A είσαι γιατρός τι ειδικότητα;Εgώ θα ήμουνα δόκτωρ, που είμαι και κανονικά .
Αλλά δεν μπορώ να σου δώσω τη Ρεββέκα, αριαδνη. Ο Ρεββέκος βγήκα. Ο ντε Γουίντερ δηλαδή.
Eγω είμαι ο Μπρουνο Αντονυ αλλά δεν πολύ θυμάμαι τώρα τον χαρακτήρα αν και έχω δει την ταινία.Ωραίος ο Ντε Γουίντερ! Εγώ πάλι είμαι η Χορεύτρια του Πρίγκιπα και ο Μαρκ της Μάρνι. Κούκλος ο Μαρκ της Μάρνι, τι να λέμε τώρα...
Καλο παιδι και με μεγαλη αγαπη για τον μπαμπα του.Eγω είμαι ο Μπρουνο Αντονυ αλλά δεν πολύ θυμάμαι τώρα τον χαρακτήρα αν και έχω δει την ταινία.
Καλο παιδι και με μεγαλη αγαπη για τον μπαμπα του.
Σκορπιινα η Grace η πριγκηπεσσα.Θα το ξαναδώ μπαμπι χε χε εδώ σας έχω και άλλο ωραίο κουιζ.
Τι άλλο θες ! Και κούκλα και πριγκήπισσαΣκορπιινα η Grace η πριγκηπεσσα.
Όχι ρε συ! Ο βρυκόλακας Edward !!!!Ποιος είναι αυτός ο Τονυ; Να τον δω πρώτα Α εσείς οι σκορπιοί σας ζηλεύω! Πηρατε τον καλυτερογαμπρο!
Νομίζω ότι θα μας έβρισκε τα σωστά ζώδια αν είχαμε δει ολες τις ταινιες και ξέραμε...Δυσκολευτηκα να το κανω γιατι αρκετες ταινιες δεν τις γνωριζω ουτε εξ ακοης.
Τελος παντων, το εκανα για τη χαρα του παιχνιδιου και με εβγαλε Αιγοκερω που ειναι ο ωροσκοπος μου
Κι εμένα! (τοξότης ). Κάτι δεν πήγε καλά μάλλον.Ε, λοιπόν αυτό το κουίζ, εμένα με έβγαλε το σωστό! Τοξότης!
Ηξέρες όλες τις ταινιες;Ε, λοιπόν αυτό το κουίζ, εμένα με έβγαλε το σωστό! Τοξότης!
Ηξέρες όλες τις ταινιες;
Κι εμένα! (τοξότης ). Κάτι δεν πήγε καλά μάλλον.
/bonequiqui/choose-a-movie-from-each-decade-and-well
Κάτι διαφορετικό
Με έβγαλε ταυρακι!Choose A Movie From Each Decade And We'll Guess Your Zodiac Sign
They're all such good movies.www.buzzfeed.com