερα ότι "the energy of generous abundance but also the energy of irresponsible indulgence" έχει ημερομηνία γέννησης ώστε να έχει και ζώδιο.
Θα το βρίσκαμε το ζώδιο αλλά για εμάς είναι ο Αη Βασίλης , για τους δυτικους ο άγιος Νικόλαος οπότε... Επίσης τα Χριστούγεννα εμείς τα γιορτάζουμε με τους δυτικούς τις 25 Δεκεμβρίου ενώ οι άλλοι ορθόδοξοι στις εννιά Ιανουαρίου και οι Αρμένιοι χριστιανοί στις 19 νομίζω Ιανουαρίου.
 
Λατρεύω τα Χριστούγεννα, τους στολισμούς, τα λαμπάκια, τις γιρλάντες! Καμία σχέση με όσα περιγράφουν για το ζώδιό μου!!!!
Μακάρι να είχαμε Χριστούγεννα όλο το χρόνο :happyjump:
Πόσο δική μου
 
Έχω να προσφέρω κοτζάμ εμένα. Αυτό έλειπε στις άπληστες να θέλουν κι άλλα.
 
FB_IMG_1672300927977.jpgκατι πετυχημένα που γράφει ο Μπούκουρας ρε παιδιά στο φεις δηλ.να πεθαίνεις :D στα γέλια και γράφει πολλά τέτοια
 
σεναριογράφος όντας σπασικλάκι;
 
Τι πήρατε ως δώρο να δούμε αν ταιριάζει με το ζώδιο μας. Εγώ χριστουγεννιάτικες κάλτσες.
 
Είναι λίγο σοκιν βρε παιδιά αλλά έχει γέλιο για να μας μπει καλά και ο νέος χρόνος.
Προβολή συνημμένου 255802

Λέων..

.

gousgounis_grey-320x320.jpg

Εγώ και ο King Γκουσγκούνης!!! :biglaugh:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ούτε εγώ ούτε το google ξέρουμε τι θα πει "Μπίχτης", οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω τη γνώμη του αστροαποτέτοιου. Κανένας γερμανός ήταν?
 
Τι πρέπει να κάνουμε με αυτόν τον πίνακα?? Βρήκα κάτι λέξεις αλλα δεν υπάρχει κάποια σχετική επεξήγηση για καθένα απο τα ζώδια.

Εγώ με την πρώτη ματιά βρήκα 3 λέξεις : Self - Love - Balance.
Όχι απλά βρίσκεις τις τρεις λέξεις με τις οποίες θα ταυτιστεί η χρονιά σου, σε μένα love, passion , sex . Χαρίζω τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες μου το 2023εχει αλλά σχέδια για μένα
 
Καλά, το "Ass" δείχνει πώς θα πάνε τα πράγματα το 2023 (σαν τη γενική του επινείου του Πύργου Ηλείας). Αλλά το Compass τι εννοεί? Επίσης δεν μ' αρέσει το Ascension γιατί έτσι λένε την εταιρεία στην οποία ανήκουν το νοσοκομείο κι οι γιατροί που χρησιμοποιώ. Μακρυά από μας, φτου φτου φτου. Abundance θέλω, Dance θέλω αλλά δεν θέλουν τα γόνατά μου.

Δεν παίζω, το sex το έχει κάτω-κάτω, τρόμαξα να το βρω.
 
Πίσω
Μπλουζα