αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 21.579
Και επειδή συγχυστηκα με το προηγούμενο βάζω αυτό εδώ : τι θα κάναμε ο καθένας μας σε ταινία τρόμου
Όταν σε έφτιαχνε ο Θεός είχε εμπνευσηΦΥΣΙΚΑ και είμαι τέλειος! Γι' αυτό δεν με χωνεύουν οι hoi polloi. Από ζήλεια για την τελειότητά μου. Δοξάστε με!
(Τέλειος μπάτλερ, σύμφωνα με τα θρίλλερ)
Νομίζω ότι με πέτυχε! Άλλωστε κριτήριο της αλήθειας είναι οι πράξεις... από λόγια έχουμε χορτάσειΚαι κάτι ρομαντικο![]()
Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν είναι πραγματικά ερωτευμένο μαζί σου - Marie Claire
Μπορείς να δεις τα σημάδια.www.marieclaire.gr
Σε μένα έπεσε έξω!!! Αν εξαιρέσω το κάπνισμα που απαγορεύεται, όλα τα άλλα είναι λάθοςΓια την μέρα![]()
Τα ζώδια την Τσικνοπέμπτη | Oroskopos.gr
Πώς θα "τσικνίσουν" τα ζώδια; Δες τα ζώδια που σε ενδιαφέρουν από την χιουμοριστική τους πλευρά!www.oroskopos.gr
Μα επιτελους, για ποσο καθαρματα μας εχουν εμας τους Σκορπιους;![]()
Ψάρι μωρέ και συ! Πάρε λίγο κοντοσουφλι μέρα που είναιΜπα, τσικνοΠέμπτη είναι σήμερα? Θα ψήσω ψάρι (προγραμματισμένο, το έβγαλα από την κατάψυξη) αλλά απλώς στο φούρνο, άνευ τσίκνης. Μετράει? Κι έλεγα να το συνδυάσω με πατάτα μικροκυματιστή και ραδίκια από τον κήπο μου (κατεψυγμένα, η φετεινή συγκομιδή δεν θα μπορέσει να αρχίσει πριν τέλη Μαΐου). Λέτε να μετατρέψω την πατάτα σε τηγανιτή εορτής ένεκεν?
Ε, ναι καλέ! Μια τηγανιτή πατατίτσα, λόγω της ημέρας, επιβάλλεται.... Μικροκυματιστή!!! Δηλαδή, τη ζεσταίνεις στον μικροκυμάτων? Α παπα...Μπα, τσικνοΠέμπτη είναι σήμερα? Θα ψήσω ψάρι (προγραμματισμένο, το έβγαλα από την κατάψυξη) αλλά απλώς στο φούρνο, άνευ τσίκνης. Μετράει? Κι έλεγα να το συνδυάσω με πατάτα μικροκυματιστή και ραδίκια από τον κήπο μου (κατεψυγμένα, η φετεινή συγκομιδή δεν θα μπορέσει να αρχίσει πριν τέλη Μαΐου). Λέτε να μετατρέψω την πατάτα σε τηγανιτή εορτής ένεκεν?
Αχ, κοντοσούφλι (ναι, εμείς το λέμε με φ όχι με β). Πόσο μου έχει λείψει! Τι το είπες βρε Αριάδνη; Αλλά και όλα αυτά τα αμαρτωλά της πατρίδας μου έχουν λείψει πολύ (κοκορέτσι, φρυγανέλι, γαρδούμπα, μέχρι και χριστουγεννιάτικο σουφλιμά έχω πεθυμήσει). Δεν έχει τίποτα εδώ στην πρωτεύουσα (ή τουλάχιστον κάποιους που να τους εμπιστεύομαι).Ψάρι μωρέ και συ! Πάρε λίγο κοντοσουφλι μέρα που είναι
Aχ βρε ελέφαντας μαζί σου να κάνει κανείς τσικνοπέμπτη και τι ωραία θα περάσει, θα βαλεις και Καλλας και άριες, έλα βρε αιτωλοκαρνανια να ακούσεις σκαρλα όλη μέρα τσικνοπέμπτη.(Πρόσθεσα κι άλλα στο ποστ μου)
Δεν τη ζεσταίνω στο φούρνο, την ψήνω. Το μόνο πράγμα που μαγειρεύω σε μικροκύματα. Αν την ψήσεις το σωστό χρόνο (5-6 λεπτά και λίγα ακόμη μετά εκτός φούρνου) γίνεται πολύ καλή, σε πληροφορώ. Σχεδόν σαν πατάτα ψητή στη χόβολη (που παίρνει ώρες). Και υγιεινή, εκτός αν την πασαλείψεις sour cream που είναι η κλασσική συνοδεία της. Οι ιθαγενείς τις baked potatoes τις τρώνε με τη φλούδα, εγώ τις ξεφλουδίζω.