αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 18.807
Έχεις μεγαλύτερο αξιωμαΩχ εγώ εγώ είμαι η αυταρχική βασίλισσα κούπα;
Έχεις μεγαλύτερο αξιωμαΩχ εγώ εγώ είμαι η αυταρχική βασίλισσα κούπα;
πω πω πως είναι ή δούκισσα και κακια μάνα χα χα χα !Μπορεί, αλλά δες πώς μοιάζεις
Προβολή συνημμένου 224800
Άσε που είχε ταράξει το μωρό της στο ξύλο, η child abuser (για να μη φταρνίζεται από το πιπέρι της μαγείρισσας... αντί να δείρει τη μαγείρισσα).
Αλλά πάλι καλά. Εγώ που είμαι Παρθενόσαυρος (ο Bill) τι να πω?
Ωχ εγώ εγώ είμαι η αυταρχική βασίλισσα κούπα;
Ωχχχχχ ωχχχFor painting my roses red, someone will lose his head!
Ποιος είναι ο Bill?Μπορεί, αλλά δες πώς μοιάζεις
Προβολή συνημμένου 224800
Άσε που είχε ταράξει το μωρό της στο ξύλο, η child abuser (για να μη φταρνίζεται από το πιπέρι της μαγείρισσας... αντί να δείρει τη μαγείρισσα).
Αλλά πάλι καλά. Εγώ που είμαι Παρθενόσαυρος (ο Bill) τι να πω?
ΙδουΠοιος είναι ο Bill?
Έχει μεταφραστεί στα ελληνικά το Jabberwocky? Ποιος ήρωας μεταφραστής το έκανε? Εδώ οι δύο πρώτες στροφές.εγώ είμαι Jabberwock, τι στο καλό ήταν πάλι αυτό, που γυρβύναν και ανοιχτήριζαν; (τρομερό ήταν το χιούμορ του Lewis Carrol!)
Eμεις που βγαλαμε μία Μονροε και έναν Τζονυ Ντεπ να μην χωράνε πουθενάΕ, οχι και δευτεροι μετα τον Κριο! Αυτο δεν το δεχομαι!
Τι να πούμε κι εμείς που είμαστε στα αζήτητα...Ε, οχι και δευτεροι μετα τον Κριο! Αυτο δεν το δεχομαι!
Σου φαινεται σεξυ ο Ντεπ;Eμεις που βγαλαμε μία Μονροε και έναν Τζονυ Ντεπ να μην χωραν τη άνε πουθενά
Mου φαίνεται ότι αφού δεν μπορώ να έχω τον Ντεπ θα ρθω για την θεία σου την Καλλιροη ημουν τρελή και παλαβη μαζί του στην εφηβεία, όλο το δωμάτιο αφίσες του.Σου φαινεται σεξυ ο Ντεπ;
Σαν τη θεια μου την Καλλιροη ειναι.
Σοβαρα; Εγω παλι δεν θα τον πλησιαζα ακομα κι αν ηταν ο τελευταιος αντρας στη γη.Mου φαίνεται ότι αφού δεν μπορώ να έχω τον Ντεπ θα ρθω για την θεία σου την Καλλιροη ημουν τρελή και παλαβη μαζί του στην εφηβεία, όλο το δωμάτιο αφίσες του.
τα πιο σεξυ ζωδια