Τι ζώδιο είστε;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Σε 10 χρονια θα ειμαι αλκοολικη; Εγω που δεν μπορω να ξεχωρισω το ουζο απο τη ρετσινα; Πιο πιθανο το βλεπω να γινω πρακτορας του FBI σαν τους Διδυμους.
Αριαδνη, αν δεν το καταλαβες ακομη, ειμαστε μελλουσες συναδελφοι. :D

Για να δουμε

Εδώ μπορώ να πω ότι έπεσε τελείως μέσα σε μένα.

Για να δουμε
Μέσα έπεσε και στα δύο αν και ο ωροσκόπος είναι το εντελώς αντίθετος από το ζώδιό μου αλλά ναι, για τα κριτήρια έχει δίκιο. Τι να κάνουμε βρε παιδιά, βαριέμαι εύκολα.

Ωχ! Πραγματικά από όλα τα τεστ που έχω κάνει εδώ είναι το μόνο που πραγματικά με "βρήκε" 100%. Πραγματικά έτσι λειτουργούσα, πριν βρω το άλλο μου μισό, και μου βγήκε καλά. Για να προχωρήσω σε γάμο έπρεπε να δοκιμαστεί η σχέση καλά. Μετά από μια ντουζίνα χρόνια. Δε θα παντρευόμουν ποτέ αν δεν ένιωθα ελεύθερη να εκφράζομαι σε όλους τους τομείς μέσα στον γάμο και δεν υπήρχε χιούμορ. Και οι σχέσεις οι σκέτες οι απλές, καλές είναι.

Αν έβγαινε ότι ο δίδυμος είναι τακτικός και αγαπάει το μαζεμς την καθαριότητα ε τότε θα ήταν μεγάλο ψεμα.

Αν έβγαινε ότι ο δίδυμος είναι τακτικός και αγαπάει το μαζεμς την καθαριότητα ε τότε θα ήταν μεγάλο ψεμα.
Πριν ακόμη διαβασω το άρθρο ήξερα ότι θα μας είχε στις δύο πρώτες θεσεις. Αφότου το διάβασα στενοχωρήθηκα. Δεν είμαστε τόσο επικριτικοί βρε παιδιά, μας έχετε παρεξηγήσει. Όσο μεγαλώνουμε, βελτιωνόμαστε.
Παρεμπιπτόντως, με την αταξία δεν έχω πρόβλημα, με την έλλειψη καθαριότητας όμως πολύ.

Ο/η συντάκτης δεν φαίνεται να έχει κάνει ποτέ τέτοιες δουλειές. Στον Ταύρο λέει "Δεν μπορεί να βλέπει τους χώρους... ακατάστατους και γι’ αυτό πιάνει αμέσως πανιά και σφουγγαρίστρα". Μα τα πανιά κι οι σφουγγαρίστρες δεν τακτοποιούν τους χώρους, τους καθαρίζουν. Και μάλιστα συχνά για να καθαρίσεις ένα χώρο πρέπει να δημιουργήσεις αρχικά μεγαλύτερη ακαταστασία. Πώς να σκουπίσεις / σφουγγαρίσεις την κουζίνα σωστά αν δεν βγάλεις τις καρέκλες στο χωλ?

Πάντως άλλη μια φορά συμφωνούμε με την bajar. Με την καθαριότητα έχω μανία. Από ακαταστασία δεν πέθανε κανείς. Βέβαια αν μπορούσα να κουνήσω ένα μαγικό ραβδί κι όλα να τακτοποιηθούν, θα το έκανα. Αλλά η τακτοποίηση είναι αρκετά χαμηλά στις προτεραιότητές μου. Προηγούνται ένα σωρό πιο σημαντικές ασχολίες, π.χ. να διαβάσω το Ρετρομάνιαξ και να κοροϊδέψω τις χαζομάρες που γράφανε οι παλιές κοσμικές στήλες. Όχι ότι είμαι επικριτικός, αστείο πράμα. Απλώς θέλω να βοηθήσω τους άλλους να φτάσουν το επίπεδο τελειότητας που έχω κατορθώσει εγώ (*). Βεβαίως δεν λέω ότι είμαι τέλειος, διότι η μετριοφροσύνη είναι μία από τις πάμπολλες αρετές μου. Είμαι σίγουρος ότι αν ψάξω θα βρω 1-2 λεπτομέρειες που επιδέχονται κάποια βελτίωση πριν φτάσω στην τελειότητα.

(*) Όχι ότι μπορούν - ου παντός ανδρός ες Κόρινθον εσθ' ο πλους - αλλά μπορούν να προσπαθησουν, ακολουθώντας τις παραινέσεις και το παράδειγμά μου. Και τον Τζάρτζανο.

Δεν μπορώ την δυσωσμια παιδιά σε καμία μορφή της, γι αυτό καθαρίζω ειδικά το ψυγείο, αφήστε τι πετάω ( εννοείται δεν υπάρχει φέτα, δεν υπάρχουν ελιές, δεν υπάρχει οτιδήποτε που δεν μυριζει όμορφα.)και εννοείται πιάτα και νεροχύτης. Εννοείται και πλυντήρια βάζω μανιωδως, από μαγείρεμα τιποτα, από σιδέρωμα τα ίδια κοπέλα για σπίτι. Από ακαταστασία όμως και ανοργανωσια αφήστε τα, πεταμενα όλα από εδώ και από κει, παπούτσια , κάλτσες, πετσέτες σαν λαϊκή αγορά. Ντουλάπια μην τα δείτε καλύτερα :D
-pos-pernoun-ta-12-zodia-tin-kathara-deftera/
Και τι κάνουμε την καθαρή δευτέρα;

Τελευταία επεξεργασία:
-pos-pernoun-ta-12-zodia-tin-kathara-deftera/
Και τι κάνουμε την καθαρή δευτέρα;
Σιγά μην ασχοληθώ με τον χαρταετό. Άσε που δεν έχει manual για να ξερω τι να κάνω. Αμόλησέ με στη φύση και θα είμαι τρισευτυχισμένη, με ή χωρίς χαρταετό.

Για pole dancing δεν ξέρω, ότι θα χορεύω το έχω σίγουρο, όσο μπορώ κι όσο με βαστάνε τα πόδια μου. Αλλά δε θα με χάλαγε να έχω και κάτι λίγα από της Τζέλας κι ακόμη περισσότερο δε θα με χάλαγε να έχω και του Καρκίνου. Φαντάζομαι σε 10 χρόνια θα έχουμε βγει από τα σπίτια μας και θα γίνονται συναυλίες. :D

elephada, αν άφησες τα πανεπιστημιακά και το 'ριξες στην αστρολογία, κανόνισε μη μείνω άστεγη: έχω φούρνο κάτω από το σπίτι μου...
Λες να έχουμε βγει από τα σπίτια μας σε 10 χρόνια?
Έριχνα κάτι χορούς, όχι με pole, αλλά από πέρσυ μόνο σπίτι μου χορεύω! Πάλι καλά δηλαδή....

Ωραίο το ωροσκόπιο για τους Παρθένους που πόσταρε ο elephadas.
Αυτά τα ήξεις αφήξεις τα έλεγε και η Πυθία :headbangdude:

Λες να έχουμε βγει από τα σπίτια μας σε 10 χρόνια?
Έριχνα κάτι χορούς, όχι με pole, αλλά από πέρσυ μόνο σπίτι μου χορεύω! Πάλι καλά δηλαδή....
Δικιά μου είσαι συ! Μια μέρα διαφορά είπαμε ότι έχουμε;

Κορίτσια κατά τον οκτωβρη τώρα οι χοροί πιο πριν μην ελπιζετε

Συμφωνω ωωω ναι Πατρα για μενα

Συνημμένα

• IMG_20210317_162213.png
    IMG_20210317_162213.png
    897,2 KB · Προβολές: 6
Συμφωνω ωωω ναι Πατρα για μενα
Μου έβαλε νησί, το σκέφτηκε καλά; εντάξει δε λέω υπάρχουν και κάποια νησιά (τρία για την ακρίβεια) που θα μπορούσα να μείνω αλλά και πάλι με όρους (να έχω δουλειά) αλλιώς τι να κάνω στο νησί; να κοιτάζω τους γλάρους; λένε ότι η Ρόδος είναι όμορφη αλλά εγώ στη μια βδομάδα θα έχω πάθει πανικό ότι θα αποκλειστώ από τα μποφόρια και θα αφήσω τα κόκκαλά μου εκεί!
Αριαδνούλα, περίμενέ με κι εμένα στην Πάτρα, έρχομαι! (άσε που την ξέρω σαν την παλάμη μου)

Μου έβαλε νησί, το σκέφτηκε καλά; εντάξει δε λέω υπάρχουν και κάποια νησιά (τρία για την ακρίβεια) που θα μπορούσα να μείνω αλλά και πάλι με όρους (να έχω δουλειά) αλλιώς τι να κάνω στο νησί; να κοιτάζω τους γλάρους; λένε ότι η Ρόδος είναι όμορφη αλλά εγώ στη μια βδομάδα θα έχω πάθει πανικό ότι θα αποκλειστώ από τα μποφόρια και θα αφήσω τα κόκκαλά μου εκεί!
Αριαδνούλα, περίμενέ με κι εμένα στην Πάτρα, έρχομαι! (άσε που την ξέρω σαν την παλάμη μου)
Πατρα for ever , κάτι ξέρουμε για να το λέμε!

Πως ειπατε; Σαντορινη;....Ναι, καλα!
Δεν τα παω καλα με τα αιγαιοπελαγιτικα νησια. Συνηθως ειναι αγονα και με πολυ αερα. Το 2003 ειχα παει στην Ανδρο κι εφυγα υστερα απο τεσσερις ωρες γιατι νομιζα πως ο ανεμος θα με σηκωνε ψηλα σαν χαρταετο. :)
Αντιθετα, μου αρεσουν πολυ τα νησια του Ιονιου που ειναι καταπρασινα, με συχνες βροχοπτωσεις και πιο εξευρωπαϊσμενα. Λατρευω την Λευκαδα και την Κεφαλονια κι ελπιζω να ξαναπαω συντομα.

Έχει όμως μία ομορφιά ή σαντορινη, είναι από τα ωραιότερα μέρη στον κόσμο( μπαμπι ξανασκεψου το)!
Και εδώ να μην ψάχνεται για νετφλιξ τι θα δείτε.

Συνημμένα

• IMG_20210317_185233.png
    IMG_20210317_185233.png
    1,3 MB · Προβολές: 3
Και οι μάγισσες ! Ρετρό και μη!

Συνημμένα

• IMG_20210317_185814.png
    IMG_20210317_185814.png
    1,9 MB · Προβολές: 5
Πίσω
Μπλουζα