Τι ζώδιο είστε;

Καλά, το "Ass" δείχνει πώς θα πάνε τα πράγματα το 2023 (σαν τη γενική του επινείου του Πύργου Ηλείας). Αλλά το Compass τι εννοεί? Επίσης δεν μ' αρέσει το Ascension γιατί έτσι λένε την εταιρεία στην οποία ανήκουν το νοσοκομείο κι οι γιατροί που χρησιμοποιώ. Μακρυά από μας, φτου φτου φτου. Abundance θέλω, Dance θέλω αλλά δεν θέλουν τα γόνατά μου.

Δεν παίζω, το sex το έχει κάτω-κάτω, τρόμαξα να το βρω.
Και γω τρίτο στην σειρά το βρήκα ε άσε να χαρούν και άλλοι την νέα χρονιά
 
Λατρεύω τα Χριστούγεννα, τους στολισμούς, τα λαμπάκια, τις γιρλάντες! Καμία σχέση με όσα περιγράφουν για το ζώδιό μου!!!!
Μακάρι να είχαμε Χριστούγεννα όλο το χρόνο :happyjump:


μα ετσι δεν θα εχαναν την ομορφια τους;
 
Κοίτα που το πέτυχε! Η καινούργια ασφάλεια που έχω προσφέρει δωρεάν ετήσια συνδρομή σε μερικά γυμναστήρια και σκέφτομαι μια από αυτές τις μέρες να περάσω μια βόλτα απ' έξω από αυτά που έχουν και πισίνα. Για αρχή καλά θα είναι.
 
Κοίτα που το πέτυχε! Η καινούργια ασφάλεια που έχω προσφέρει δωρεάν ετήσια συνδρομή σε μερικά γυμναστήρια και σκέφτομαι μια από αυτές τις μέρες να περάσω μια βόλτα απ' έξω από αυτά που έχουν και πισίνα. Για αρχή καλά θα είναι.
Πες τους να βάλουν πιάτο με μελομακάρονα στην αίθουσα αναμονής να πηγαινεις πιο εύκολα
 
δεν τρώω ποτέ delivery οπότε είναι λάθος μόνο μια φορά παραγγείλαμε sushi στα γενέθλια της ανιψιάς μου!!!
 
...but never manages to sleep. Πάλι βρυκολάκιασα χτες τη νύχτα.
 
Το' χω το daydreaming. Εκεί που κάθομαι, ονειρεύομαι ξύπνια.
 
Πω πω, πόσα έχετε αναρτήσει τις τελευταίες εβδομάδες που έλειπα! Κοίταζα τον πίνακα με τα γράμματα και τα πρώτα που διάβασα είναι self, love, balance, compassion. Τα δύο πρώτα τα πήρα ως μία έννοια, δηλ. self-love. Είναι κάτι που το χρειαζόμαστε όλοι μας, όσο κι αν σε κάποιους ακούγεται εγωιστικό, ματαιόδοξο ή ναρκισσιστικό. Όταν αγαπάς και εκτιμάς τον εαυτό σου, εκτιμάς και το ίδιο το δώρο της ζωής.
Σοβάρεψα όμως απότομα τη διάθεση του thread, ακόμη δεν μπήκα.
Λοιπόν αυτό με τα μπουζούκια δεν με πέτυχε καθόλου. Γιατί όλοι νομίζουν ότι οι Παρθένοι μόνο την καθαριότητα έχουν στο μυαλό τους; απαγορεύεται δηλαδή να έχουμε κι εμείς νταλκά; Οπότε αυτή τη φορά κανονικά είμαι Ιχθύς αλλά επειδή έχω κι ένα image να σώσω, δηλώνω Αιγόκερως/Υδροχόος.
Και με τον ύπνο καλά τα λέει αλλά ομολογω ότι μου αρέσει πολύ το ξενύχτι.
Γυμναστήριο; ποιο γυμναστήριο; 3 δουλειές να έχεις να κάνεις στο εμπορικό τρίγωνο του κέντρου της πόλης με τα πόδια, μάνι μάνι έχεις περπατήσει 3 χιλιόμετρα.

Το' χω το daydreaming. Εκεί που κάθομαι, ονειρεύομαι ξύπνια.
Δεν ξέρεις πόσο σε νοιώθω!
 

Ξεκινάει σοβαρή επιστημονική έρευνα για την αστρολογία και τα ζώδια​



KEW2.gif


Astrology can show you the future!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δεν ισχύει για όλους αυτό.

Ειδικά άμα έχεις κόρη 15 χρόνων δεν νομίζω..

Απλα το παιδί σου σε κάνει και εσένα παιδί!

Φαντάσου τώρα και το ότι ήμαστε και λίγο ρετρομανης και το ότι ακόμα έχουμε μέσα μας (λόγω νοσταλγίας) ζωντανές εκείνες τις όμορφες εποχές... καταλαβαίνεις τώρα... Αυτό όλο βγαίνει σε θετικότατα παντού. :)
Πολύ καλά τα λες
 
Πίσω
Μπλουζα