Για μιούζικαλ τι λέτε;
Grease!!! Yes! Αν και το έχω ξαναπεί, εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δεύτερο έργο από το πρώτο (αλλά μην το πείτε σε κανέναν, το κρατάω μυστικό). Όμως, και το πρώτο πάρα πολύ ωραίο.
Για μιούζικαλ τι λέτε;
Cats for meGrease!!! Yes! Αν και το έχω ξαναπεί, εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δεύτερο έργο από το πρώτο (αλλά μην το πείτε σε κανέναν, το κρατάω μυστικό). Όμως, και το πρώτο πάρα πολύ ωραίο.
Φυσικά η Μary Poppins! Αγαπημένο!Για μιούζικαλ τι λέτε;
Cats for me
/nea/pes-moy-to-zodio-soy-na-soy-po-poio-stroymfaki
Σπιρτουλης
![]()
Πες μου το ζώδιο σου να σου πω ποιο στρουμφάκι είσαι! | Oroskopos.gr
Ζώδια και Στρουμφάκια... Τι ζώδιο είχαν οι αγαπημένοι μας ήρωες. Αν ήσουν στρουμφάκι ποιο θα ήσουν; Δες στο χιουμοριστικό μας άρθρο και νιώσε και πάλι παιδίwww.oroskopos.gr
Ωραία, να μην ανησυχώ τότε.Εντάξει, καλά παιδιά είμαστε. Ε, λίγο νευρικοί και κυκλοθυμικοί.. Ε, και λίγο στην κοσμάρα μας... Ε, και λίγο αδιάφοροι για τα καθημερινά προβλήματα και το τι γίνεται στον κόσμο... Ε, και λίγο εγωιστές... Ε, και λίγο φυγόπονοι.... Ε, κι όταν κατακτάμε κάποιον ή κάτι, μετά βαριόμαστε... Ε, και πολύ ονειροπόλοι (σε όνειρα που αποκλείεται ποτέ να βγουν αληθινά, το ξέρουμε εκ των προτέρων).... Κατά τ΄ άλλα, όμως, είμαστε μια χαρά...
Μιλάει σίγουρα για τον άνδρα δίδυμο, εμείς ειμαστε τιμιες κοπέλες δεν λοξοκοιταμεΠαρθένος: Προκόπης
Ήταν πάντα πρόθυμος να προσφέρει ένα χέρι βοηθείας σε όλα τα στρουμφάκια, με λίγα λόγια ήταν στην υπηρεσία όλων, μόνιμα ήταν σε φόρμα και ασχολιόταν με όλα τα σπορ... Ναι μιλάμε για τον «Προκόπη» όπου ήταν Παρθένος ... Μην ξεχνάς Παρθενάκι μου είσαι πάντα αυτός που θα τρέξεις για όλους και η φυσική σου κατάσταση σε νοιάζει πολύ παραπάνω από όλα τα υπόλοιπα ζώδια
Πολύ γέλασα... ποια φυσική κατάσταση??? Στο λεξικό, στην λέξη couch potato έχει μια φωτογραφία μου
Κανονικά έπρεπε να είμαι:
Ιχθύς: Χουζούρης
Που τον έχανες πού τον έβρισκες μόνιμα έβρισκε γωνιά να ξαποστάσει και για να ρίξει έναν υπνάκο... Ο Χουζούρης ήταν το στρουμφάκι που μόνιμα βαριόταν, μόνιμα νύσταζε και ναι ήταν ο τεμπελάκος που προσπαθούσε να ξεγλιστρίσει από τα πάντα ... Τι άλλο θα μπορούσε να ήταν εκτός από Ιχθύ;
Και για να γελάσουμε και λίγο
https://www.astrology.gr/videos/video-xioymoristika/story/135513/pos-antidroyn-ston-erota-ta-zodia
Με πέτυχε και ως Παρθένο και ως Υδροχόο. Όλα είναι θέμα λογικής. (πόσο μου αρέσει αυτή η λέξη!)
Nα αφήσεις τους φοιτητές σου και να είσαι εδώ ψυχή τε και σώματι. Σε εξετάζω και αν περάσεις θα το σκεφτώ πολύ...Πολλά μαζεύτρηκαν, πού να τσεκάρω όλα? Αλλά από τα μιούζικαλ που είχε αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι όντως η Mary Poppins, αν και υπάρχουν άλλα εκτός λίστας που τα προτιμώ
O γκαστον ντακ οχιιιι
Bajar όπως τα λες μου αρέσουν ολα τα τραγούδια του, δυστυχώς πέσαμε από τα σύννεφα με τον Μαικλ και τις αποκαλύψεις γιατί λατρευαμε και αυτόν.Όλα μου αρέσουν του Μιχαλάκη του Τζάκσον (σε αντίθεση με τον ίδιο τον άνθρωπο). Δεν ξέρω γιατί μου έβαλε το black or white, δεν είμαι τόσο απόλυτη. Θα μου άρεσε όμως αν είχα το Billie Jean, γιατί το θεωρώ από τα κορυφαία χορευτικά κομμάτια ή το smooth criminal μόνο και μόνο λόγω τίτλου(γιατί οι στίχοι είναι κάτι το τελείως διαφορετικό) .